web analytics
...

Toegang tot de Akasha-kronieken om uw zielsnaam en doel door hypnose te leren kennen

De akasha-records bevatten alle informatie sinds het begin van de tijd. Hoewel de tijd niet-materieel en niet-lineair is, heeft het onderbewustzijn toegang tot de akasha-records met behulp van geleide beelden. Deze hypnosesessie neemt je mee door diepe ontspanning en stelt je in staat om met je energetische zelf bezig te zijn. Je gaat dan door een draaikolk naar de Hall of Records waar je de naam van je ziel leert kennen, andere vragen kunt stellen over deze of vorige levens en meer te weten komt over je hogere doel.

Lees ook:   The reincarnation recall of MANDY SEABROOK.

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!