31 oktober 2020

 

Vorige levens en METOO

Van de reïncarnatie Therapeute Marianne Notschaele

фламенко руки - Поиск в Google

#MeToo, seksueel misbruik en reïncarnatietherapie

Het spirituele maandblad ParaVisie bevatte (februari-nummer 2018) een artikel dat ik schreef over #MeToo & vorige levens.

Scheve machtsverhoudingen tussen mannen en vrouwen, seksueel ongepast en ongewenst gedrag… het komt overal voor, en is van alle tijden. Een vriendin van me, die ik dit artikel Lisa noem, herinnert zich een vorig leven als flamencodanseres. In 1247 kostte het de Spaanse danseres grote moeite om mannen van het lijf te houden. Maar belangrijker… kan Lisa nú nog wat doen aan nare gevoelens van toen? Ja!

https://www.vorigelevens.nl/FlirtendeFlamencoPrinses-MeToo-ParaVisie-februari-2018-Notschaele-seksueelmisbruik.pdf

 

Hier een boek van haar over metoo seksueel misbruik en vorige levens.

https://vorigelevens.blogspot.nl/2018/01/metoo-seksueel-misbruik-en-vorige.html

 

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur boeken over reïncarnatietherapie
www.vorigelevens.nl

Zelf heb ik ooit erg last gehad van een serie; schone Otero…
Ging over een Spaanse danseres, ik hoorde de muziek en alles in mij begon dan te kriebelen, ik voelde mij dan alsof ik een glas frisdrank was inclu enorm veel prik,  alsof ik gewoonweg moest gaan dansen!
Thuis deed ik dat dan ook wel eens stiekem op mijn zolderkamer, op een plaat van mijn moeder, Spaans uiteraard!
Ik kon dat dus gewoon van nature…geen idee hoe of wat.
Misschien is het dat je misschien wel Spaanse voorouders hebt ergens, of misschien een vorig leven…wie zal het zeggen in dit geval…
Maar dat dansen in je bloed zit, verbaast mij niets…was  altijd dol op dansen…

Lees ook:   Reïncarnatie, het verhaal van een schotse jongetje - Compleet - NL sub

Gerelateerde berichten