web analytics

Wat betekend een soulmate?

❥ The Bride is dressed in white, beautiful and waiting for the arms of her Groom. The eyes of the entire universe are on them as they dance their first dance at the marriage of the Lamb. They are, at last, truly one in Spirit.   “Let us rejoice and shout for joy! Let us celebrate and ascribe to Him glory and honor, for the marriage of the Lamb at last has come, and His wife has made herself ready. ~Rev. 9:17

Wat betekend een soulmate?

Velen hebben de term gehoord …” soulmates “. Wie en wat is onze soulmate? We moeten niet vergeten dat in de levenscyclus alle elementen van het Oneindige concept aanwezig zijn.

In die specifieke relatie van de levenscyclus moeten die intelligenties zeker op dezelfde manier werken als deze Oneindige, vanuit twee tegengestelde polariteiten. Het is daarom in het polariteitenconcept van deze twee diametraal tegenovergestelde polariteiten dat de mens zichzelf in een andere vorm zal visualiseren, in een andere vorm waarin hij, zoals we zeggen, als de twee polen van de magneet heen en weer beweegt. Hier zijn twee polariteiten; dit is zijn eigen concept.

In de Bijbel staat dat God de vrouw maakte van een rib uit het lichaam van Adam. We hoeven alleen maar te zeggen dat dit ook veel meer is, dan kinderlijk en zelfs door onze huidige jongeren niet kan worden getolereerd, want dat is strikt een spirituele “gelijkenis”. Het werd geschreven door mannen die de spirituele geschriften niet interpreteerden, zoals ze echt aan hen werden gepresenteerd, uit de oude archieven, zoals duizenden jaren geleden door de Essenen werden geschreven.

Biocentriciteit of je soulmate betekent alleen maar dat jij ook een meer absolute abstractie uitdrukt, naar die van je diametraal tegenovergestelde tegenovergestelde. Je tweelingziel zal er net zo uitzien als jij en zal op hetzelfde niveau functioneren, zodat je als een tweeling zou kunnen worden beschouwd. Je zult die persoon van leven tot leven vinden, omdat je door de tijd heen 2 polariteiten- bent en door je evolutie, vervat in jezelf, is deze wet van het functioneren van de twee diametraal tegenovergestelde polen en als gevolg daarvan heb je je psychische structuren gebouwd in overeenstemming met dat concept. Je energie en je karakter je wil, je zwakten alles is zichtbaar in het lichaam, uiterlijk, en zijn zo toon je de energie die je bent.

Lees ook:   Tanks. Explosies. Het fluiten van kogels is mijn vorige leven tijdens de Tweede Wereldoorlog

Je hebt het net zo gebouwd als de andere persoon die, zoals jij idem gerelateerd, de zijne heeft gebouwd. Daarom merk je dat je functioneert met dezelfde wet van harmonische relatie als twee complete maar twee precies tegenovergestelde polariteiten, en met de uitwisseling van die Oneindige energie tussen jou, maak je alle dingen zichtbaar. Dat is biocentriciteit.

V – Wat bedoel je met hun gelijkenis?

A – Bijvoorbeeld, in het geval van president Eisenhower en zijn vrouw, toont het dat in hun spirituele evolutie, hoewel het op dit punt relatief onontwikkeld is en hoger ontwikkeld zal zijn in hun toekomstige evoluties, maar toch biocentrisme manifest wordt en geïllustreerd met die twee mensen. Ze geeft hem alle nodige kracht die hij zo hard nodig heeft.

V – Waarom hebben mensen zoveel moeite om de juiste te vinden?

A – Simpelweg omdat ze nog niet zijn geëvolueerd in hun evolutie langs het pad van begrip naar waar ze zelfs intuïtief of instinctief onderscheidend zijn geworden. Je soulmate is niet alleen geboren om geboren te worden, maar ontwikkelt zich ook. Hij (of zij) ontwikkelt zich als een exact idee, of tegenhanger van wat jij in jezelf beschouwt als het tegenovergestelde functionerende deel van die tegenhanger. Het is polariteit ontwikkeld vanuit het onderlinge verband van de elementen in je levenscyclus van die oneindige intelligenties, en van de oneindige intelligenties in de levenscyclus van de tegenovergestelde polariteit; dus komen ze op gemeenschappelijke grond samen als twee diametraal tegenovergestelde polariteiten die functioneren in dezelfde trillingssnelheid. Het is eerder een abstracte vergelijking, maar als er over nagedacht wordt, zal het logica en reden maken en veel raadsels voor je oplossen.

Lees ook:   Weglopen van je tweelingziel

Student: Ik herinner me dat ik las dat Mamie geciteerd had dat toen ze Ike ontmoette, ze het gevoel had dat ze hem altijd had gekend.

"God the Father greets with delight the briefest whisper of prayer and the briefest moment of our time." By Elizabeth Wang

A – Ja, inderdaad, dat geldt meestal voor de meeste mensen die dezelfde koppeling hebben gevonden. Vergeet niet dat dit allemaal gebeurt door middel van een frequentierelatie, zoals bij het plukken van de twee “A” -koorden op de viool, wat een ruwe hypothese is, maar het laat wel zien wat de frequentierelatie is en hoe we omdraaien of in deze vibraties gaan die compatibel zijn naar onze eigen basistarief, terwijl we onze cyclus van het leven volgen.

V – Is er in de perioden waarin de twee elkaar niet ontmoeten, enige ervaring die hier allemaal nodig is?

A – Ja, dat klopt, maar soms kunnen personen de boot missen; we kunnen zeggen dat condities of psychische shock, etc., een overslaan kunnen veroorzaken. Eigenlijk begint de biocentriciteit van die lijn die ik tekende  hier. Tot die tijd worden je lichaam en de energieën die dat lichaam ondersteunen gegenereerd en geregenereerd door de verschillende principes van spirituele evolutie. Deze spirituele evoluties zijn veel belangrijker dan de fase van materiële expressie omdat de fysieke expressie alleen de plaats is waar ze beginnen te stollen of bepaalde gedefinieerde structuren vormen (gepolariseerd). Het is opnieuw het functioneren van de Oneindige Intelligentie op een ander niveau. Het is zeer noodzakelijk omdat we deze twee niveaus van integratie moeten hebben. We kunnen zeggen dat we een idee van iets op het spirituele vlak bereiken, maar het verkregen idee betekent weinig voor ons totdat we reïncarneren in het fysieke en onszelf ernaar verhouden vanuit de diametraal tegenovergestelde polariteit.

Lees ook:   Tweelingzielen en vorige levens

Soms kan het zijn dat één pool extra versnelling oppikt en zo de duur van de cyclus verder opvoert en ze dus niet bij elkaar zouden zijn; maar we handhaven altijd een evenwicht.polariteit ascentieGaandeweg bereiken we tijdens onze levenscyclus een dergelijke perfectie dat we niet langer in deze lagere gebieden hoeven te komen. In plaats daarvan kunnen we ergens in de hogere astrale werelden reïncarneren, waarvan er ontelbare duizenden zijn. De astrale werelden bestaan ​​met hogere trillingssnelheden dan de onze. Daar zullen we energiestructuren vinden die niet zijn zoals de atomen, in plaats daarvan zijn het veel meer ontwikkelde of ontwikkelde energievormen. Bijgevolg komen deze mensen die een zeer hoge mate van integratie van het leven hebben bereikt of, zoals we zeggen, zeer geavanceerde zielen zijn geworden, niet gewoonlijk naar de materiële gebieden. Ze komen uit de astrale werelden. We noemen het directeurschap. Ze beginnen hun hogere spirituele kennis te integreren en te onderwijzen die ze hebben ontwikkeld van deze hogere dimensies naar de lagere astrale gebieden. ”

Fragment uit Infinite Concept of Cosmic Creation

Gerelateerde artikelen

Back to top button