web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsErich von DanikenRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofU.F.O

Oude buitenaardse wezens | Strijdwagens van de goden: 50e verjaardag | Volledige documentaire

 

Chariots Of The Gods: 50th Anniversary – VCI presenteert met genoegen deze iconische film in een nieuwe 2K-restauratie van het originele 35 mm-negatief! Gebaseerd op het boek van Erich von Daniken dat beweert te bewijzen dat buitenaardse wezens de aarde hebben bezocht. Erkend door de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, een van de 100 beste documentaires aller tijden. Bonusdocumentaire van volledige lengte, “Mysteries of the Gods”, vervolgt Von Danikens zoektocht naar de waarheid. **Onder niet-exclusieve licentie van MVD Entertainment Group.

*Pakt popcorn*

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥