web analytics

Akasha-kronieken geleide meditatie | Toegang krijgen tot het boek des levens | Vorig leven

In deze geleide meditatie wordt u veilig naar de Akasha-bibliotheek gebracht waar de bewaarder van de archieven u kennis zal laten maken met uw levensboek. Kies welk vorig leven van jou je zou willen bezoeken… misschien kun je wonden helen die je in dit leven kwellen?

De Akasha-kronieken zijn het verslag van de reis van je ziel, vanaf het moment dat je voor het eerst opstaat uit de Bron totdat je uiteindelijk naar huis terugkeert. Dit kan millennia duren. Maar hoe nieuw of oud je ook bent, de Akasha-energie bevat al je gedachten, gevoelens, acties en daden van elk leven. Veel mensen stellen zich de Akashakroniek voor als een bibliotheek, waarbij elk boek een heel leven vertegenwoordigt of alle levens in één majestueus boek. Sommige mensen beschouwen de Records als de ultieme computer met alle informatie die ooit is vastgelegd erin opgeslagen.

De waarheid is dat het Akasha-veld deel uitmaakt van en verbonden is met het Al; in alles en iedereen – Het is iets waar we allemaal toegang toe hebben. Wanneer je je realiseert dat je met een plan tot leven bent gekomen, wordt het erg handig om toegang te krijgen tot informatie over dat plan. We komen om wat karma te voltooien, onze geloften uit het vorige leven te vervullen of om bij een speciaal iemand te zijn en om mensen te ondersteunen die deel uitmaken van onze zielsfamilie. De menselijke uitdaging is dat zodra we geboren zijn, we dit plan vergeten.

Soms in ons leven voelen we ons geblokkeerd of beperkt of teleurgesteld in ons leven omdat we ons niet herinneren waarom we onze families of situaties hebben gekozen. We kunnen het gevoel hebben dat het leven oneerlijk of heel moeilijk is. het Akasha-veld maakt deel uit van en is verbonden met het Al; in alles en iedereen – Het is iets waar we allemaal toegang toe hebben. Wanneer je je realiseert dat je met een plan tot leven bent gekomen, wordt het erg handig om toegang te krijgen tot informatie over dat plan. We komen om wat karma te voltooien, onze geloften uit het vorige leven te vervullen of om bij een speciaal iemand te zijn en om mensen te ondersteunen die deel uitmaken van onze zielsfamilie. De menselijke uitdaging is dat zodra we geboren zijn, we dit plan vergeten. Soms in ons leven voelen we ons geblokkeerd of beperkt of teleurgesteld in ons leven omdat we ons niet herinneren waarom we onze families of situaties hebben gekozen. We kunnen het gevoel hebben dat het leven oneerlijk of heel moeilijk is.

Lees ook:   We zijn als mens ooit losgekoppeld van bepaald dna

het Akasha-veld maakt deel uit van en is verbonden met het Al; in alles en iedereen – Het is iets waar we allemaal toegang toe hebben. Wanneer je je realiseert dat je met een plan tot leven bent gekomen, wordt het erg handig om toegang te krijgen tot informatie over dat plan. We komen om wat karma te voltooien, onze geloften uit het vorige leven te vervullen of om bij een speciaal iemand te zijn en om mensen te ondersteunen die deel uitmaken van onze zielsfamilie. De menselijke uitdaging is dat zodra we geboren zijn, we dit plan vergeten. Soms in ons leven voelen we ons geblokkeerd of beperkt of teleurgesteld in ons leven omdat we ons niet herinneren waarom we onze families of situaties hebben gekozen. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button