15 januari 2021

 

Vorige levens en de tekenen

Deze is enorm interessant met uitleg door welke wapens, kogelschoten, en kanonskogels en ziekten, je in een vorig leven gestorven bent!
Door middel van allerlei wratten, vlekken, bobbels etc etc…
Hm ze hebben mij dus neergeschoten en zelfs 1x met een naald in mijn oog…
OMG?

https://www.healpastlives.com/future/rule/ruremark.htm

Wie is de I Dat is mij? – Geboorte-Marks Past Lives Roadmap

“Het moet worden opgemerkt dat in het centrum van linkerwang Georgiana was er een bijzondere merk, diep verweven, als het ware, met de textuur en de inhoud van haar gezicht.” (Nathaniel Hawthorne)

Birth Marks: Stappenplan naar Past Lives

Het verleden en het heden zijn diep verweven wanneer moedervlekken onuitwisbaar zijn bedrukt op het fysieke lichaam van een individu. Dit gebeurt om twee redenen. Men heeft het lichaam niet genoeg tijd tussen de incarnaties goed te genezen had. Twee, de geest moet om de banden met het verleden leven trauma zodat het kan worden genezen en vrijgegeven. Dus een moedervlek wordt gevormd op de plaats van het vorige leven schade wanneer het individu kiest reïncarneren in een nieuw leven.

“Dus wie echt de ‘I’ Dat is ‘Me’?”

Toen we in een grotere bewustwording van onze vorige levens komen, begrijpen we dat we meer zijn dan onze huidige persoonlijkheid. We zien dat we oneindige wezens en we verbinden met de waarheid over de totaliteit van ons bestaan. We vragen ons af “wie is eigenlijk de ik dat ben ik?” Van tijd tot tijd, het antwoord op deze vraag leidt ons naar meer informatie over onze moedervlekken, de routekaart om onze reis in vorige levens te leren.

Soorten Scars Doel van Scars Origins of Scars

Hier zijn verschillende soorten van moedervlekken en hun waarschijnlijke vorig leven leidt:

Dichtgegroeide Burn Mark: Dit dieprode geboorte-merk is het lichaam van de manier van herinneren wordt verbrand door het vuur. Hoe donkerder het merk, heeft des te minder de wond karmisch genezen. Meestal is dit omdat het verleden leven is afgelopen en de daarmee samenhangende trauma is nog niet verwerkt.

Genezen Burn Mark: Deze ultra witte geboorte-merk is het lichaam van de manier van herinneren wordt verbrand door het vuur. Hoe lichter het merk, hoe meer de wond is karmisch genezen. Hoewel het enigszins genezen is, zijn er nog lessen moeten worden getrokken uit deze oude wond.

Single schotwond: Deze geboorte-mark werd veroorzaakt door een kogel die aan de linkerkant (let op de perfect ronde patroon op de linkerkant in vergelijking met de rechterkant) ingevoerd. De ongelijke patroon op de rechterkant is een overblijfsel van een verwante poeder burn. Deze wond meestal bruin zijn.

Embedded schotwond: Deze geboorte-mark werd veroorzaakt door een kogel die werd ingebed in het lichaam (en een deel van het). Merk de perfect ronde vorm van een antieke kogel en de “burn” ring rond geboorte teken. Deze wond meestal zwart zijn.

Sunken schotwond: Deze geboorte-mark werd veroorzaakt door een kogel die werd ingebed in het lichaam (en een deel van het). Let op de afgeronde vorm van een antieke gestraald kogel en de diepe inkeping van deze moedervlek. Deze wond meestal rood.

Verspreide Shots: Dit patroon van merken werd geproduceerd door gespoten shots (een heleboel kogels geschoten allemaal tegelijk) van een antiek kanon. De pellets van verschillende grootte alle slappe huid tegelijkertijd in een strakke patroon. Deze zeer algemeen patroon kan overal op het lichaam bestaan.

Kanonschoten: Deze geboorte-merk wordt steeds zeldzamer naarmate de tijd verstrijkt, omdat kanonnen niet meer worden gebruikt als wapens. Deze wond meestal zwart te zijn als het kanon diep de huid schot verschroeide. Met elke nieuwe leven, de grootte van het kanon geboorte-mark krimpt.

Steekwond: De licht gebogen geboorte-cijfer is een indicatie van een fatale steekwond toegebracht door een mes, dolk, of het zwaard. Wanneer deze op de zijkant van het gezicht (zoals in dit geval), was het waarschijnlijk een sluipaanval tijdens het slapen en was ongetwijfeld fataal.

Gespietst Door: Vlekken op het oog zijn bijna altijd van wordt daar direct doorboord. Dit was een favoriete vorm van moord in vorige levens. Het is meestal gedaan wanneer het individu sliep. Het bleek altijd fataal omdat een steek in het oog een steek naar de hersenen.

Gescalpeerd: De geboorte-mark is voorzien van een patch van de hoofdhuid waar het haar niet kan groeien en een “bloody looking” patch verschijnt op zijn plaats. Dit is hoe de scalp zou zien na de patch van haar met geweld werd verwijderd. Het is hoe het lichaam herinnert zich gescalpeerd in vorige levens.

Poisoned Arrow: de geboorte-mark is voorzien van een centrale mol met een verkleurd ring eromheen (afgebeeld) en komt meestal uit vorige levens. Dit is hoe een giftige pijl wond leek. Als de pijl niet de persoon heeft vermoord, zou het gif werd in gedompeld doen.

Opgelapte Chirurgie: In vorige levens, vaak de behandeling voor een stoornis was nog erger dan de oorzaak.Dit was vooral het geval van operaties die zonder verdoving en vaak werden gedaan zonder een duidelijk beeld van hoe het te doen. Vaker wel dan niet, vorig leven chirurgie fataal te zijn.

Branding Mark: In vorige levens, zij die misdaden hadden gepleegd werden vaak gebrandmerkt met een heet strijkijzer. Dit merk is een langzaam verdwenen draak merk dat op de achterkant van de nek van de Chinese activisten en dissidenten om ze te markeren als vijanden van de staat werd geplaatst.

Slave Chains: In vorige levens, die in ketens waren hadden hun huid gewreven rauwe waar het voortdurend werd schuren tegen hen. Deze schade was vaak zo diep, dat het lichaam het gebied zou laag met eelt als een vorm van bescherming die vaak draagt naar voren als kanker.

Restanten van Marteling: In het verleden, een van de oude marteling technieken was om een band of touw plaats rond de kop en draai het tot het individu “bekende” of stierven. Vaak is deze marteling bleek ook fataal zijn als het verlaten van een geboorte-mark.

Zelfmoord Wound: Deze geboorte-mark is het soort gelaten wanneer een persoon committs zelfmoord door het afschieten van een pistool in hun hoofd. Deze geboorte-mark is ongebruikelijk is dat het beschikt over een rode markering, die eruit ziet als een spoor van bloed druipt van de punt van de kogel toegang aan de bovenkant van het hoofd.

Plague Bubo: Deze geboorte-mark ziet eruit als een wrat, maar is niet een. Het is het lichaam van de manier van het herinneren van een bubo van een leven tijdens de Zwarte Dood (ook bekend als builenpest). Het leven door middel van een pandemie is super stressvol en duurt vaak vele levens te genezen.

Lees ook:   Inloop-zielen begrijpen

Harsh Haren: Dit geboorte-merk staat bekend als een ‘Morgellons Fiber “, die de stadia van Syfilis nabootst: kanker-achtige open zweren (fase 1 Syfilis), verhoogd of mucuous zoals vlekken op de huid (fase 2 Syfilis) en infiltratieve, destructieve laesies van de huid (fase 3 Syfilis).

Lepra Patch: Deze geboorte-mark ziet eruit als een wrat patch, maar is niet een. Het is het lichaam van de manier van het herinneren van de initiële ‘spread van lepra als de patch altijd vormt op de plek van de eerste uitbraak. Als de pest, lepra duurt vaak vele levens te genezen.

Over het doel van Karmic Scars

“Scars herinneren aan ons waar we zijn geweest, ze hoeven niet te dicteren waar we naartoe gaan. ‘(Criminal Minds)

Littekens zijn herinneringen aan de ruige ontdekkingsreis dat karma ons op zich heeft genomen door de vele cycli van reïncarnatie.

Als we bereid zijn om terug te kijken naar het verleden leven oorsprong van onze littekens, zullen we – niet alleen – leren over wie we zijn geweest … we zullen ontdekken wie we zijn in staat van wording.

* Doel van littekens: Littekens zijn herinneringen aan gebeurtenissen uit het verleden. Fysieke littekens, vlekken op onze huid, herinneren ons aan gebeurtenissen uit het verleden waar ons lichaam werd beschadigd op een manier die niet volledig genezen. Mentale littekens, pijnlijke herinneringen en emotionele littekens, flashbacks met gevoelens, dienen om ons te herinneren aan gebeurtenissen uit het verleden die onaangenaam en traumatisch waren.

* Herinneringen van Failure: We incarneren met littekens om ons te herinneren van wat we deden “fout” in het verleden. Mijn huid is vol met littekens die mij eraan te herinneren hoe onzorgvuldig ik gebruikt te worden over mijn fysieke welzijn. Een deel is bezaaid met vlekken die er uitzien als dichtgegroeide brandplekken uit een vorig leven waarin ik snelde in een brandend gebouw om sommige kinderen te redden. Ik kan en moet iets over mij hebben gegooid voor bescherming, maar ik was te ongeduldig. Terwijl ik deed redden die kinderen, ik ook nagelaten om mezelf te beschermen … en mijn littekens herinner me nu beter voor mezelf zorgen.

* Herinneringen van het succes: We incarneren met littekens om ons te herinneren van wat we deden “rechts” in het verleden. Een brok van vlees ontbreekt meer dan een wenkbrauw op. Dit is de site waar een strijdbijl er werd ingediend. Ik liet dat enge wapen er zodat ik vechten kon blijven evenals aan anderen die het zag intimideren. Dit werkte beter dan ik had gedacht en hielp om het tij van de strijd te zetten. Dit litteken herinnert me aan mijn moed en het vermogen om problemen nu beter op te lossen.

* Herinneringen of Love: We incarneren met littekens om ons te herinneren van wat we uit liefde hebben gedaan voor anderen. Er is een litteken op één vinger, die me doet denken aan hoe ik het leven van degene die ik hield diep in een vorig leven gered. We hadden wandelen geweest toen we werden aangevallen door dieven. Ik slaagde erin om hen te ontwapenen en schrikken ze weg. In het proces, werd mijn vinger gesneden open, maar ik kreeg de hulp van een groot arts in de tijd om het op te slaan. Dit litteken herinnert me aan alle herinneringen van degene die ik hou nog steeds diep.

* Littekens Betekenis: Dus littekens ons herinneren aan wat we kiezen. Als je littekens en hebben de gebeurtenissen die hen geschapen heeft overleefd, dan moeten ze een bron van trots. Als je kunt leren van je fouten, wees trots op je successen, en koesteren de liefde in je leven, dan is uw littekens heb je in de best mogelijke manier geserveerd.

Over de oorsprong van Karmic Scars

“Als manier om het Better daar te zijn, maar eist een volledige blik op het ergste.” (Thomas Hardy)

Wist u dat uw lichaam een wegenkaart om je vorige levens? Hier is hoe die kaart lezen!

Alle van de volgende items op uw lichaam zijn prikkelende aanwijzingen om je vorige levens. De meer prominente deze items zijn, de meer recente de schade … die schreeuwt om genezen te worden.

Hier is hoe je verleden is nog steeds aanwezig.

* Freckles-albino: Sproeten (donkere vlekken) en albino (witte vlekken) zijn vaak gelegen waar je door het vuur verbrand in vorige levens. Degenen die lijden aan brandwonden zal je vertellen dat het vuur haar stempel drukt op de huid permanent. Sproeten en albino’s zijn meestal tekenen dat je nodig hebt om het vuur te helen karma uit vorige levens.

* Skin Depressies: Skin depressies (waar de huid wordt ontpit, gegroefd, en ruw), al dan niet veroorzaakt door verwonding of ziekten (zoals pokken, waterpokken, en syfilis) worden vaak waar u gewond zijn geraakt in vorige levens. Ze herinneren aan de problemen uit het verleden leeft, dat je gekomen bent om te genezen in het huidige leven.

* Moles-Wratten: mollen en wratten zijn vaak te vinden op de site van niet-dodelijke ziekte laesies uit vorige levens. Hoewel mollen en wratten huidige leven ontstaan, hebben ze de neiging om rond te plaatsen van een vorig leven een trauma te verzamelen. Vooral als u problemen ondervindt in hen genezing, kunnen mollen en wratten op de noodzaak van een vorig leven genezing signaleren.

* Cysten-Brokken: cysten en bulten zijn vaak te vinden op de site van de dodelijke ziekte laesies uit vorige levens. Zo kan moeilijk cysten-knobbels in de handen, voeten, en de lymfeklieren zijn herinneringen aan een traumatische dood door de pest in vorige levens. Vooral die cysten en bulten die “terug groeien” kan de behoefte aan een vorig leven genezing signaleren.

* Tumoren: Tumoren zijn vaak te vinden op de site van de dodelijke verwondingen toegebracht door wapens in vorige levens. Tumoren zijn de ultieme indicator dat een vorig leven is schreeuwen uit voor genezing in het heden. Tumoren meestal vragen aandacht van een persoon, dwingt hen om actie te ondernemen om hun leven nu op te slaan, zelfs als dat betekent genezing van hun vorige levens.

Gerelateerde berichten