web analytics

Het geheim van onsterfelijkheid

22832c6da68decd085203d77b25820df via Angel-Wings”Het verscheen voor het eerst in de “Goddelijke verordening van het heelal”, de “4 overeenkomsten”-interview van Don Miguel Ruiz… De zin is als volgt:

“Het is het leven zelf dat de materie beweegt. Het is het leven dat materie beweegt, en de materie zelf is dood. Het is een binair systeem. Pas met dit voorbeeld wordt alles duidelijk.

In feite, als je het ziet, is je lichaam gemaakt van atomen. En de kracht beweegt constant met elektronen. Maar elektronen zijn ook materie, maar ze zijn niet de vitale kracht die de beweging van materie aandrijft. Nu, wanneer u uw fysieke lichaam ziet; Je ziet je handen. Je handen zijn materie, maar je beweegt je handen. Dit is kracht. Maar je lichaam is dood. Het ziet er levend uit omdat het leven het beweegt. Materie is dood, maar onze levenskracht beweegt het, en dat houdt ons in leven. Een andere vraag zou kunnen zijn: Ben jij het lichaam of de levenskracht die materie beweegt? Je moet onthouden dat energie niet kan worden vernietigd, het kan alleen worden getransformeerd. Aan energie komt geen einde. Natuurlijk is energie leven. Dan ben je onsterfelijk, je kunt niet sterven.”

Als ons lichaam al dood is en de materie niet beweegt zonder de invloed van de geest, drukte Ruiz dit uit als leven en kracht; dan sterft ons lichaam niet als we sterven. Ons lichaam is al dood zonder ziel. Alle materie is dood zonder ziel. De “Goddelijke Orde van het Universum” legt dit heel goed uit.

Lees ook:   De nachtmerrie van de vrouw leidt tot de ontdekking van de geheime deur naar een spookhotel

Dus wat is dan de dood?
De beslissing van je ziel om dat lichaam niet langer te onderhouden. Nu is mijn werk met dit item voltooid en ik trek mijn invloed op de beslissing …

Dus wat is het verschil? Erg makkelijk. Terwijl we vroeger dachten dat we een levend lichaam waren en dachten dat het lichaam sterft en de ziel eruit zal komen als hij sterft, en er bang voor is dat het dood gaat… Nu kunnen we ons realiseren dat we eigenlijk de geest zijn die de zaak beweegt, dat wil zeggen, het lichaam. Dit herinnert ons er opnieuw aan dat we onsterfelijke wezens zijn.

Tegelijkertijd kunnen we ons realiseren dat degenen die ons hebben verlaten, zielen zijn die uit eigen beweging vertrekken, dat ze er gewoon voor kiezen om hun lichaam niet meer in de materiële wereld te verplaatsen, dat het onsterfelijke wezens zijn die altijd als geesten hebben bestaan.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button