web analytics
...
Reincarnatie

5 Redenen waarom je maar niet gaat trouwen

5 Redenen waarom je maar niet gaat trouwen

Vintage Bohemian Wedding Dresses With Sleeves 2019 Hppie Crochet Cotton Lace Boho Country Mermaid Bridal Wedding Gown White Mermaid Wedding Dresses Beaded Mermaid Wedding Dresses From Alegant_lady, $167.34| DHgate.Com

Dit artikel is een soort antwoord daarop. Het is geen geheim dat een persoon meestal een probleem heeft tijdens een consult.

Het huwelijksprobleem is een van de meest voorkomende problemen bij het motiveren van meisjes en vrouwen om naar een reïncarnatieconsulent te gaan. Want elke keer is er weer die vraag: ‘Wanneer ga je trouwen?’ – ze hoort het van anderen en vraagt ​​het aan zichzelf.

Jaren gaan voorbij, maar geen relatie. Waarom zijn alle dwaze en domme mensen getrouwd en ben ik, het slimme en mooie meisje, nog steeds alleen? Wat mankeert mij? Waarom werkt het niet, klopt het niet? Waarom biedt geen enkele man een serieuze relatie aan?

Heb ik eigenlijk een huwelijksplan in dit leven? Vragen, vragen … De consultatie is een zoektocht naar antwoorden, het achterhalen van de redenen, het begrijpen van hun plannen en lessen over het onderwerp partnerschap en huwelijk. Het verhaal van elke vrouw heeft zijn eigen kenmerken, persoonlijke nuances van haar ziel en haar plan.

Maar op basis van de ervaring van verschillende vrouwen die in hun vorige leven en tussen levens in  duiken, merkte ik verschillende vergelijkbare antwoorden op de vraag op: waarom kan ik niet trouwen? En daar ga ik je erover vertellen.

 

1. Ze verbood zichzelf om te trouwen.

De belofte – niet te trouwen – werd gedaan in een vorig leven, in India, in de vrouwelijke incarnatie. De Indiase vrouw onder de 40 leefde een harmonieus huwelijksleven. In vrede en rijkdom en ze hadden veel kinderen. Maar op een dag werd mijn man ziek en vond hij niet de kracht en het verlangen om de ziekte te bestrijden. Er was niet genoeg karakter, en dus gebrek aan wil. In deze situatie eiste de traditie “sati“: een weduwe – een vrouw die haar man overleefde – moest met hem verbranden in de brandstapel.

De vrouw wilde niet dood, ze is gezond, er is nog steeds veel kracht, het verlangen om te leven is niet vervaagd. Bovendien zijn de jongste kinderen nog erg jong. Maar ze wordt gedwongen haar leven en kinderen te verlaten om haar plicht als vrouw te doen.

Ze berispte haar overleden echtgenoot vanwege zijn zwakheid: hij dacht niet aan haar, dacht niet aan de kinderen, gaf toe aan ziekte en stierf. Volgens haar moest hij vechten, hij moest overleven.

In dit leven heeft een vrouw de onwil om te trouwen en zich te binden aan serieuze banden , een onwil om haar leven afhankelijk te maken van de zwakte van een andere persoon.

Tijdens het consult kunnen we erachter komen of de Ziel nog steeds dat verbod of de angst voor het huwelijk nodig heeft, die verhindert een gezin te stichten in haar huidige leven. En op basis van de informatie die we hebben ontvangen van het niveau van de ziel ….

Lees ook:   10 veelvoorkomende problemen van mensen met oude zielen

2. Vertraagd huwelijk.

In sommige gevallen, op het niveau van de Ziel, begrijpt de vrouw dat ze zelf een plan heeft voorgeschreven om het huwelijk uit te stellen. Eerst moet ze iets leren, iets belangrijks doen, iets bereiken.

Voordat ze incarneerde, had ze een plan: een opleiding krijgen; wennen aan het beroep; om onafhankelijk te zijn; om de staat van zelfvoorziening te beheersen. De logica is simpel: trouwen, jezelf onderdompelen in het gezinsleven, dat is vaak dan alles. De meeste getrouwde vrouwen hebben niet langer de motivatie om zich op andere gebieden te ontwikkelen, voor persoonlijke prestaties.

Familie, kinderen, het leven neemt bijna 100% van haar vrije tijd in beslag. Bij de consultatie begrijp je: je hebt jezelf vast gepland! Dat besef is genoeg om te stoppen, sterk afhankelijk van of je getrouwd bent of niet. Je maakt je eigen leven waardevol: gevuld en divers. Het huwelijk van zulke vrouwen is vaak gepland in het tweede deel van het leven, als bonus voor de taken die de ziel verricht. Na de sessie is er begrip voor en rust. Op een dag is, zal er een huwelijk zijn …

3. Verander en alles zal lukken.

Bij consulten blijkt vaak dat de reden waarom een ​​vrouw geen relaties kan aangaan die tot een huwelijk leiden, het is haar karakter. In dit geval is het noodzakelijk om te beseffen dat je huidige leven aan jou wordt gegeven voor serieuze veranderingen in je vrouwelijke kwaliteiten. Zie ook hoe je van mannen kunt krijgen wat je wilt? Het verhaal van de vrouwelijke transformatie. Een vrouw voelt zich bijvoorbeeld nog geen vrouw, kan niet switchen van de kwaliteiten en thema’s vanuit  mannelijke incarnaties. Ze blijft vechten. Blijft ruzie maken. De man is haar rivaal, ze heeft nog geen innerlijke acceptatie van de man.

Een vrouw zijn, zich gedragen als een vrouw, toegeven, niet ernaar streven altijd gelijk te hebben – voor haar is het zwakheid en slechtheid. Mannen worden meestal door zo’n vrouw afgestoten. Relaties worden helemaal niet gevormd of vallen snel uit elkaar. Wat wordt er in een sessie verstaan, welke aanbevelingen vanuit het niveau van de Ziel worden in zulke gevallen gegeven?

Het is een herinnering aan de taak: je vrouwelijke kracht voelen , deze accepteren en leren realiseren. ‘Als je je opent (als een bloem), komt alles samen.’ U kunt advies en instellingen krijgen over hoe u dit het meest effectief en gemakkelijk voor u kunt doen. Vrouwen van dit type kunnen het echter moeilijk vinden om te accepteren wat ze hebben gehoord en zullen ontevreden zijn over het resultaat van de raadpleging.

Lees ook:   Wat ervaar je als je iemand ontmoet die je kent vanuit een vorig leven?

De reden is hetzelfde: hun principe van vrouwelijke acceptatie is nog onderontwikkeld.

4. Wachten op je man.

Vaak blijkt tijdens consultaties dat er wel mannen in het leven van een vrouw waren en zijn, maar de relatie is kort, onbevredigend en leidt niet tot gezinsgeluk. Heel vaak blijkt dat de vrouw bij elk van zijn partners een kleine les had, alsof de ziel iets afmaakte en daarna  verder ging. Het is als een karmische strop: een vrouw maakt een reeks relaties door.

Bij elk van de mannen begrijpt ze iets (alsof zij het zich opnieuw herinnert) over zichzelf, haar partner, over de relatie.

Nadat elk van deze mannen is geweest, zal ze opnieuw definiëren wat ze wil, het vormt een specifiek verzoek: welke man ze nodig heeft. Door mannen zal ze zichzelf kennen.

Het rijpt als goede wijn. En de beste man loopt altijd voorop, in de toekomst. In sessies: U kunt de geleerde lessen bij mannen samenvatten. Identificeer het type partner waarin u momenteel geïnteresseerd bent. Om te communiceren met de Ziel van je toekomstige echtgenoot en om te onthouden wat je precies met deze incarnatie was overeengekomen.

Denk aan de tekenen waarmee u uw belangrijkste man in het leven herkent.

5. Het huwelijk was niet gepland in de huidige incarnatie.

Soms kiest de ziel ervoor om op een plek te wonen waar het niet van plan is tijd en aandacht aan het gezinsleven te besteden. Misschien maakt ze zich nu meer zorgen: om een ​​les te nemen in eenzaamheid, om zelfvoorzienend te zijn, niet afhankelijk van de beschikbaarheid van hulp en ondersteuning van een partner. In sommige gevallen begrijpt de Ziel dat het huwelijk haar zal afleiden van het oplossen van nieuwe levensopdrachten en geplande lessen. Of dit leven kan een recreatie zijn van het gezinsleven.

Het komt voor dat de Ziel helemaal niet geneigd is om een ​​gezin te stichten tijdens levensperioden op aarde. Zo’n Ziel plant af en toe het gezinsleven en alleen voor bepaalde taken. In andere gevallen houdt en voelt de ziel zich prettiger als ze vrij is.

Bij dergelijke vrouwen is de kwestie van het huwelijk geen probleem, het is bepalend. De sessie verduidelijkt eenvoudig: is het zo, hoe voel ik de situatie precies? Begrijp ik mezelf goed en hoef ik niet te trouwen? Dus volgens de wet van Evolutie: alle problemen in welke sfeer dan ook, inclusief het gezinsleven of de afwezigheid ervan, worden ons voor iets gegeven, om ons te stimuleren om te zoeken, te veranderen, te groeien.

Источник – Институт Реинкарнационики: https://journal.reincarnationics.com/en/pochemu-ya-ne-mogu-vyjti-zamuzh/

Gerelateerde artikelen

Back to top button