web analytics

Het bloed dat door je aderen stroomt, bevat je levenskracht en je bloedgroeptype kan je veel vertellen over je voorouders.

Heilige graal
Angel Fallen Angel GIF - Angel FallenAngel BlackAngel GIF's
Kent u uw bloedgroep?

Het bloed dat door je aderen stroomt, bevat je levenskracht en je bloedgroeptype kan je veel vertellen over je voorouders.

Heb je O Rh D Negative Blood?

O Rh D negatief bloed – of blauw bloed – sangre azul in het Spaans, is een zeer oude bloedlijn. Ik weet zeker dat je de verhalen hebt gehoord over de Heilige Graal en Maria Magdalena die met de kinderen van Jezus naar Zuid-Frankrijk verhuisde. Achter alle verhalen schuilt een kern van waarheid, en wanneer je de puntjes begint te verbinden met stukjes en beetjes informatie die we wel hebben, ontvouwt zich een verhaal.

De spirituele koninklijke bloedlijn.

Als je alles wat je is geleerd kunt vergeten en even je geest open kunt stellen voor nieuwe ideeën, zul je versteld staan ​​hoe gemakkelijk je jezelf kunt toestaan ​​het grote geheel te zien. Er zijn veel geheimen die voor ons zijn verborgen, en naarmate meer mensen zich bewust worden van hun eigen innerlijke goddelijkheid, komt de waarheid die duizenden jaren lang verborgen is geweest eindelijk naar de oppervlakte.

Er was een stam van zeer geavanceerde wezens op aarde. Je kunt er verhalen over bekijken en vinden. Ze waren de roodharige goden en godinnen van de legende. Ze leefden in vrede en harmonie op aarde. Mannen en vrouwen werkten samen en ze creëerden een prachtig uitgestrekt koninkrijk – Eden? Atlantis? Hyperborea? Kies maar. Ze hadden geen oorlog of conflict nodig, omdat ze in een hemel op aarde leefden. Sommigen zeggen dat ze vreemd waren aan de planeet, maar ze evolueerden gewoon apart van andere mensachtigen. En hoewel ze zich sneller ontwikkelden dan anderen, was dit niet omdat ze buitenaards waren, het kostte hen duizenden jaren om op dat punt te komen, de anderen hadden het gewoon nog niet ingehaald.

Er waren andere wezens op aarde die afzonderlijk evolueerden naar deze goden en godinnen, ze waren een simiaans ras en niet erg intelligent. Sommige goden besloten een nieuw ras te creëren met hun eigen genen vermengd met de genen van de apen. De goden wisten van DNA en hoe ze dingen genetisch konden veranderen.

Angel Doves GIF - Angel Doves Sprankelende GIF's

Uiteindelijk creëerden ze een aantal nieuwe wezens die half God waren en half aapachtige wezens, moderne mensen werden geboren. Ze vonden hun nieuwe creatie zo leuk dat ze besloten om ze als echtgenote te nemen. De mensen waren zo veel kleiner dan de goden, met smalle heupen, en dus worstelden ze met het baren van de kinderen van de goden. Er werd een nieuwe lijn geboren met meer van de genen van de goden, maar het mengen had wat agressie en mentale problemen veroorzaakt.

De goden hielden van hun nieuwe creaties en leerden hun veel dingen. Sommige goden waren het echter niet eens met wat er aan de hand was, en deze inmenging in de natuur en beval dat alle nieuwe mensen moesten worden gedood, zodat ze niet konden broeden.

Lees ook:   Snorren en baarden

De meeste gemengde mensen werden door een overstroming weggevaagd, maar sommigen overleefden het.

De goden keken toe terwijl de mensen evolueerden en de mensen aanbaden de goden als spirituele leiders – koningen en koninginnen. Er was lange tijd vrede, terwijl de goden de mensen leerden hoe ze dingen konden laten groeien en steden konden bouwen. Ze leerden hen hoe het vrouwelijk lichaam in harmonie was met de maan en hoe het alles op aarde beïnvloedde. Hun kalenders waren allemaal Luna en ze vereerden de vrouwtjes als scheppers en leiders. Omdat de kalenders Luna waren, hadden ze 13 maanden per jaar.

Sommige mannen van de puurdere mensen met een gemengde lijn begonnen jaloers te worden op de vrouwen en hun macht binnen de stam, ze besloten in opstand te komen en het over te nemen. Ze wilden niet langer de spirituele leringen van de goden en verwierpen ze, namen hun stammen over en begonnen oorlogen met andere stammen. Ze werkten om de ware geschiedenis over de goden / godinnen en het matriarchaat te verbergen. Ze werkten aan het onderdrukken van vrouwen en elke vorm van spiritualiteit die ze niet konden gebruiken om mensen te beheersen en te manipuleren. Ze wilden zoveel mogelijk land en controle.

Ze creëerden een religie die gericht was op één God, de zon en mannelijke energie. Ze veranderden de kalenders in Solar en 12 maanden, en zeiden dat 13 een slecht ongeluksgetal was.

Op dit punt waren de mensen en de goden min of meer even groot geworden, alleen hadden de goden nog bredere heupen, grotere zwaardere botten en bleven matriarchaal, maar moesten onderduiken.

Jezus en Maria Magdalena

Nu komen we bij de tijd van Jezus en Maria, die van het koninklijke spirituele bloed van de goden waren, beiden met rood haar, een bleke huid en O Rh negatief bloed. Maria Magdalena was de echte leraar, Jezus was haar partner, ze behoorden tot een geheime orde die de waarheid leerde, die in het geheim aan haar leden wordt doorgegeven.

Omdat vrouwen in de nieuwe patriarchale samenleving geen spirituele leraren mochten zijn, nam Jezus de meeste eer op voor Magdalena’s werk.

Ze werden gehaat omdat ze probeerden mensen te bevrijden van het dogma dat ze hadden moeten geloven, en vluchtten naar het zuiden van Frankrijk, waar ze een gezin grootbrachten. De lokale bevolking zag ze als de spirituele leiders die ze waren en beschermde ze vele generaties lang.

De verhalen van Jezus die aan het kruis sterft en vele andere verhalen zijn allemaal allegorie en hebben het niet over Jezus de man, ze hebben het over de zon in het wiel van het jaar en de vier seizoenen, gescheiden door een kruis.

Marokko & Baskische regio

De familie verspreidde zich vanuit het Midden-Oosten via Egypte, naar Marokko en naar het Baskische gebied van Spanje, en verhuisde naar Castilië, en de Spaanse koninklijke familie draagt ​​deze bloedlijn en heeft de gezongen graal, koninklijk bloed of blauw bloed, zoals velen deden. van de koninklijke families in het verleden. De Thracische royals droegen ook deze bloedlijn.

Lees ook:   Oude bloedlijn

De voorouders verhuisden ook van het Baskische gebied naar het VK en Ierland, en werden later bekend als de door Picten beschilderde exemplaren. Ze werden uiteindelijk naar het noorden van Schotland gereden toen andere stammen binnenvielen. De Picten dragen de koninklijke bloedlijn en creëerden de koningen en koninginnen van Ierland en Schotland, en droegen de waarheid die nog steeds werd doorgegeven in hun geheime rituelen en ceremonies.

Heeft u Pictische voorouders?

Cross GIF - Cross GIF's

Er zijn enkele genen die Picts identificeren. Y DNA-lijnen zijn haplogroepen J en I. mtDNA haplogroep H & U.

Als je van blauw bloed bent, heb je het roodhaargen. Zie je hoe rood haar al generaties lang wordt gedemoniseerd? In Egypte en andere landen zijn roodharige mensen vermoord vanwege hun magische krachten. Op andere plaatsen genaamd heksen, kwaad, gemarkeerd door de duivel. Allemaal omdat degenen die de wereld beheersen zoals ze nu is, nooit willen dat de waarheid over onze oorsprong naar buiten komt en betekent dat ze mensen niet langer kunnen beheersen met hun leugens. De waarheid over de heksenjachten – de ware spirituele royalty die de geheimen uit het verleden met zich meedraagt, moest worden verwijderd, zodat de waarheid er nooit uit kon komen. Maar sommigen van ons hebben het overleefd.

De bloedlijnfamilies zijn terug te voeren op Ramses in Egypte, de roodharige koning.

Bloedgroepanalyse

Ik gebruik de term God en mens om onderscheid te maken tussen de spirituele leiders van weleer die moderne mensen hebben geschapen, en mensen van vandaag.

O Rh negatief – Zuiver blauw bloed van de goden, zeer zeldzaam.

O Rh positief – Gemengd, God en mens. Het meest voorkomende bloed van moderne mensen. Dit is waarschijnlijk de eerste mens die door de God / mens-mix is ​​gemaakt.

A Rh negatief – Gemengd, God en menselijk type 1. Zeer zeldzaam.

A Rh positief – Menselijk type 1. Zeer vaak.

B Rh negatief – gemengd, God en mens type 2. Zeer zeldzaam.

B Rh positief – Menselijk type 2. Zeer vaak.

AB Rh negatief – Gemengd, God, Menselijk type 1 en 2. Zeer zeldzaam.

AB Rh positief – Gemengd, menselijke typen 1 en 2. Zeer zeldzaam.

Alle Europeanen en de meeste mensen in de wereld hebben een deel van het bloed van de goden, maar de eigenschappen komen het meest naar voren bij mensen met Rh-negatief bloed. En alleen omdat je B-positief bloed hebt, wil dat nog niet zeggen dat je sommige eigenschappen niet hebt, want Europese type 1 & 2 mensen zouden er heel goed aan hebben gedaan om niet gemengd te worden met sommigen die de genen wel droegen, maar omdat de Rh-negatieve genen recessief zijn, worden meer mensen positief geboren. Om van de zuivere O Rh-negatieve bloedlijn te zijn, zou dit betekenen dat je voorouders ook allemaal O Rh-negatief zijn, en daarom is het zo zeldzaam, maar in bepaalde gebieden en in sommige van de oude koninklijke families overleeft een hoger percentage zuiver bloed nog steeds.

Lees ook:   Vrouw topambtenaar had orgies met Duitse officieren

Dus wat betekent dit allemaal?

Water Animation GIF - WaterAnimation GIF's

Het betekent dat onze huidige leiders het slecht doen omdat ze geen spirituele wezens zijn. Ze geven alleen om zichzelf en om zelfzuchtige machts- en geldwinst. Ze willen iedereen dom houden en doen wat hen wordt verteld, terwijl ze alle voordelen hebben.

Wel worden de kinderen van de Heilige Graal wakker en vinden ze elkaar weer. Ze weten dat de wereld uit balans is en als we doorgaan op dit huidige pad, zullen we onze Moeder Aarde en al het leven op haar vernietigen.

De tijd is gekomen om uit onze slaap te ontwaken, de oude stammen samen te voegen en vrede, harmonie en evenwicht terug te brengen.

Je zult weten of je een van de Graalkinderen bent, je zult jezelf herkennen als een theolaliet.

Momenteel is de kerk van St. Mary & St. John de enige kerk met geldige apostolische opvolging die is opgericht door ware spirituele royalty’s (een spirituele kerk, niet religieus). Als je een roeping voelt om te dienen, of naar je eigen innerlijke waarheid en verlichting toe werkt, kun je hier meer informatie vinden http://churchsmsj.org/

Blood Type Origins

Homo Erectus, dit is waar B-positief bloed vandaan kwam en daarvoor Gorilla’s.

Homo Heidelbergensis, hier kwam een ​​positief bloed vandaan. Daarvoor chimpansees. De genen hiervan werden gebruikt met een klein percentage Neanderthaler-genen om de Cro-Magnons te creëren. De Cro-Magnons zijn gemaakt als een krijgersras, dat verondersteld werd groot en sterk te zijn en goed om te werken. Een beetje kennis is echter gevaarlijk en ze namen het al snel volledig over en doodden zo veel Neanderthalers als ze konden. De Neanderthalers waren de koningen en koninginnen van de stam, de sjamanen … Degenen die besloten hadden om met genen te knoeien, hadden monsters gecreëerd, de niet-spirituele oorlogszuchtige Cro-Magnons brachten patriarchaat en oorlog terwijl ze een nieuwe – hond eet hond – cultuur creëerden .

Cro-Magnon, deze hebben voornamelijk een positief bloed. Neanderthalers waren degenen die de Cro-Magnons hebben gemaakt, gecommuniceerd en opgeleid voordat ze in opstand kwamen tegen hun makers.

Neanderthalers, hier kwam O neg bloed vandaan. Alle rh negs dragen deze bloedgroep, als u A, B of AB neg bent, draagt ​​u deze recessief. Als je O-positief bent, draag je het ook recessief, en de meeste andere Europeanen doen dat, zelfs als je A- of B-positief bent.

Vroeger konden ze geen rhesus negatief bloed testen, later wel, maar die klopte niet altijd, dus je grootouders hadden misschien wel een negatieve bloedgroep, mochten ze al eens getest zijn, maar die testen waren niet altijd even betrouwbaar. De testen zijn inmiddels enorm verbeterd en daardoor kan het zijn dat een van je grootouders dus wel een negatieve factor had.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button