22 januari 2022

 

Drie tekens dat je iemand herkend uit vorige levens

Toevlucht:

Drie tekens dat je iemand herkend uit vorige levens

1. Je voelt je meteen aangetrokken tot iemand, of voelt een sterke afkeer

Als we denken aan mensen uit vorige levens, denken we vaak over onze vrienden en onze familie en misschien zelfs over de mensen waar wij een relatie mee hadden.
Vaak wanneer je iemand uit een vorig leven tegenkomt, voel je direct een soort verbinding. Maar hoe zit het met iemand uit een vorig leven die jij niet graag mag? Je kunt soms het gevoel hebben van een onmiddellijke afkeer van hen. In beide gevallen is het een teken je ze eerder kende. Soms kende je iemand uit een vorig leven waar je een fijne tijd mee had, maar ook mensen waar je totaal niets mee had of vrienden mee kon zijn. Zelfs je vijanden uit vorige levens kunnen een heftige reactie oproepen.

2. Het contact lijkt soms telepathisch.

Dit betekent niet noodzakelijk dat je dus mentaal berichten naar elkaar verstuurd. Het is meer als dat hun oren al rood worden als je over hen praat. Je zou kunnen denken aan diegene en dan even later een tekst of bericht van hen krijgen, of een telefoontje, of je bent in staat om te voelen wat ze over je zeggen, of denken. Het is een verbinding die moeilijk is uit te leggen en moeilijker om te verbreken.
Je voelt elkaar aan, qua emoties en zelfs lichamelijk kun je elkaar aanvoelen. Vaak kun je ook goed letterlijk met elkaar praten over allerlei.

3. Je ziet het direct in hun ogen.

Lees ook:   Beste video over het leven na dit leven

Heb je ooit in de ogen gestaard van iemand, waarna je verbijsterd was? Alsof je verdronk in hun blik, meegesleurd werd, maar je wist niet wat er gebeurde?
Had je het gevoel alsof je al een miljoen keer eerder staarde in diezelfde ogen? Als hun ogen zo vertrouwd en bekend voor je zijn, kan het zijn dat je ze al eerder hebt gezien, maar dan in een vorig leven. Als het je overkomt op die manier, schenk er dan aandacht aan. Sommige mensen geloven dat de ogen niet veranderen van geboorte tot de nieuwe geboorte, van leven tot nieuw leven, zodat we onze spirituele metgezellen altijd kunnen herkennen vanuit onze vorige levens. Nu schijnt een uiterlijk ook energetisch in elkaar te steken, dus je energie, je aura, m.n je karakter etc, zorgt voor je uiterlijkheden in elk leven en aangezien je in allerlei levens niet altijd enorm sterk veranderd qua karakter, zul je dat uiterlijk altijd qua kenmerken met je meedragen in elk leven.
In gedachten kun je dan vaak ook alle gelaatstrekken van iemand herkennen, alsof je dit al vaker met hen meemaakte, hun glimlach, hun lach, hun manier van kijken als ze bv vrolijk zijn of boos etc.
Het is allemaal zeer bekend voor jou terwijl dit niet te verklaren valt omdat je die persoon niet eens kent of nog maar kort kent.
Liefde op het eerste gezicht is ook zoiets.
Dat zijn vorige levens liefdes, of soms een ziel die enorm lijkt op iemand (Geliefde) uit een vorig bestaan.

Bekijk ook eens de volgende link: https://www.vorigelevens.nl/boek-hewaarkenikjevan.htm

Gerelateerde berichten