...

28 november 2021

 

De jongen die kwam van Mars

Frappant de video over deze jongen start eigenlijk op 3.33

Vermoedelijk was dit een vorig leven van deze jongen…
Interessante gedachte.

Op Mars is men langer dan op aarde door de zwaartekracht.

https://www.valeriebarrow.com/?p=1544

Een Russische man die beweert dat hij op Mars is geboren, blijft bij zijn verhaal, ondanks hoe vergezocht hij klinkt.

Boriska Kipriyanovich, die nu 21 is, zegt dat hij op Mars leefde voordat een oorlog uitbrak en al het leven op de planeet werd vernietigd. Hij beweert dat hij herboren was op aarde.

Zijn ouders kopen het ook in. Ze beweren dat hij, omdat hij in staat was om te spreken, dat slechts enkele maanden na zijn geboorte was, een grondige kennis van de kosmos en de buitenaardse beschavingen had, ondanks dat hij nooit met dergelijke onderwerpen werd geïntroduceerd.

Boriska Kipriyanovich beweert van Mars te zijn en wetenschappers waren naar verluidt verbluft door zijn kennis van planetaire systemen op zo’n jonge leeftijd.

Kipriyanovich woont in Volgograd en trok al op jonge leeftijd aandacht van zowel buitenaardse samenzweringstheoretici voor zijn gedetailleerde verhalen over Mars en medische professionals voor zijn geavanceerde leervaardigheden.

Hij nam deel aan een diepgaand interview met Project Camelot in 2007 toen hij net 11 was.

In die tijd beschreef de interviewer hem als een gewone jongen die “alle tekenen vertoonde van een jonge jongen die een tiener werd”. Maar er was meer voor hem dan dat. De auteur voegde eraan toe dat hij “serieus en beleefd” was op een manier die ongebruikelijk leek voor een jongere jongen.

In het interview biedt Kipriyanovich zijn eigen kijk op het leven van Mars. Hij zegt dat mensen op Mars twee meter hoog staan, niet ouder worden dan 35 jaar en koolstofdioxide kunnen inademen.

Hij beweerde dat een nucleaire oorlog een groot deel van de beschaving van Mars weggevaagd heeft en degenen die het overleefden zijn onder de grond geraakt, wat de reden is waarom wetenschappers nog nooit bewijzen van leven op de rode planeet hebben ontdekt.

“Nee, ik ben niet bang voor de dood, want we leven eeuwig, er was een catastrofe op Mars waar ik woonde,” zei hij.

Lees ook:   Ik heb gezworen om voor altijd van hem te houden - een eed uit een vorig leven

“Mensen zoals wij wonen er nog steeds, er was een nucleaire oorlog tussen hen, alles platgebrand, slechts enkele van hen overleefden, bouwden schuilplaatsen en creëerden nieuwe wapens.”

De volledige video van het interview is meer dan een uur lang en tijdens het interview beantwoordt Kipriyanovich meerdere vragen over zijn vermeende vorige leven en tekent het zonnestelsel zoals hij het zich herinnert. Zijn moeder vertelt ook dat de schijnbaar “geniale” vermogens van haar zoon opgroeien.

Toen de interviewer hem vroeg wat hij van mensen op aarde vond, zei de 11-jarige dat hij niet graag “slecht over mensen sprak”.

Andere delen van het verhaal van Kipriyanovich zijn nog moeilijker te geloven. Hij bezocht de aarde terwijl hij werkte als een piloot op Mars, zegt hij, en de marsmannetjes hadden een hechte band met de oude Egyptenaren.

Specifiek, hij zegt dat hier een mechanisme achter de Grote Sfinx van Giza’s oor is dat het monument zal “ontgrendelen” en het leven op aarde zal veranderen.

Boriska’s moeder herinnerde zich hoe hij als kind zijn ouders gedetailleerde feiten over planetaire systemen zou vertellen, ook al hadden ze hem niet bij deze onderwerpen geïntroduceerd. Foto / Facenook
Boriska’s moeder herinnerde zich hoe hij als kind zijn ouders gedetailleerde feiten over planetaire systemen zou vertellen, ook al hadden ze hem niet bij deze onderwerpen geïntroduceerd. Foto / Facenook
De moeder van de jongen, die zelf een dokter is, heeft hem nooit ontmoedigd zijn verhaal te vertellen. Ze zegt dat de grondige kennis van haar zoon van planetaire systemen al op zo’n jonge leeftijd raadselachtig is.

“Niemand heeft het hem ooit geleerd, soms zat hij in een lotuspositie en vertelde hij ons gedetailleerde feiten over Mars, planetaire systemen en andere beschavingen,” zei zijn moeder.

“Toen we onze jongen aan verschillende wetenschappers lieten zien, waaronder ufologen, astronomen en historici, waren ze het er allemaal over eens dat het onmogelijk zou zijn om al die verhalen te maken.”

https://www.nzherald.co.nz/technology/news/article.cfm?c_id=5&objectid=11942450

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten