web analytics
...
Leven na dit LevenReincarnatie

Gecontroleerd kijken op afstand toepassen op onderzoek naar het hiernamaals – Mark Boccuzzi

Hoewel informatie over hoe het hiernamaals is opgenomen in mediumschapslezingen, gechannelde inhoud, rapporten van bijna-doodervaringen en religieuze teksten, streeft het VISTA-onderzoeksprogramma (Validating Independent Surveys of The Afterlife) van het Windbridge Research Center ernaar om experimentele controles, waaronder maskering/verblinding, randomisatie en gedetailleerde gegevensanalyse om informatie te verkrijgen over ‘waar’ het bewustzijn gaat na de fysieke dood. Er werd een Controlled Remote Viewing (CRV) -protocol gebruikt waarbij deelnemers alleen willekeurige alfanumerieke doel-ID’s kregen (bijv. 8392Y8) en werden gevraagd om relevante informatie over het doel te verstrekken, inclusief mensen, locaties en/of activiteiten.

 

Drie doel-ID’s werden geassocieerd met het hiernamaals in het algemeen, een overleden persoon (een niet-belichaamde), en een fysiek levensdoel om als controle te dienen. Hoewel het moeilijk kan zijn om de resultaten van een “onkenbaar” doelwit zoals het hiernamaals te analyseren, wordt CRV al sinds de jaren zestig gebruikt, wordt het streng gecontroleerd, heeft het meerdere gepubliceerde artikelen en meta-analyses geproduceerd in verschillende domeinen die een effect aantonen, en omvat het een actieve populatie van Remote Viewers die geïnteresseerd zijn in onderzoek, van wie velen zich comfortabel voelen bij het werken onder ‘laboratoriumomstandigheden’. De details van een verkennende pilootfase van het VISTA-protocol worden beschreven. Geblindeerde beschrijvingen van het hiernamaals bevatten termen als expansief, betoverend, voor altijd, warm, niet-oordelend, gesynchroniseerd, open en intrigerend. Deze voorlopige gegevens zijn de eerste in hun soort en kunnen dienen om doodsangst te verlichten wanneer ze worden gerepliceerd en gecombineerd met ander overlevingsonderzoek. citaat: Boccuzzi, M. (2021, 11 augustus).

 

Lees ook:   Eindelijk bevrijd Marianne Notschaele

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept