web analytics
...

De mensheid kwam voort uit de beschaving van de Atlantiërs in het noordpoolgebied?

De reden waarom men doet aan Geoengineering,

oftewel bewuste

C L I M A T E     C H A N G E

Zij weten dit en zoeken net zolang tot ze daar kunnen vinden wat ze hopen te vinden…dat ze de aardbol hierbij beïnvloeden, het klimaat en het liefst de aardbol met tikken dankzij een Tsunami, die veroorzaakt werd door een atoomontploffing op een breuklijn in de Oceaan, een aantal cm’s opzij beweegt opdat het klimaat ook opschuift en dat dit schadelijk is voor de aarde,  doet voor hen niet terzake.

-Na de laatste wetenschappelijke prestaties begonnen wetenschappers het al lang bestaande mysterie van de oorsprong van onze beschaving te ontrafelen. De ontdekkingen op het gebied van geologie en paleontologie, en de studie ter plaatse van folklore van verschillende volkeren hielpen wetenschappers om (met een hoge mate van waarschijnlijkheid) niet alleen het oorspronkelijke moederland van het huidige menselijke ras te lokaliseren, maar ook het oorspronkelijke moederland van onze voorouders. , de Ariërs, die later de Russes zouden worden genoemd. De bekende wetenschapper en ontdekkingsreiziger Kandyba stelt bovenstaande en andere kwesties aan de orde in zijn boeken.-

 

 

Lees ook:   200.000 jaar oude "tegelvloer" gevonden in Oklahoma?

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!