...
ReincarnatieBuitenaardsRH Negatief - Anunnaki - GeloofU.F.O

Annunaki maakten onze lichamen niet onze zielen

Anunnaki-geneticus heeft ons lichaam gecreëerd, NIET onze zielen

Ongeveer de helft van de mensen op aarde (ongeveer 3,5 miljard mensen) zijn organische portalen, zielloze mensen.

Organische lichamen vormen de ruggengraat van de sociale controle-infrastructuur van de Matrix. Ze zijn wat de samenleving in een staat van preoccupatie met het alledaagse houdt. Van wieg tot graf worden mensen met een ziel onder druk gezet om bij hun status-quo te blijven en geen gevaarlijke vragen te stellen.

Mensen leegmaken. Marionet mensen. Kartonnen uitsparingen. Drones. Organische  portals. Waarom bestaan ​​deze mensen zelfs?

Omdat ze noodzakelijkerwijs uitgevonden moesten worden door en voor diegenen die onafhankelijk hetzelfde raadselachtige fenomeen hadden opgemerkt, een waarvoor geen officiële naam bestaat: sommige mensen lijken iets heel belangrijks van binnen te missen.

Hoewel ze niet noodzakelijkerwijs minder intelligent, succesvol of fysiek gezond zijn zoals ieder ander, tonen ze niettemin aan, dat ze geen hogere componenten in hun bewustzijn hebben. In de loop van de jaren kwamen meerdere mensen tot dezelfde conclusie.

Ze merkten dat sommige mensen vreemd één-dimensionaal en hol waren van binnen. Deze observatie is niet moeilijk te missen, en het is gemakkelijk weg te redeneren, vooral omdat de moderne samenleving zo zwaar gehersenspoeld is met het politiek correcte maar onrealistische concept, dat iedereen op alle manieren volledig gelijk is, waarbij functionele verschillen ten gevolge van milieu-, genetische, en vooral, metafysische factoren eveneens worden vergeten.

Een aanzienlijk percentage van de mensen die we op straat ontmoeten, zijn mensen die leeg zijn van binnen, dat wil zeggen, ze zijn eigenlijk al dood. Het is een geluk voor ons, dat we het niet zien en niet weten. Als we wisten dat een aantal mensen feitelijk dood zijn en dat een aantal van deze doden ons leven regeren, zouden we gek worden van afschuw.

Dit zijn interessante tijden. Aan de ene kant zijn er veranderingen die plaatsvinden op een wereldwijde schaal die niet echt veel langer genegeerd kunnen worden. Aan de andere kant lijkt de meerderheid van de bevolking hun leven te leven, alsof alles is zoals het altijd is en altijd zal zijn, opgesloten in een tunnelvisie van enkel persoonlijke en materiële interesse.

Terwijl mensen met een ziel een goddelijke vonk van bewustzijn hebben, die hen het vermogen geeft van individueel zelfbewustzijn, missen organische lichamen deze goddelijke vonk en zijn ze slechts vaag bewust in vergelijking met de mensheid met een ziel. Ze behoren tot een dierachtige groepsziel, die bestaat, evolueert en collectief incarneert in plaats van individueel.

Terwijl elke zielsmens een relatief unieke energie heeft, gevormd door het bewustzijn, de ervaring en de essentie van die persoon, is de energie die één organisch lichaam bezielt hetzelfde als elk ander. De menselijke soort op aarde is geen familie, maar is eerder een aggregatie (heterogene groep) van wezens met veel verschillende zielsoorzaken, dat wil zeggen, zielen die van veel verschillende planeten kwamen. (Vandaar ook rassen in feite, en misschien ook onbewuste afkeer tussen bevolkingsgroepen vanuit een oud collectief geheugen-aangezien de voorouders oorlogen uitvochten etc.)

En natuurlijk bestaat de mensheid ook uit zielloze organische lichamen. De Anunnaki creëerden slechts onze lichamen, niet onze zielen (voor hen die er één hebben). Noch hebben de Reptielen onze geest geschapen.

Annunaki genetic codes to make modern humans

Anunnaki genetische interactie met de boom des levens, onder toezicht van koning ANU

 

Alles in deze Virtuele Realiteit vereist een bewustzijn, of het nu een echt of een kunstmatig bewustzijn is  het om te besturen. Dit betekent dat zelfs een zandkorrel een bewustzijn heeft. Zelfs dingen die veel kleiner zijn dan zandkorrels hebben bewustzijn. Het bewustzijn moet de illusie van beweging in zijn gehele lichaam gedurende zijn gehele levensduur handhaven.

Niets bestaat het in de Virtuele Realiteit tenzij het de illusie van beweging bevestigt. Wanneer de illusie van beweging ophoudt, sterft het organisme en verlaat het bewustzijn dat het lichaam aandrijft, het. Meer en meer mensen beginnen nu te geloven dat  er leven na de dood is .

Je zou je kunnen afvragen: als er leven is na de dood, is er dan dood na het leven?

Er zijn drie basiscategorieën van bewustzijn in de Virtuele Realiteit:

  1. Waarachtig licht bewustzijn,
  2. Vals-Licht bewustzijn en ten slotte,
  3. Kunstmatig bewustzijn.

Kunstmatige bewustzijnen omvatten ook al die mensen die totaal slecht zijn geschapen en degenen die door de Duisternis als robots zijn gemaakt.

Degene die gemaakt zijn van totale Duisternis omvatten diegene die ik heb aangeduid als de ‘zielloze’. Deze moeten echter niet worden verward met de kunstmatige, die zijn gemaakt door de buitenaardse wetenschappers van Anunnaki.

Het bewustzijn van het valse licht gecreëerd door de duisternis heeft een mengeling van waarachtig-lichtdeeltjes in de bewustzijnen.

Waarachtige-lichte deeltjes gevangen in deze categorie van bewustzijn zijn het moeilijkst te redden, omdat het een zeer delicate operatie vereist om ze te scheiden van het Kwaad, ingebed langs de zijde ervan, met zo min mogelijk schade aan de Waarachtig-Lichtdeeltjes.

Wanneer het fysieke leven eindigt, stoppen die van het kunstmatige bewustzijn met werken, totdat het kunstmatige bewustzijn in een ander lichaam is gestopt om het aan te drijven. Een kunstmatig bewustzijn, is verwant aan een vervangende motor die in een ander lichaam wordt geplaatst.

In alle opzichten is het als een reserveonderdeel dat niets doet totdat het in een ander lichaam wordt geplaatst en opnieuw wordt geactiveerd door het weer in beweging te zetten. Het is deze “slaapfase” wanneer ze niet in beweging zijn, die deze bewustzijnen karakteriseren, omdat ze hun bewustzijn van ‘zijn’ verliezen.

Dus, een kunstmatig bewustzijn is als een robot die is gestart en gestopt door de Duisternis. Voor deze is  er geen leven na de dood .

Echter, de ‘zielloze’ onder de kunstmatige bewustzijnen die zijn ontworpen om absoluut kwaad te bevorderen en te handhaven, mogen gewoonlijk doorgaan in een ander proces, waardoor ze kwaad kunnen genereren en behouden van de verschillende niveaus van de astrale gebieden. Dit zijn niet degenen die in het schap liggen, om zo te zeggen.

Deze kunnen soms goede kerels of spirituele meesters in de astrale sferen lijken te zijn. Ze mogen een vorm van ‘kunstmatig’ na-leven ervaren in de astrale wereld die op zichzelf een kunstmatige realiteit is . Daarom is het een kunstmatige realiteit binnen een kunstmatige realiteit.

Met andere woorden, ze verblijven in een virtuele wereld, binnen de virtuele wereld, van de astrale realiteit. De meeste bewoners van de ‘normale’ astrale wereld hebben geen vrije toegang tot hun lichaam zonder de toestemming van de astrale beheerders van de Duisternis.

Wanneer een -waarachtig-lichtbewustzijn- zijn fysieke lichaam verlaat op het moment van de fysieke dood, gaat het door met zijn gewaarzijn, omdat zijn gewaarzijn niet afhankelijk is van beweging, zoals in het geval van een kunstmatig bewustzijn.

Het bewustzijn van het valse licht met een mengsel van waarachtig-lichte deeltjes en vals-lichtdeeltjes gaat ook door met zijn bewustzijn na de fysieke dood.

Daarom moet de Duisternis speciale activiteiten en dingen ontwikkelen voor dit soort bewustzijn om zich hiermee bezig te houden, terwijl ze in de overgang van het ene lichaam naar het andere gaan om de schertsvertoning gaande te houden. Zij zijn instrumenten voor het kwade.

De reïncarnatie Deceptie ontmaskeren: je ziel is in slavernij

Het is belangrijk voor het kwade om het bedrog van de Virtuele Realiteit en specifiek van de dood te behouden, zodat het bewustzijn denkt dat het is gestorven en herboren is geworden.

Zulke zitten meestal in de astrale wereld van de Virtuele Realiteit totdat het tijd is voor hen om nieuwe fysieke lichamen opnieuw binnen te gaan door het proces dat reïncarnatie wordt genoemd.

Reïncarnatie is echt een zeer slechte inslag op het bewustzijn. Het wordt gedaan onder de valse voorwendsel dat het proces van dood en wedergeboorte in het belang van het bewustzijn is voor zijn eigen zuivering en vooruitgang.

Reïncarnatie zorgt ervoor dat de meeste mensen bijna al hun herinneringen aan hun vorige levens verliezen, het belemmert in feite een vooruitgang in kennis en ontwaken voor de Waarheid.

Dit is opnieuw ontworpen om het duister ten goede te komen. Niet bekend bij velen, de Akasha-verslagen in de astrale wereld, de verslagen van zogenaamd alles wat ooit is gebeurd sinds het begin van het universum, zijn geknoeid met de Duisternis.

Zoals reeds vermeld, worden kunstmatige bewustzijnen tot rust gebracht na de dood van het lichaam dat ze bestuurden, en ze vereisen dat de beweging wordt geactiveerd en opnieuw in een ander lichaam wordt ingebracht.

Beweging is echter een anomalie voor een waar goddelijk bewustzijn. Datgene wat natuurlijk is voor een kunstmatig bewustzijn is intrinsiek onnatuurlijk voor het Ware Goddelijke bewustzijn.

Vandaar dat de staat van een waarachtig-lichtbewustzijn dat wordt gedoofd nog zieliger is dan dat van een kunstmatig bewustzijn dat zich niet bewust is en niet opnieuw zal ontwaken uit zijn rusttoestand totdat het door het Duister opnieuw wordt geactiveerd.

Zoals eerder gezegd, kan een levend lichaam bezet worden door een Waarachtig Licht bewustzijn, een Vals Licht bewustzijn of een Kunstmatig bewustzijn.

De fysieke lichamen die alle categorieën van alle bewustzijn huisvesten, zijn echter samengesteld uit materie en worden beïnvloed door de programmering die erin is ingebed. Er is een vreselijke vernietiging van ware goddelijke wezens gaande sinds de duisternis deze bedorven Virtual Reality creëerde.

Geen wonder dat de agenten van de Duisternis iemand haten die probeert de “slaven” van de Duisternis wakker te maken door hen op allerlei manieren te treiteren, te vervolgen en te straffen.

Tegenwoordig gebruiken de agenten van de Duisternis laffe manieren om iemand aan te vallen, te schande te maken, te chanteren of te bedreigen die de waarheid probeert te verspreiden. Het geeft de Duisternis en Zijn slechte agenten grote voldoening elke keer dat Het een Waar Goddelijk licht dooft.

In tegenstelling tot sommige overtuigingen heeft Licht de Duisternis niet nodig om zichzelf in balans te houden . Noch heeft het Licht de Duisternis nodig om naast elkaar te bestaan.

De Duisternis heeft echter wel het Licht nodig om het te ondersteunen. In feite is de Duisternis een parasitaire en vampirische energie die het “leven” uit de Ware Lichtwezens zuigt om te overleven.

De Duisternis heeft dit alleen kunnen doen door een ingewikkeld huis van gruwelen op te richten dat bekend staat als de  Virtuele Realiteit . Elke Waar Lichtwezen die dit huis van gruwelen binnenkomen, worden onmiddellijk door agenten van de Duisternis aangevallen en “moordaanslagen” beginnen zo snel mogelijk plaats te vinden.

Lees ook:   Bewijzen van Reïncarnatie

Dit is waar de oorlog tussen Goed en Kwaad over gaat. Het Licht staat op het punt Zichzelf te redden uit de klauwen van de Duisternis, terwijl de Duisternis vecht om vast te houden aan elk van Zijn “gevangenen”.

“Moord” vindt plaats op het moment dat een Waar Licht zijn Wil aan de Duisternis(illuminati-beroemde mensen zoals popsterren bv) geeft. Dit kan worden gedaan door bedrog,  misleiding , verleiding, omkoping, straf, foltering of andere middelen. Degenen die hun Wil overgeven zijn dan “gevallen” wezens, en, voor alle intenties en doeleinden te gebruiken door de Duisternis.

Het moet begrepen worden dat de Duisternis niet de kracht heeft om de wil van een Ware Licht te vangen met geweld. De Wil kan alleen door het Ware Lichtwezen aan de Duisternis worden gegeven.

Het “Licht” binnen een waarachtig Lichtwezen is een permanente Goddelijke geest. Het zal voor altijd “schijnen” als de Wil niet aan de Duisternis wordt overgegeven. Maar als de wil wordt opgegeven, grijpt de duisternis bij het permanente ‘licht’ in en haalt het zijn levenskracht weg.

Het waarachtig-Lichtwezen krijgt dan een tijdelijk kunstmatig bewustzijn ingepakt in een “ziel” in ruil voor zijn ware goddelijke geest. Daarna heeft het wezen alleen licht dat wordt gegenereerd door “eeuwige” beweging.

De goddelijke geest schijnt, zonder afhankelijk te zijn van fysieke beweging. Er is geen fysieke beweging in het Ware Goddelijke Rijk.

Zoals eerder vermeld, legde de Duisternis Zijn illusie op van “geen beweging” op Zijn Virtuele Werkelijkheid. Door deze illusie te gebruiken, denken wezens dat ze stationair zijn wanneer ze heel snel bewegen.

Mensen op aarde denken bijvoorbeeld dat ze stilstaan, ook al draait de aarde dagelijks en draait ze jaarlijks.

Wanneer de illusie van “geen beweging” (Matrix) wordt verbroken, zal de illusie van beweging onmogelijk te handhaven zijn en zal alle beweging ophouden. Wanneer niets “beweegt”, zullen alleen de levensvatbare True Light- bewustzijns schijnen.

Al het andere in de Virtual Reality, inclusief planten, dieren, mensen, planeten, zonnen, sterrenstelsels, enz., Zal verdwijnen.

In feite is dit de manier waarop wordt verzekerd dat al het levensvatbare Ware Licht zal worden verzameld en naar huis zal worden genomen en geen van de kunstmatige of gevallen bewustzijns zal daar nog aanwezig zijn. Er zullen dus geen kunstmatige wezens per ongeluk achter worden gelaten en geen niet-levensvatbare wezens zullen ten onrechte worden toegelaten tot de goddelijke schepping.

Duisternis vreest zijn eigen ondergang. Het vreest dat het op een dag kan worden gedoofd door zijn eigen handwerk. Dus, Het verlengt Zijn bestaan ​​door de Wezens van het Ware Licht te doven.

Voordat het sterft, verlangt het wreed om zoveel mogelijk Ware Lichtwezens ermee te misleiden, door hen te misleiden hun Wil erop af te staan. Deze moord op ware lichtwezens kan niet langer worden toegestaan.

De duisternis heeft de illusie van tijd geschapen en vertraagt ​​dingen zodat het lijkt dat deze Virtuele Realiteit al eonen bestaat, maar dit is een illusie. In feite bestaat de Virtuele Realiteit slechts gedurende een zeer korte periode.

Het is van voorbijgaande aard en tijdelijk en zal binnenkort worden opgelost in het niets. Vanuit het perspectief van de Aarde lijkt de Reddingsopdracht een soort schildpadrace vanwege de illusie van tijd waardoor het lijkt alsof het een lange tijd lijkt te duren.

Verder heeft de dood de menselijke levensduur zo verkort dat het bijna een onmogelijke taak was voor de Christus of enige goddelijke boodschapper om voldoende informatie te brengen en volledig wakker te worden voor hun rollen in één leven.

De reddingsopdracht zal worden voltooid voordat het goddelijke de duisternis toestaat zichzelf te vernietigen en in het niets te verdwijnen.

Het is een tijd om blij te zijn voor degenen die hun Wil hebben vastgehouden. De tijd voor bevrijding van de Duisternis komt steeds dichterbij. De duisternis zal binnenkort zijn kunstmatige bewustzijn niet meer kunnen reactiveren.

Alles dat gecreëerd is door de Duisternis zal ophouden te bestaan ​​wanneer de illusie van beweging gebroken wordt en het imperium van Darkness niet meer zal zijn. De dood zal voor altijd verdwijnen wanneer deze Virtuele Realiteit zichzelf vernietigt en verdwijnt.

Het valt niet te ontkennen dat alles een slaaf van beweging is. Zonder beweging stopt alles, inclusief de processen die bekend staan ​​als fysiek leven en fysieke dood. De dood is zo duidelijk in deze wereld dat iedereen het op de een of andere manier is tegengekomen.

Velen vrezen het, sommigen schuwen het, terwijl anderen zelfs het bestaan ​​ervan ontkennen, maar het blijft onverbiddelijk om ons allemaal te straffen en te achtervolgen. Het leven van iedereen wordt besteed aan het vermijden van de dood en het uitstellen van de ontmoeting. Degenen die ontkennen dat de dood bestaat, worden als abnormaal beschouwd of hebben een of andere vorm van psychische stoornis waardoor ze de dood ontkennen.

Sinds de oudheid hebben mensen van alle culturen en religies vurig een remedie voor fysieke dood nagestreefd in naam van fysieke onsterfelijkheid. Ze worden op deze zoektocht gedreven op het diepste niveau van hun bestaan ​​omdat ze bang zijn voor de dood.

Ironisch genoeg is de godheid die verantwoordelijk is voor de dood het meest angstig voor de dood van zijn eigen ondergang en vernietiging. De godheid heeft deze angst ingebed en geprogrammeerd in alles wat ‘leeft’ in deze wereld van illusies.

Veel mensen die de angst voor de dood hebben onderzocht, hebben geconcludeerd dat alle levende wezens een overlevingsinstinct hebben. Wat een overlevingsinstinct is genoemd, is in werkelijkheid de geprogrammeerde angst voor de dood die alle levende wezens infecteert, inclusief planten, dieren en mensen.

Deze programmering is diep ingebed in elk deeltje van de materie, omdat elk deeltje van de materie een gedachtevorm uit de duisternis heeft die de angst voor de dood van de duisternis bevat.

De Duisternis is zo bang voor Zijn eigen ondergang dat zelfs de kleinste bouwstenen van de fysieke universa (Materie) grondig doordrenkt zijn met de instinctieve angst voor de dood. De angst voor de dood is een morbide ziekte. Het werd gecreëerd door een verrotte, demente geest. Het is deze angst die uiteindelijk de volledige virtuele realiteit omver zal gooien.

Mensen streven naar onsterfelijkheid, hoewel bijna iedereen op het diepste niveau weet dat het concept absoluut absurd is. Iedereen weet dat fysieke lichamen uiteindelijk vergaan en sterven. Toch gaat de absurde zoektocht naar onsterfelijkheid gewoon door.

Het gaat door omdat de godheid die verantwoordelijk is voor deze Virtuele Realiteit waanzinnig hoopt tegen beter weten in om een ​​remedie voor de dood te vinden, niet om het af te schaffen, maar om het te gebruiken om zichzelf te helpen. De godheid is bang dat het ooit zal sterven.

Het wil onsterfelijkheid. Het doet zich voor als god, maar het is niet eeuwig en het zoekt het eeuwige leven. De tegenstrijdigheid hier is dat wanneer de dood wordt overwonnen, de Reddingsmissie van het Ware Licht zal worden voltooid en het hele rijk van de kwaadaardige godheid zal instorten.

Ironisch genoeg is de dood het gereedschap dat de Duisternis heeft uitgevonden en opgelegd aan alles in Zijn domein, de Virtuele Werkelijkheid, om Zijn schepping en alles wat daarin gevangen zit te beheersen en tot slaaf te maken.

De dood vernietigt onder andere herinneringen om het bijna onmogelijk te maken voor iedereen om de leugens en illusies van deze Virtuele Realiteit door het proces van reïncarnatie te doorzien.

Om de dood te begrijpen, moet men eerst het begin van “het leven” in de Virtuele Realiteit begrijpen. In de Ware Goddelijke Creatie is er geen beweging, er is geen vibratie zoals we die hier kennen, er is geen fysieke beweging zoals we die hier kennen.

De duisternis vond beweging uit, dat was de eerste illusie. Vanuit de illusie van beweging creëerde de Duisternis alles in de Virtuele Realiteit. Dit omvat zelfs de illusie van geen beweging, de illusie van dingen die stationair zijn in de illusie van beweging.

De duisternis gebruikte de illusie van beweging om Materie te vormen door spiralen van Zijn gedachtevormen te comprimeren, die de basis vormen van alle dingen in de Virtuele Realiteit .

De vorming van Materie is het begin van alle leven en dood in de Virtuele Realiteit. Alles dat van Materie is geschapen, heeft een begin en een einde, een geboorte en de dood. Dit is door het ontwerp van de Duisternis.

Wanneer alle illusies vervallen, zal de Duisternis volledig worden blootgesteld en die deeltjes die de Duisternis omvatten die trouw zijn gebleven aan het Licht en vastgehouden aan de Wil zullen schijnen.

Alle anderen zullen verdwijnen in het niets als de Duisternis breekt. Dus zelfs de gevangenis die bekend staat als de Kwaadaardige Geest zal versplinteren en alle deeltjes erin die nog vastzitten aan de Goddelijke Wil zullen worden bevrijd, bevrijd van de zelfopgelegde gevangenis van de Duisternis.

De tegenstrijdigheid van de Duisternis is dat er Waarachtig-Lichtdeeltjes moeten bestaan, maar het moet ook True-Light-deeltjes vermoorden om Haar rotte Virtuele Realiteit te drijven . Als de Duisternis alle Ware Lichtdeeltjes zou vermoorden, zou het zichzelf vernietigen in het niets.

De reddingsmissie werd gelanceerd om de opgesloten True-Light deeltjes te bevrijden en de krankzinnige, zelfvernietigende activiteit van de Duisternis gesticht op de dood te stoppen. Strikt genomen wordt uiteindelijk zelfs de Duisternis uit zichzelf bevrijd en zijn verwrongen schepping gebaseerd op zinloze verspilling, lijden en dood.

Binnenkort zullen alle levensvatbare Ware-Lichtwezens in hun Ware Goddelijke Huis zijn.

Alles in het Ware Huis is in Ware Harmonie, Ware Balans, Onvoorwaardelijke Liefde, Schoonheid, Kracht en Waarachtig Licht.

Oké wat heeft diegene gevroten?
Geen idee… misschien gaat dit over de illuminati?
Geen flauw idee.

Heb het moeite vertaald, en op het laatst dacht ik…Gaap…wat wat wil diegene nu zeggen ofzo?
Maar ja misschien zijn er mensen die hier iets aan hebben dus ik plaats het maar… 🙂

Gerelateerde artikelen

Back to top button