...

04 december 2021

 

Ze landden in het Midden-Oosten, en toen werden dingen pas echt raar

Ze landden in het Midden-Oosten, en toen werden dingen pas echt raar

Op plaatsen zoals Sumer, Egypte en zelfs Amerika zouden de Anunnaki-goden vanuit de ruimte zijn geland en ontwikkelde geavanceerde beschavingen. Het lijkt er zelfs op dat deze goden op een gegeven moment naar Scandinavië zijn verbannen.

Er zijn veel verhalen en verhalen over deze goden in de noordelijke mythologie.

Ze waren een kleine groep echte bezoekers van een geavanceerde race genaamd The Anunnaki. Dit waren degenen die de Sumerische beschaving begonnen, en later de Asyrische, Egyptische, Perzische, Hettitische, Akkadische, Indische, Chinese, pre-inca, Tolteken, Maya’s en Olmeken beschavingen.

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Antieke anatomie

Gerelateerde berichten