web analytics
11:11 Dubbele getallen
Reincarnatie

Edgar Cayce over hoe onze angsten kunnen voortkomen uit herinneringen uit vorige levens

Hugh Lynn Cayce, de zoon van Edgar Cayce, schreef over de manieren waarop onze vorige levens de bron kunnen zijn van sommige van onze angsten. Door dit te begrijpen, kunnen we onzichtbare triggers en pijn loslaten die afkomstig zijn van onbekende oorsprong en die in het onderbewustzijn bestaan.

Hoewel je misschien niet in reïncarnatie gelooft, lijkt het erop dat het onderbewustzijn en zelfs onze cellen genetische herinneringen en instincten bevatten die zijn opgebouwd uit de natuurlijke evolutie van de mens.

Velen hebben levendige, onmiskenbare herinneringen uit vorige levens meegemaakt die de korting onmogelijk maken.

Wat als je hoogtevrees voortkomt uit een lange val in een vorig leven?

Wat als de pijn in je nek het gevolg is van een ongelukkige onthoofding?

Naarmate de sluier dunner wordt en we de nieuwe aarde binnengaan, worden we ons bewust van alle levens en moeten we leren de angsten los te laten die zijn overgedragen uit vorige levens. Hier is een fascinerende lezing van Edgar Cayce Faces Of Fear door Hugh Lynn Cayce die dit idee behandelt met enkele interessante verhalen over de herinneringen aan vorige levens van een verscheidenheid aan mensen en hoe dit hen in hun huidige leven beïnvloedde.

Lees ook:   Een bh haten en vorige levens
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien