web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Twee jongens vallen dood neer terwijl ze gezichtsmaskers dragen tijdens de gymles

De feiten:Twee Chinese jongens vielen dood neer in de gymles terwijl ze aan het trainen waren en een masker droegen. Het is onduidelijk of de maskers iets te maken hadden met hun dood.
Denk na over:Waarom zijn kinderen in de gymles en sommige sportscholen over de hele wereld verplichten maskers als er wetenschap is die aangeeft dat het dragen van een masker tijdens het sporten niet veilig en potentieel gevaarlijk is?
Wat is er gebeurd: Meerdere media melden dat twee Chinese jongens binnen een week na elkaar dood vielen tijdens het sporten met gezichtsmaskers. Beide studenten waren 14 jaar oud en renden rondjes voor een lichamelijk onderzoek toen ze plotseling instortten en het bewustzijn verloren tijdens het hardlopen.

Volgens de New York Post :

Een van de tieners zat nog maar een paar minuten in zijn gymles toen hij op 24 april achterover viel op de Dancheng Caiyuan Middle School in de provincie Henan, aldus de outlet.

“Hij droeg een masker terwijl hij over de atletiekbaan kabbelde, toen viel hij plotseling achterover en sloeg zijn hoofd op de grond”, vertelde zijn vader, die alleen werd geïdentificeerd als Li, tegen de uitlaatklep.

Zijn vader zei dat leraren en studenten hem probeerden te helpen, maar het mocht niet baten.

De overlijdensakte vermeldde de oorzaak als een plotselinge hartstilstand, maar er werd geen autopsie uitgevoerd, zei de outlet.

De vader van de jongen zei dat hij gelooft dat het masker dat zijn zoon op school moest dragen een rol speelde bij zijn dood.

Het is niet duidelijk of de doodsoorzaak het gevolg was van het dragen van een masker, of dat de maskers zelfs hebben bijgedragen aan de dood van de jongens. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om te vragen of maskers al dan niet gevaarlijk zijn tijdens het sporten.

Maar Cao Lanxiu, professor aan de Shaanxi University of Chinese Medicine, zei dat het onwaarschijnlijk is dat het masker de jongen heeft doen stikken.

‘Ik denk niet dat het dragen van een masker deze plotselinge dood heeft veroorzaakt,’ zei Cao, hoewel ze eraan toevoegde dat het onmogelijk was om te zeggen zonder autopsie.

Zes dagen na zijn dood stortte de tweede student in op de Xiangjun Future Experimental School in Changsha in de provincie Hunan, meldde de outlet.

Hij droeg een N95-gasmasker en deed een onderzoek van 1.000 meter toen het dodelijke incident plaatsvond, aldus het rapport. Het is onduidelijk of er een autopsie is besteld.

Hoewel het niet bekend is of de maskers een rol speelden bij beide sterfgevallen, hebben verschillende scholen in Tianjin en Shanghai volgens het rapport examens lichamelijke opvoeding geannuleerd.

Waarom dit belangrijk is: een studie die in juni 2020 is gepubliceerd, geeft aanleiding tot enkele gezondheidsproblemen over mensen die tijdens het sporten maskers dragen. Het roept ook vraagtekens op bij het vermogen van maskers om Covid-19 te stoppen. Het is niet de enige studie die dit doet, maar ze druisen in tegen meerdere studies die onlangs zijn gepubliceerd en laten zien dat maskers inderdaad effectief kunnen zijn bij het stoppen van Covid-19, maar het is nogal een controversieel onderwerp en we horen maar één kant van de mainstream media, daarom vind ik het belangrijk om de ander te presenteren.

Lees ook eens:   4 Ton goud ontdekt in de Large Hadron Collider

De studie werd gepubliceerd in de Journal Medical Hypothesis getiteld “Exercise with facemask; Hanteren we een duivelszwaard? – Een fysiologische hypothese ” en beweert het volgende:

Trainen met gezichtsmaskers kan de beschikbare zuurstof verminderen en de luchtinsluiting vergroten, waardoor substantiële kooldioxide-uitwisseling wordt voorkomen. De hypercapnische hypoxie kan mogelijk de zure omgeving, cardiale overbelasting, anaëroob metabolisme en nieroverbelasting verhogen, wat de onderliggende pathologie van gevestigde chronische ziekten aanzienlijk kan verergeren. Verder in tegenstelling tot de eerdere gedachte, is er geen bewijs om te beweren dat de gezichtsmaskers tijdens het sporten extra bescherming bieden tegen de overdracht van druppeltjes van het virus. Daarom raden we aan om sociale afstand te nemen beter is dan gezichtsmaskers tijdens het sporten en optimaal gebruik in plaats van het benutten van gezichtsmaskers tijdens het sporten.

Volgens de auteurs wordt trainen met gezichtsmaskers geïnduceerd als “een hypercapnische hypoxie-omgeving [onvoldoende zuurstof (O 2 ) en kooldioxide (CO 2 ) uitwisseling] [15] . Deze zure omgeving, zowel op het niveau van de alveolaire als de bloedvaten, veroorzaakt talrijke fysiologische veranderingen bij het trainen met gezichtsmaskers: 1) Metabole verschuiving; 2) cardiorespiratoire stress; 3) veranderingen in het excretiesysteem; 4) Immuunmechanisme; 5) Hersenen en zenuwstelsel. ‘

Verder zou een slechte verzadiging van hemoglobine worden verwacht als gevolg van een verhoogde partiële CO 2 -druk bij hogere trainingsintensiteit [19] . Fig. 2 toont de extreem rechtse verschuiving van de oxyhemoglobine dissociatiecurve, die hoger zou zijn dan verwacht tijdens inspanning. Deze zure omgeving zou O 2 sneller ontladen op spierniveau, maar door een hogere hartslag en verminderde affiniteit bij de alveolaire overgang zou de partiële druk van O 2 aanzienlijk dalen, waardoor een hypoxische omgeving voor alle vitale organen ontstaat.

De auteurs wijzen er ook op dat “het dragen van gezichtsmaskers om de verspreiding van de roman Covid-19 door de gemeenschap te voorkomen op zichzelf discutabel is, gezien het beperkte bewijs over het onderwerp. De WHO beveelt maskers alleen aan voor Covid-19-patiënten, maar het gebruik van maskers wordt moreel “uitgebuit” door mensen uit de gemeenschap. ”

Hier is nog een interessante bewering van de onderzoekers:

Hoewel de ademhalingsmaskers worden gezien als de barrières voor het voorkomen van aërosolafzetting in de luchtwegen, is de bittere realiteit dat maskers het risico op diepere luchtweginfecties vergroten. Zoals geciteerd door Perencevich et al. 2020: “De gemiddelde gezonde persoon zou geen maskers moeten dragen, omdat dit een vals gevoel van veiligheid creëert en mensen de neiging hebben hun gezicht vaker aan te raken in vergelijking met het niet dragen van maskers. Over de chirurgische maskers wordt gedebatteerd om de druppels die de vrus bevatten op te sluiten, waardoor het risico op infectie eerder wordt vergroot dan verkleind.

De studie concludeert:

Trainen met gezichtsmaskers kan de pathofysiologische risico’s van onderliggende chronische ziekten vergroten, met name cardiovasculaire en metabolische risico’s. Sociale sporters wordt aangeraden om oefeningen met een lage tot matige intensiteit te doen, in plaats van zware lichamelijke inspanning wanneer ze gezichtsmaskers dragen. We raden mensen met chronische ziekten ook aan om alleen thuis te trainen, indien nodig onder toezicht, zonder het gebruik van gezichtsmaskers. Gezien de geïdentificeerde en veronderstelde risico’s, lijken sociale afstand nemen en zelfisolatie beter te zijn dan het dragen van gezichtsmaskers tijdens het sporten tijdens deze wereldwijde crisis.

Lees ook eens:   Terwijl we steeds meer moeten betalen voor de zorg...

We zijn snel op weg naar een tijd waarin de wereldburgers de informatie die hun regering hen verschaft niet langer in twijfel trekken. In veel gevallen kan het eenvoudigweg in twijfel trekken van de federale overheid en mondiale gezondheidsautoriteiten zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) leiden tot censuur, en in ons geval tot demonetisering.

We hebben dit veel gezien met Covid-19. Het aantal artsen en wetenschappers over de hele wereld dat meerdere vragen heeft opgeworpen, reden tot bezorgdheid heeft gegeven en onderzoek, informatie en bewijs heeft gepresenteerd dat volledig in tegenspraak is met de beweringen en aanbevelingen die we van gezondheidsautoriteiten van de overheid krijgen, is werkelijk verbazingwekkend. Het bedrag dat ze zijn genegeerd door de mainstream, gecensureerd op internet en belachelijk gemaakt, is ook behoorlijk eye-opening en onthullend.

Ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het nog een keer, er is een digitale autoritaire Orwelliaanse ‘fact-checker’ die rondloopt op internet en mensen vertelt wat wel en niet is, wat ze wel en niet moeten geloven . Bovendien zijn we getuige van mandaten in plaats van aanbevelingen, wanneer er een schat aan informatie bestaat die deze mandaten duidelijk in twijfel trekt.

Moeten mensen niet het recht hebben om te kiezen wat ze met hun lichaam doen? Moeten mensen niet het recht hebben om alle informatie te onderzoeken en voor zichzelf te bepalen wat wel en niet is? Waarom is er altijd een campagne om mensen zich schuldig te laten voelen, of hen het gevoel te geven dat ze anderen in gevaar brengen door niet te voldoen aan mandaten die al zeer twijfelachtig en in sommige gevallen zelfs gevaarlijk zijn? Wat is hier aan de hand?

Nog een voorbeeld van tegenstrijdige informatie: een artikel dat een paar maanden geleden in de New England Journal of Medicine is gepubliceerd door Michael Klompas, MD, MPH, Charles A.Morris, MD, MPH, Julia Sinclair, MBA, Madelyn Pearson, DNP, RN , en Erica S. Shenoy, MD, Ph.D verklaart:

We weten dat het dragen van een masker buiten zorginstellingen weinig of geen bescherming biedt tegen infectie. Volksgezondheidsautoriteiten definiëren een aanzienlijke blootstelling aan Covid-19 als persoonlijk contact binnen 1,8 meter met een patiënt met symptomatische Covid-19 die minstens een paar minuten aanhoudt (en sommigen zeggen meer dan 10 minuten of zelfs 30 minuten ). De kans om Covid-19 te vangen vanuit een voorbijgaande interactie in de openbare ruimte is daardoor minimaal. In veel gevallen is het verlangen naar wijdverbreide maskering een reflexieve reactie op angst voor de pandemie.

Uit een in 2015 gepubliceerde studie bleek dat stoffen maskers het risico op infectie van gezondheidswerkers kunnen vergroten. Het zette ook vraagtekens bij de werkzaamheid van medische maskers. U kunt meer over en toegang te lezen hier .

De fysiologische effecten van het inademen van verhoogde ingeademde CO 2 kunnen veranderingen in visuele prestaties, gewijzigd uithoudingsvermogen, hoofdpijn en kortademigheid omvatten. De psychologische effecten zijn onder meer verminderd redeneren en alertheid, verhoogde prikkelbaarheid, ernstige dyspnoe, hoofdpijn, duizeligheid, transpiratie en geheugenverlies op korte termijn. ( bron )

We zijn een samenleving die evolueert naar volledige gehoorzaamheid, evenals naar de schaamte en spot van degenen die zich hier niet aan houden. Elke dag worden we ’tegen’ elkaar ‘gekeerd’ en veel ervan is te wijten aan het feit dat er een overvloed aan geloofwaardige informatie is die volledig in tegenspraak is met onze gezondheidsautoriteiten.

Lees ook eens:   11 toepassingen van ricinusolie

“Wij zijn de laatste vrije mensen, wij zijn de mensen die de laatste kans hebben om te handelen.” – Julian Assange

De afhaalmaaltijd
Het kan frustrerend zijn om in een tijd te leven waarin ons mandaten worden opgelegd ondanks een schat aan informatie die aantoont dat het niet zo logisch is. Wat volgens regeringen voor het ‘grotere goed’ wordt gedaan, is misschien niet echt voor het grotere goed, en dit is door de geschiedenis heen een thema geweest, een thema dat voor mensen misschien zelfs moeilijk te aanvaarden is vanwege de angst die het in hun eigen leven kan brengen. bewust.

Tegenwoordig is er meer verdeeldheid onder mensen met betrekking tot ‘wat is’ en ‘wat niet’ en dat komt grotendeels door het feit dat ons bewustzijn en onze perceptie van gebeurtenissen extreem gemanipuleerd zijn. Daarom is er altijd zoveel informatie die in tegenspraak is met informatie, aanbevelingen en uitleg die van onze overheid komt.

Eén ding is zeker, ongeacht hoe je je voelt, kalm en vredig blijven in een tijd van ‘chaos’ is de sleutel.

Er bestaat geen twijfel over, veel mensen gaan door en ervaren een verschuiving in bewustzijn. COVID-19 heeft voor velen als katalysator gediend om zich af te vragen wat ons wordt verteld, waarom we denken zoals we doen en waarom we blijven luisteren en bevelen opvolgen die niet echt logisch zijn. Het is vergelijkbaar met wat we eerder hebben meegemaakt met evenementen zoals 9/11 bijvoorbeeld , en vele anderen.

Leven in een tijd zoals we nu zijn, kan mensen echt gek maken. Het kan frustrerend zijn om te zien dat zoveel mensen blindelings aanbevelingen opvolgen zonder ze ooit in twijfel te trekken, en op hun beurt degenen die dat niet doen, demoniseren. De mensheid is door de geschiedenis heen onderworpen aan maatregelen onder het mom van het goede, terwijl ze op weg waren naar een autoritaire staat. We zouden naar mijn mening over deze zaken moeten luisteren naar mensen als Edward Snowden. Hij heeft gezegd dat regeringen, net als 9/11, COVID-19 gebruiken om “ ons te volgen als nooit tevoren. ” Hij zei: “Terwijl autoritarisme zich verspreidt, terwijl noodwetten zich verspreiden, terwijl we onze rechten opofferen, offeren we ook ons ​​vermogen op om de glijbaan naar een minder liberale en vrije wereld te stoppen. Gelooft u echt dat wanneer de eerste golf, deze tweede golf en de 16e golf van coronavirus een lang vergeten herinnering is, deze mogelijkheden niet zullen worden bewaard? ( bron )

Iets om over na te denken…

bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥