...
Reincarnatie

Waarom ontmoet ik geen man | Reïncarnatie

Waarom ontmoet ik geen man

Hi Reddit, here is a new piece I did in ballpoint pen, this time with proof for the doubters. It's called "Ascent of Man and the Destruction...

Wie droomt er niet van om een ​​geliefde te ontmoeten met wie men vreugde en verdriet kan delen, waarmee het pad van het aardse leven interessant zal zijn, gevuld met wederzijdse liefde en begrip? Zowel vrouwen als mannen dromen ervan.

Niet iedereen kan zo iemand onmiddellijk ontmoeten en zijn hele leven in liefde en harmonie leven. Vaak moet je karmische partners ontmoeten met wie onafgemaakt karma met vorige levens is. Het komt voor dat we met de zielen van sommige mensen contracten hebben gesloten om enkele belangrijke eigenschappen te ontwikkelen en iets te leren.

De programma’s van het soort waarin de ziel is belichaamd, beïnvloeden ook. Elk van onze verhalen is individueel, net als de persoon zelf. Ik dacht dat ik geen man nodig had

‘Waarom kan ik geen man ontmoeten?’ Een mooie, interessante vrouw van 55 jaar stelde me deze vraag. Ze heeft al volwassen kinderen met een eigen gezin. Er is een goede favoriete baan, maar er is geen geliefde man in haar leven.

Toen de eerste zoon 5 jaar oud was en de tweede 3 jaar oud, ging ze scheiden van haar man en is sindsdien nooit meer getrouwd. Drie jaar na de scheiding ontmoette ze een interessante man, maar ze accepteerde zijn voorstel om samen te wonen niet. “Ik dacht dat ik geen man nodig had. Het was een soort kennis in mij. Ik wist gewoon dat ik het zelf aankon en zag dit niet als een probleem.

Het is alsof mijn lot zo is. Ik moet het gewoon accepteren. Maar de kinderen zijn opgegroeid en nu wil ik een relatie. ‘ De scheiding van haar man was vreedzaam: zonder schandalen, conflicten en andere onaangename momenten die in dergelijke gevallen vaak tussen naaste mensen voorkomen. ‘Ik realiseerde me dat het moeilijk voor me is om bij iemand anders te zijn.

Ik kan alles zelf doen en ik heb geen relatie nodig. Hoewel ze uit liefde is getrouwd. ‘ In een sessie van onderdompeling in vorige levens gaan we door incarnatiesituaties die de redenen bevatten dat tegenwoordig een vrouw alleen is en haar geliefde niet kan ontmoeten.

Het leven van de genezer

De eerste opent het leven van een genezer in het lichaam van een vrouw die mensen met energie genas, wat erg lijkt op het werk van moderne energietherapeuten. Bij de genezing gebruikte ze ook kruiden en kende ze bezweringen.

Deze vorige leven gavek manifesteerde zich al toen ze  7 jaar oud was, toen ze als kind haar geliefde kat kon genezen. De ouders van het meisje waren niet verrast door de ontdekking van een dergelijk vermogen: ze leken te weten dat dit precies was hoe het zou moeten zijn.

Lees ook:   Overgewicht en je onderbewustzijn

Op 17-jarige leeftijd opende het meisje de gave van helderziendheid en helderwetendheid, die ze later toepaste bij de behandeling van mensen. Op haar verjaardag ging ze naar haar favoriete plek aan de oever van de rivier, waar een witte lichtstroom uit de lucht neerdaalde. Ze voelde een enorme golf van energie en op dat moment realiseerde ze zich duidelijk dat ze in dit leven geen kinderen of man zou krijgen.

Haar missie is niet alleen het genezen van mensen, maar ook het aanleren van geneeswijzen met de energie van anderen. Het meisje accepteerde deze kennis en gave met dankbaarheid, ze klaagde niet en voelde zich niet verdrietig. Ze had een idee van haar missie, de juistheid van het pad en het begrijpen waarom ze naar deze wereld kwam. Haar hele leven stond in het teken van genezing. Naast het behandelen van mensen, opende ze een kleine school waar ze jonge meisjes lesgaf en haar kennis aan hen overdroeg.

In de ruimte tussen levens zag mijn cliënt dat deze belichaming volledig volgens het plan van de ziel is verlopen. Alle taken werden gerealiseerd en ze kon haar missie volledig vervullen. Het werd haar ook duidelijk waarom ze in haar huidige leven werd opgeleid in bio-energie. Deze belichaming was erg vindingrijk en ze hield van het leven dat ze leidde. Met betrekking tot mannen is interessante informatie onthuld. In de subtiele structuren van de Ziel werd dit geluk behoed voor de realisatie van een bestemming, die in bewustzijn werd vastgelegd met de afwezigheid van een echtgenoot in het leven. Door haar leven als zelfvoorzienende onafhankelijke vrouw te vergelijken met het leven van andere omringende mensen in een paar, was ze er elke keer van overtuigd hoe goed ze alleen was. Bovendien, om zo’n hoge missie te vervullen – een genezer en leraar.

Het leven van de priesteres

 

Het volgende leven begint in het lichaam van een vrouw die een beroemde hogepriesteres was en in een prachtige tempel woonde.

Ze bezat uitgebreide kennis, de gave en kennis van een genezer en een vooruitziende blik op de toekomst. Op jonge leeftijd ontving het meisje kennis van de hogepriesteressen en legde tegelijkertijd een onuitgesproken gelofte af om alleen te zijn als ze een waardige man met een hoge Geest niet zou ontmoeten.!!!

Niemand hoefde zo’n belofte te doen, maar toen ze kennis en gaven van helderziendheid en genezing ontving, besefte ze dat ze nu niet meer het leven van een gewone vrouw met een gewone man kon leiden. Haar gelofte was de woorden die ze tegen zichzelf zei: ‘Nu zal ik alleen blijven en dit leven alleen leven’.

Lees ook:   A Message of Hope - Message from the dead - Beyond Chance

Het was een soort interne kennis en bewustzijn van de noodzaak om het lot te accepteren zoals het is. Tijdens de incarnatie in het lichaam van de priesteres hield de vrouw oude kennis en tradities bij, leerde anderen, voorspelde de toekomst en beschermde haar land en volk.

Haar wijsheid was in het hele land en daarbuiten bekend. In de ruimte van de wereld van Zielen werd informatie onthuld dat al het leven volgens het plan van de Ziel werd geleefd, toen het zijn doel volledig bleek te vervullen. De ziel ontwikkelde het geschenk van genezing, helderziendheid en helderheid van kennis verder.

De verbinding van incarnaties uit het verleden met dit leven

In de sessie opende mijn cliënt twee levens waarin de Ziel haar missie realiseerde, vaardigheden ontwikkelde en deze toepaste ten voordele van andere mensen. Maar het was in deze incarnaties dat ze zonder man leefde, wat oorspronkelijk ook was gepland. In de cellulaire herinnering aan de ziel was er een heleboel realisatie van het lot met de afwezigheid van een geliefde man in het leven.

Deze informatie was ingeprent in de subtiele structuren van de Ziel, die de huidige incarnatie beïnvloedden. In de planningsruimte van het leven van vandaag bleek dat de Ziel dit keer samen met zijn geliefde man het aardse pad zou bewandelen. En zo iemand bestaat zelfs al in het veld van mijn cliënt, alleen zij ziet hem niet en laat hem energetisch niet in haar leven.

Ze werd gehinderd door innerlijke kennis die holistisch en maximaal gerealiseerd kan worden, terwijl het dragen van kennis en voordeel aan de wereld zonder een man kan zijn. Tijdens het bekijken van vorige levens werden de redenen voor een dergelijke overtuiging opgehelderd en kwam er nieuw bewustzijn.

Het resultaat van ons werk was een ontmoeting met een man die onlangs in haar leven kwam. Als je het probleem van je leven niet kunt oplossen, beperk je dan niet tot het zoeken om redenen die alleen binnen het kader van deze belichaming vallen. Als de vraag niet is opgelost, komt het vaak voor dat het antwoord in een of meer vorige levens ligt. Alles in jouw handen!

Источник – Институт Реинкарнационики: https://journal.reincarnationics.com/pochemu-ya-ne-mogu-vstretit-muzhchinu/

Tjah had ik een man dan had ik geen websites! Of het moet een ruimdenkende vrije soul zijn… de rest noem ik maar niet op allemaal…tis teveel! 😉

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button