...

26 oktober 2021

 

Vermist kickbokser Marc

https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-volwassenen/2016/november/marc-de-bonte.html

Marc de Bonte

FB fanpage

31 oktober laatste bericht op die fb pagina

https://www.omroepbrabant.nl/?news/257123652/Auto+vermiste+kickbokser+Marc+de+Bonte+gevonden+in+Best.aspx
Zijn auto is gevonden bij een kanaal in de buurt…

Op vrijdagavond laat vertrok hij bij een vriend in het Belgische Turnhout. Sindsdien is van de Vlaamse kickbokser Marc De Bonte (26) niets meer vernomen. Vrienden en familie tasten in het duister over wat er gebeurd kan zijn. “We zijn het spoor bijster, hebben geen enkel aanknopingspunt.”

Marc woont het grootste deel van de tijd met zijn vriendin Marly de Laat in het Brabantse Best. Vrijdagnacht stuurde hij haar nog een appje: hij zou bij een vriend in Turnhout wat gaan drinken en daarna naar huis komen. Maar daar kwam hij nooit aan.

Rond middernacht werd zijn auto nog gezien op camerabeelden in de regio Turnhout, sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. Alleen zijn auto, een zwarte Renault Clio, werd gisteren gevonden in de Wilhelminakanaalstraat in Best. En dat is vreemd, volgens zijn Nederlandse schoonvader René de Laat. “Waarom daar? Hij heeft daar niets te zoeken. Volgens mij kent hij die plek niet eens.”

Ideale schoonzoon
Marc is volgens De Laat de ideale schoonzoon. “Hij is een heel goede gast, een toffe peer. Je hoort weleens van kickboksers die actief zijn in het criminele milieu, maar dat is bij Marc echt niet het geval. Hij is absoluut niet het stereotype kickbokser. Hij komt uit een nette familie, is altijd netjes, beleefd, correct. Behulpzaam ook.”

Zijn dochter Marly (foto) is sinds anderhalf jaar samen met Marc. “Het gaat heel goed tussen ze. Ze hebben net samen een hondje gekocht. Voor dat beestje doet hij alles, het is als een kind voor ze. Hij was zo gelukkig, dat straalde hij helemaal uit. En dan dit.”

Lees ook:   Laatste kans om Whatsappgegevens niet met Facebook te delen

Compleet ingestort
Marcs vriendin Marly is er kapot van. “Haar tranen zijn op, zegt ze. ‘Ik kan niet meer. Laat hem alsjeblieft een teken van leven geven.’ Ongeloof overheerst. Dit soort dingen zie je normaal alleen op televisie, nu overkomt het ons ineens.”

Ze hebben slapeloze nachten van de verdwijning van Marc. “Zaterdag zijn we met Marly de hele nacht bij zijn ouders in België gebleven. Die mensen zijn compleet ingestort. Marc is hun enige kind. Hij had iedere dag contact met zijn moeder. Met Marly ook. Hij stuurde haar altijd lieve berichtjes.”

De radiostilte van de afgelopen dagen baart ze dan ook grote zorgen. “Dit is niets voor Marc. Hij zou nooit uit zichzelf verdwijnen.”

De politie heeft op dit moment geen nieuwe informatie over de vermissing. Iedereen die meer weet over de verdwijning van Marc wordt verzocht contact op te nemen.

RTL Nieuws 

Knappe kerel… 26 nog maar… bekend kickbokser…
Dus niet iemand die je even uitdaagt…dus dat iemand hem iets aan zou doen zomaar op straat lijkt mij vreemd.
Vreemd verhaal…
Laat onderweg nog richting een vriend en komt nooit meer terug…althans…nog niet…

Was hij dronken… als je fanatiek sport…lijkt het me vaag dat je dan wat drinkt of eventueel drugs gebruikt.
Nee hij drinkt niet las ik ergens online…
Iemand kan hem wel drugs hebben toegediend…waarna hij is uitgestapt bv?

Heeft hij met iemand afgesproken op een bepaalde plek?
Zo ja wie…
Heeft hij iemand een lift gegeven?
Zijn telefoon lag nog in de auto…

🙁 vreemde zaak, hoe kan iemand zomaar vermist zijn, dat is geen goed teken helaas…
Zeker tegenwoordig, en als een mobiel in de auto ligt…?

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten