web analytics
...

Lupron Slachtofferadvocaat geeft dringende waarschuwing af

Pas op met medicatie. Lees altijd de bijsluiters, neem ze niet zomaar.
Het kan je lichaam, maar ook je geest zieker maken dan het al is of ziek maken.
(Ik heb bv vaak geen antibiotica genomen die ik kreeg van de tandarts bij een wortelontsteking, die zenuw ging al dood nml. in principe dat deden ze vroeger maakten ze een kanaal open en deden er een watje in met antibiotica dat werkte pas goed, ipv je hele lichaam te verzieken met antibiotica, want zulk fijn spul is het niet. En vaak ook onnodig! Mocht de zenuwontsteking lijden tot pus dan moest de tand of kies geopend worden zodat het eruit kon… niets aan de hand!
Tegenwoordig operatie lakens dramatiek, de money show, kijk eens wat je allemaal moet betalen aan ons… ja hallo?????? Been there, done that hoor…?
En dan laten ze je het liefst nog enkele dagen antibiotica slikken, terwijl je vergaat van de pijn en dus ook nog eens ongezonde pilletjes slikt voor niets, want niet nodig, tandartsen van nu dus.
Die zenuw moet in feite dood, en dat gaat het ook, maar het kan sneller of later, dus ik zou zeggen open die zooi en maak dat kanaal schoon, maar ja kost weer tijd en geld… of is het andere meer waard? En zo gaat dat maar in deze wereld, medicatie zus en zo, denk goed na over wat je slikt. Ik slik als enige gelukkig alleen soms hooikoortstabletten, maar liefst niets! Paracetamol? Ik heb 3 weken terug een halve gehad en dat in 2 jaar tijd. Het enige dat ik slik is vitamine tabletten en dan mn C en D en Zink)
Nou goed lees het volgende verhaal en hopelijk opent het ogen van velen. )

Artsen schrijven wel voor want daar worden ze dus voor betaald weekendje weg enzo and more!


Het lijkt erop dat mijn lichaam langzaam aan het ontbinden is, en ik voel me als een strompelende, verwrongen ruïne van pijn. Mijn medische dossiers beschrijven mij als een “zwakke, cachectische, chronisch zieke vrouw die ouder lijkt dan de vermelde leeftijd.” Vanwege uitputting en mijn versnelde mobiliteitsbeperking en achteruitgang van de gezondheid in de afgelopen jaren, heb ik een twijfelachtige kijk op mijn lange levensduur. En deze gedachten laten me met veel zorgen achter, een daarvan is de mogelijkheid dat ik deze wereld zou kunnen verlaten voordat ik veel meer informatie op mijn website kan zetten.

Voordat ik Lupron in 1989 nam, was ik een gezonde vrouw van 32 jaar. Ik had betaald werk, fysiek levendig en zeer actief. Ik slikte slechts 9,5 maanden dagelijks Lupron: 6,5 maanden in 1989 voor ‘behandeling’ van endometriose, en in totaal ongeveer 3 maanden tijdens verschillende IVF-pogingen in 1990 en 1991. Ik probeerde Lupron te weigeren voor IVF, maar kreeg te horen dat ik ” pak aan. Vrouwen in het verleden meldden vaak dat hun doktoren Lupron door hun strot duwden. In dit tijdperk en in deze context wilden of zochten deze vrouwen Lupron niet.

Hoewel de progressie sinds de jaren ’90 geleidelijk verliep, ben ik vandaag een fysiek wrak en draag ik de diagnoses van onder andere ernstige osteoporose, matig ernstige scoliose en matig ernstige kyfose (die kortademigheid veroorzaakt). Mijn ruggengraat is zo verwrongen dat de misvorming nu duidelijk is voor elke toevallige toeschouwer. Deze verslechtering is de afgelopen vijf jaar enorm versneld, en nu ben ik vaak bijna arbeidsongeschikt door hevige pijn en verminderde mobiliteit. Pas heel recent ontdekte ik een röntgenfoto van januari 1991 die het begin van een milde kromming van de wervelkolom liet zien – een aandoening die ik niet had tijdens vertoningen van de basisschool in Boston, noch tijdens het vroege volwassen leven.

In 2003 moest ik met een medische handicap stoppen met mijn verpleegcarrière bij de VA vanwege Lupron-geïnduceerde vernietiging van de neurologische impulsen naar mijn darmen, wat ernstige gastroparese veroorzaakte (verlamming van maag en darmen). Deze aandoening heeft geresulteerd in 64 ziekenhuisopnames sinds mijn pensionering, en ik blijf regelmatig gastroparese-episodes ervaren die nu grotendeels vanuit huis kunnen worden beheerd. De neurologische impulsen in mijn hart zijn ook aangetast, en ik heb ECG-metingen van 38 slagen per minuut, evenals opnames van talloze dodelijke hartritmestoornissen. De lijst gaat maar door en omvat (maar is niet beperkt tot) artritis, cysten (borst, nier, tonsil), myofasciaal pijnsyndroom, ernstige gebitsproblemen (van door Lupron geïnduceerd botverlies), episodische leverafwijkingen, atrofie van de alvleesklier (mild),

Ter voorbereiding van mijn getuigenis uit 1995 ter ondersteuning van ‘mijn’ wetsvoorstel om schriftelijke geïnformeerde toestemming te verplichten voor de risico’s van Lupron, typte ik op doorlopend computerpapier met één regelafstand een chronologie van elk doktersbezoek, laboratorium, test, procedure en operatie die ik had gehad in de toenmalige 6 jaar sinds de blootstelling aan Lupron. Tijdens deze hoorzitting in 1995 ontvouwde ik de ietwat dramatische resultaten – een stuk papier dat zeven en een halve voet lang was.

Onmiddellijk na mijn getuigenis getuigde een ander Lupron (IVF) -slachtoffer ter ondersteuning van dit wetsvoorstel – en er klonk naar adem in de kamer toen ze haar pruik verwijderde om een ​​totaal kaal hoofd te onthullen. Ze vertelde verder dat ze geen haar meer op haar lichaam had.

Ondanks al mijn gezondheidsproblemen na de lupron, blijf ik me scherp bewust (en erg dankbaar) van het geweldige leven dat ik vóór Lupron heb kunnen leiden. Maar deze kinderen die worden blootgesteld aan Lupron voor transgender-’therapie ‘zijn nog maar net begonnen te leven, en het is hartverscheurend om ze letterlijk te versluieren.

Mijn capaciteiten en productiviteit zijn zo beperkt als gevolg van aanhoudende slechte gezondheid en toenemende pijn met mobiliteitsbeperkingen. En dus wilde ik dit briefje sturen, zodat de Kelsey Coalition en transjongeren meer zouden weten over de gevaren van Lupron van iemand die decennia lang onderzoek heeft gedaan naar, gelobbyd heeft en met de slachtoffers heeft samengewerkt.

Ik zeg al jaren dat er een leger mensen moet zijn dat aan ‘dit’ werkt – wat betekent dat we werken aan de erkenning van Lupron-slachtoffers, de erkenning van de ernstige en onomkeerbare bijwerkingen afdwingen, onderzoek naar slachtoffers maken en de behandeling regelen, ondersteuning en medicolegal bepleiten voor slachtoffers.

In plaats daarvan is er een ‘leger’ ontstaan ​​om ervoor te zorgen dat transgenderjongeren toegang krijgen tot Lupron / GnRHas – en ze hebben Lupron systematisch gepromoot als een veilige en omkeerbare behandeling die transgerelateerde depressie en zelfmoord kan voorkomen. Vrijwel alle ‘soldaten’ in dit leger ontkennen of verminderen de risico’s van Lupron, negeren of ontslaan de massa van Lupron-slachtoffers, en niemand zal de toekomstige patiënt of ouder vertellen dat Lupron een bekende geschiedenis heeft van het veroorzaken vandepressie en zelfmoord. Academische wereld, geneeskunde, psychologen, maatschappelijk werkers, allerhande LGBT-belangenbehartigers en steungroepen verhogen het bewustzijn van ‘de noodzaak’ van ‘puberteitblokkering / onderdrukking’, advocatenkantoren en juridische groepen voeren pro bono juridische uitdagingen om zorg te weigeren, cursussen worden onderwezen aan gezondheidswerkers, en ten minste een dozijn staten en Washington DC hebben Medicaid-dekking van transgender medische en chirurgische therapie vastgesteld.

Al decennia lang ben ik benaderd door mannen, vrouwen en inmiddels volwassen kinderen die zichzelf als slachtoffer van Lupron beschouwen en die wanhopig hulp zochten – meestal zowel medisch als juridisch. Ik heb gehoord van slachtoffers in 14 andere landen behalve de VS.Deze mensen kregen Lupron voorgeschreven voor een breed scala aan indicaties – dwz vroegtijdige puberteit, endometriose, IVF, vleesbomen, eiceldonatie, draagmoederschap, borst- en prostaatkanker, onder andere.

Lees ook:   De suikerhetze

Er is voldoende informatie over de risico’s van Lupron . Iedereen moet oppassen dat als het eenmaal is blootgesteld, er geen weg meer terug is. Om het ‘Material Safety Data Sheet’ van Lupron te citeren : “[t] hier is geen tegengif bekend” (zie “Emergency & First Aid Procedures”).

Een paar interessante Lupron-auteur / onderzoeker-weetjes :

Als een klein voorbeeld van informatie die nog niet op mijn site is gepost, heeft de Kelsey Coalition een link naar een onderzoek uit april 2018 van ‘Lupron bij adolescenten met endometriose’ op haar campagnepagina ‘Ten eerste, doe geen kwaad’ . Ik had deze samenvatting niet gezien en was geschokt toen ik zag dat Dr. Marc Hornstein co-auteur was van een artikel waarin de risico’s van Lupron werden geïdentificeerd.

Hornstein was een van mijn behandelende artsen en hij was de arts die in mijn MA van 1995 werd genoemd . Getuigenis van de Health Care Committee en mijn getuigenis van het congres uit 2003, waarin stond dat ik “Lupron moet gebruiken als [ik] IVF wil”. In 1995 legde Hornstein, als voorzitter van de Boston Fertility Society, een getuigenis af tegen een MA. wetsvoorstel dat ik samen heb opgesteld en die schriftelijke geïnformeerde toestemming zou hebben verplicht voor de risico’s van Lupron (en andere vruchtbaarheidsmedicijnen) binnen de setting van de vruchtbaarheidskliniek – dwz zie “Deel 4: Deel 15 a & b” in het wetsvoorstel . Hornstein getuigde deze MA. wetsvoorstel “dupliceert aanzienlijk” een federaal wetsvoorstel ( Public Law 102-493) en was daarom niet nodig – toch was het publiekrecht volledig verstoken van enige bepaling voor geïnformeerde toestemming, terwijl de MA. wetsvoorstel omlijnde het vereiste van schriftelijke geïnformeerde toestemming van de risico’s.

Noch Hornstein noch de Boston Fertility Society wilden een mandaat waarvoor schriftelijke geïnformeerde toestemming vereist was voor de risico’s van Lupron (en andere vruchtbaarheidsmedicijnen), en het wetsvoorstel stierf uiteindelijk in 1999. Om Hornstein vermeld te zien als co-auteur van dit artikel van april 2018 waarin ernstige risico’s worden geïdentificeerd van Lupron is surrealistisch – hij was in 1990 zo onvermurwbaar geweest dat Lupron geweldig was en Lupron mijn gezondheidsproblemen na de lupron niet had kunnen veroorzaken.

Hornstein was ook de co-auteur van een van de verschillende teruggetrokken Lupron-artikelen waarvan de hoofdauteur Andrew J. Friedman was (die een van mijn behandelende IVF-artsen was). In de mededeling van het Federal Register over Friedman’s frauduleuze Lupron-artikelen wordt de naam van Hornstein merkwaardig weggelaten, met de naam van een nurse practitioner in de plaats van Hornstein. Als gevolg hiervan is Hornstein nooit in verband gebracht met dit frauduleuze Lupron-onderzoek / -publicatie. Op mijn website heb ik, in een poging om deze ‘weglatingfout’ te corrigeren, de kennisgeving van het Federal Register herdrukt, maar heb ik op de juiste wijze de naam van Hornstein ingevoegdWaar het thuishoort. Toen ik het Federal Register schreef om deze fout te rapporteren, was hun antwoord “sorry voor het eventuele ongemak dat deze fout u heeft bezorgd” en er is, voor zover ik weet, nooit een correctie op aangebracht.

Overeenkomsten in transgender- / onvruchtbaarheidsagenda’s :

Het is beangstigend om het door de agenda gedreven groepsdenken van alle professionals te zien. Ik zie parallellen in de push en haast om Lupron te gebruiken bij transgenderjongeren met de vroege push en haast om Lupron te gebruiken bij IVF voor onvruchtbaarheid. Bijvoorbeeld de plotselinge acceptatie van Lupron-gebruik overal, waardoor het van een vrijwel onbestaande ‘modaliteit’ naar een standaard en geaccepteerde behandeling gaat; het ontbreken van openbaarmaking en onderdrukking van risico-informatie; een ideologie die als wetenschap wordt gepromoot zonder dat enige wetenschappelijke studie ontbreekt; en het ‘bedrijf’ is lucratief – en niet zonder belangenconflicten.

Voor een voorbeeld dat de vroege overstroming van Lupron naar het gebruik van vruchtbaarheidsklinieken illustreert, stuurde een US Subcommissie uit 1989 een gedetailleerde enquête naar 224 Amerikaanse vruchtbaarheidsklinieken om een ​​breed scala aan IVF-gegevens te verkrijgen, en in het proces rapporteerden veel klinieken zelf hun ‘nieuwe’ Lupron protocol'”. Deze antwoorden op de enquête, en transcripties van een begeleidende hoorzitting, werden gepubliceerd in een document met de titel “Serienummer 101-5” (Huis van Afgevaardigden, 101e Congres, Eerste Sessie; 9 maart 1989). Van de honderden vruchtbaarheidsklinieken die reageerden op de enquête van de Subcommissie, bracht slechts één kliniek een waarschuwend woord naar voren met de mededeling: “Het gebruik van GnRHa (Lupron) bevorderen … ] benadering ”(p.852. University of Medicine and Dentistry of New Jersey, Robert Wood Johnson Medical School, New Brunswick,

Classificatie “gevaarlijke geneesmiddelen” :

Of Lupron nu wordt voorgeschreven voor onvruchtbaarheid, transgender of een van de andere talloze off-label toepassingen, consumenten worden niet geïnformeerd over de aanduiding van Lupron (ook bekend als leuprolide) door OSHA en NIH. Het productlabel van Lupron geeft op geen enkele manier, vorm of vorm aan dat Lupron wordt gecategoriseerd als een “gevaarlijke drug”. Hoeveel transgenderjongeren in Lupron ‘behandeling’ krijgen hun injectie door een geklede, gehandschoende en brekende gezondheidswerker?

Overweeg de verrassende implicaties van de volgende verklaring: In het geval van een lek of morsen van Lupron “de te volgen procedure is om het gebied te evacueren “, en persoonlijke voorzorgsmaatregelen zijn om “een gasmasker, een chemische veiligheidsbril, rubberen laarzen en zwaar rubber te dragen. handschoenen. ” Lupron is ook een bekende reproductieve en ontwikkelingstoxische stof . Het heeft gewoon geen zin om te beweren dat als Lupron op de grond wordt gemorst, iedereen moet evacueren, maar ook beweren dat wanneer Lupron in het lichaam van een jeugd / tiener wordt geïnjecteerd, het ‘heilzaam’ zal zijn.

Frauduleuze gegevens binnen Lupron Depot 3,75 mg ruwe gegevens van klinische onderzoeken :

Een van de ernstigste en meest verontrustende van alle problemen met betrekking tot Lupron is de kwestie van frauduleuze gegevens en gewijzigde resultaten, inclusief (maar niet beperkt tot) de inzendingen bij de FDA voor de FDA-goedkeuring in 1990 van Lupron Depot 3,75 mg (voor endometriose). Deze dosering en formulering van 3,75 mg is degene die ik het vaakst heb aanbevolen voor “puberteitsonderdrukking” bij transgenderjongeren.

De Kelsey Coalition moet vertrouwd raken met de details van deze zeer verontrustende situatie. Lees voor een korte samenvatting mijn brief van september 2019 aan de FDA met het verzoek om deze meest alarmerende en kritieke kwestie aan te pakken, en zie ook ‘ Verborgen gegevens uit klinisch onderzoek over Lupron’. Het is van vitaal belang voor de transgenderpopulatie aan wie Lupron Depot 3,75 mg wordt voorgeschreven om te begrijpen dat er geldige en geloofwaardige redenen zijn om aan te nemen dat deze dosis / formulering door de FDA is goedgekeurd op basis van door het bedrijf ingediende gegevens waarvan is aangetoond dat ze frauduleuze gegevens en gewijzigde resultaten bevatten. Iedereen zou deze vraag moeten stellen: ‘Waarom zijn de gegevens van de klinische proeven voor Lupron Depot 3,75 mg onder een gerechtelijk zegel en niet beschikbaar voor inspectie?’ Deze ruwe gegevens zijn niet voor niets aan het zicht onttrokken.

Succesvolle juridische machinaties dwarsbomen rechtszaken, maar meineed is een misdrijf :

AIDS-activisten hebben een geschiedenis van het organiseren van protesten tegen Abbott en AbbVie (respectievelijk de vroegere en huidige fabrikanten van Lupron), en hebben zich gemobiliseerd voor kwesties als medicijnprijzen en zakelijke tactieken. Zowel de homoseksuele als de heterogemeenschap zou absoluut verontwaardigd moeten zijn over de kromme gemeenschap die de overhand had bij het uittrekken van de snode scheldwoorden die door Abbott waren georkestreerd in de enige Lupron-rechtszaak over productaansprakelijkheid om voor de rechter te komen, de ‘Klein-zaak’ (waarbij Lupron Depot 3,75 mg betrokken is) .

Lees ook:   Zorgverzekering vermoeiend en irritant (D)

Er is in deze zaak sprake van een ongelooflijke gerechtelijke dwaling, met ernstige gevolgen die maatschappelijke gevolgen hebben. Meineed is een misdrijf, maar Abbott’s betaalde medische expert (die een betaalde Lupron-onderzoeker was geweest) loog schaamteloos tegen de jury en ontkende onvermurwbaar de gedocumenteerde en bekende risico’s van Lupron. Deze misdadige verzinsels werden gedaan zonder enige gerechtelijke, medische of lekenaankondiging.

Als gevolg van deze meineed oordeelde de Klein-jury in het voordeel van Abbott – en legde daarmee een gierend einde aan de rechtszaken die in de coulissen lagen te wachten. Als de jury van Klein nauwkeurige informatie had gekregen over de gedocumenteerde nadelige effecten van Lupron in plaats van leugens, en als de jury in het voordeel van Klein zou zijn bevonden, dan zouden de sluisdeuren zijn geopend en is het zeer waarschijnlijk dat er binnenkort een Lupron class action-rechtszaak zou zijn aangespannen. daarna.

Klein ging tegen haar zaak in beroep bij het Amerikaanse Hooggerechtshof, en als niemand anders dat zou doen, diende ik namens Klein en vergelijkbare personen een pro bono amicus curiae brief in bij het Hooggerechtshof. Naar mijn mening, aangezien het Amerikaanse Hooggerechtshof weigerde de Klein-zaak te horen, lijkt het erop dat medische experts meineed kunnen plegen over de bekende risico’s van Lupron (of eender welk medicijn of apparaat) voor elke jury, hen kunnen misleiden, een slechte uitspraak kunnen doen en een gruwelijke gerechtelijke dwaling — en er is geen verantwoording en geen gevolgen voor de daders (behalve effectieve bescherming tegen aansprakelijkheid en bescherming van winst). Dit is zo ongelooflijk fout.

De fabrikant van Lupron is een bekende “criminele onderneming” :

Overweeg deze feiten: in de enige Lupron-rechtszaak over productaansprakelijkheid om berecht te worden (alle anderen verrekend met geheimhoudingsovereenkomsten), waarbij de formulering van 3,75 mg betrokken was, worden de gegevens van de klinische onderzoeken voor dit medicijn verborgen door een door het bedrijf gezochte, rechtbank- bestelde zegel. En gezien de flagrante meineed op de tribune door een betaalde ‘medische expert’ (met een gedocumenteerd belangenconflict), kan worden verondersteld dat het bedrijf meineed heeft afgewezen om de Klein-zaak te beëindigen en toekomstige rechtszaken af ​​te wenden. (En ze waren volledig succesvol.) Voor meer afschuwelijke voorbeelden van het ethos van dit bedrijf (inclusief het verbergen van ongunstige gegevens in andere geneesmiddelen), zie de ‘ Geschiedenispagina ‘ van mijn website​ Voor meer informatie over ingetrokken medische tijdschriftartikelen over Lupron, of over twijfelachtige Lupron klinische onderzoeksgegevens, zie hier , hier , hier , hier en hier .

Een venster in de ziel van het bedrijf werd onthuld toen Abbott e-mails werden gedagvaard door de Senaatscommissie voor Financiën in verband met haar onderzoek uit 2010 naar de “bedrijfsstrategie” van Abbott’s hartstent. Vanwege de negatieve (nauwkeurige) berichtgeving van een Baltimore Sun-journalist over Abbott’s stent-machinaties, onthulden Abbott’s e-mails deze onheilspellende opmerking: “Heb je geen connecties in Baltimore ?????… Iemand moet deze schrijver mee naar buiten nemen en hem in de maling nemen! Moet ik de Philly-menigte sturen? ‘

Houd er rekening mee dat dit bedrijf als een “criminele onderneming” werd beschouwd na de schikking met de Amerikaanse overheid van $ 875 miljoen in 2001 (destijds de hoogste boete in de geschiedenis) – wegens marketingfraude. Hoewel ik bewijs leverdeToen de kwestie van de gezondheidsrisico’s van Lupron ten tijde van de rechtszaak aan het Boston US Attorneys ‘kantoor werd voorgelegd, werden de nadelige gevolgen voor de gezondheid van Lupron in deze procedure niet behandeld. (De documentatie in de laatste link bevatte een bespreking van onder andere onregelmatigheden met betrekking tot gemelde cardiale effecten, en het zou een volledig decennium en veel hartdoden later duren dat een black box-waarschuwing nodig was voor een verhoogd risico op hartaandoeningen bij mannen die Lupron gebruiken. ) De rechtszaak van de regering was alleen gericht op de hoge groothandelsprijs van Lupron, de frauduleuze marketingprogramma’s en de smeergeld en steekpenningen die het bedrijf gebruikte om de verkoop van Lupron te ‘verbeteren’.

Vrouwen in het verleden meldden vaak dat hun doktoren Lupron door hun strot duwden. (Jaren later zou worden bekend veel artsen zijn het maken van een mooie winst per Lupron injectie – dat wil zeggen, zie het interne, vertrouwelijke memo over Lupron’s money-making regeling op het gebied van urologie). In het tijdperk en de context waarin vrouwen alomtegenwoordig klaagden dat ze onder druk werden gezet om Lupron in te nemen, wilden of zochten of vroegen deze vrouwen Lupron niet. Vandaag maakt het me echt bang dat de transgenderjongeren Lupron willen, zoeken, ‘nodig hebben’, vragen en ernaar uitkijken, en zullen vechten om te ontvangen.

Schade en menselijke experimenten proberen te voorkomen :

“Ik geloof dat er onmiddellijk een moratorium op en een onderzoek naar het gebruik van Lupron moet worden ingesteld”, waren woorden die ik schreef in een getuigenis van 1997 voor de MA. Paritair Comité voor de gezondheidszorg. Terwijl de jaren en decennia voorbij tikken zonder actie, en de slachtoffers exponentieel toenemen, vraag ik me af hoeveel tienduizenden (waarschijnlijk miljoenen) er in deze tussenliggende 22 jaar zouden zijn bespaard als er in 1997 actie was ondernomen.

Wat er met deze kinderen zal gebeuren, heeft me lang gestoord. Eind jaren ’90 kwam ik als RN voor het eerst in aanraking met het gebruik van Lupron als een ‘ transgender-adjunct ‘ (en ik weigerde de injectie toe te dienen), en dit was de ‘enige persoonlijke klinische observatie’ waarnaar wordt verwezen in mijn ‘Onvolledige A tot Z-lijst’ van off-label indicaties ‘. Meer recentelijk heb ik kort ingegaan op enkele van de risico’s van Lupron ‘behandeling’ voor genderdysforie in een serie artikelen die ik schreef (voor hartverscheurende fragmenten van zowel moeders van als de inmiddels volwassen kinderen die Lupron voorgeschreven kregen voor vroegrijpe puberteit, zie hier.) Nu ik weet dat er zo’n bekwame en toegewijde strijdmacht als de Kelsey Coalition bestaat, geeft mij grote hoop erkenning te krijgen voor de problemen met het injecteren van de “gevaarlijke drug” Lupron / GnRHas bij deze kinderen.

Ik heb veel tijd besteed aan het verkennen van de link van uw ‘First, Do No Harm’ -campagne en de bijbehorende pagina’s, en u hebt de spijker op zijn kop geslagen – het zijn inderdaad ALLE medische zorgverleners die de risico’s van Lupron moeten kennen. Ik begrijp volledig dat uw campagne gericht is op de transgenderkwestie (en de risico’s van andere medicijnen en de operaties), en niet op Lupron, maar ik geloof dat deze waarschuwingen het denken in de medische gemeenschap zullen doordringen over de wereldwijde negatieve effecten van Lupron met alle indicaties van gebruik.

Dus ik ben enthousiast en zeer onder de indruk van de organisatie en presentatie van uw campagne. Je vermogen om alles zo vakkundig samen te brengen is te bewonderen, en ik denk dat je campagne veelbelovend is. Ik ben erg dankbaar voor de Kelsey Coalition en haar passie, toewijding en potentieel. En ik heb goede gevoelens dat uw inspanningen productief zullen zijn. Ik zal op elke mogelijke manier helpen – en ik wens je veel succes.

Lynne Millican, RN, BSN, paralegal – uitgeschakeld na lupron

Oprichter, Lupron Victims Hub

https://www.lupronvictimshub.com/index.html

[email protected]

Boston, 11-11-19

 

https://www.kelseycoalition.org/pubs/Lupron-Victim-Advocate-Issues-Urgent-Warning

Gerelateerde artikelen

Back to top button