...

17 juni 2021

 

ENKI (Lucifer): ONZE VADER DIE UIT DE HEMEL IS GEKOMEN

ENKI (Lucifer): ONZE VADER DIE UIT DE HEMEL IS GEKOMEN (Nibiru)

The alternative ancient History of the Gods of Ancient Egypt as Anunnaki Ancient Alien Gods recorded in the Pyramid Texts at Saqarra

Enki pubdomein met planeten Fragment uit Anunnaki: Legacy of the Gods * door Sasha Lessin, Ph.D. (Antropologie, UCLA) & Janet Kira Lessin (CEO, Aquarian Media)

Ook bekend als Ea, Nidimmud, Adonai, Apollo, Poseidon, Yam, Neptunus, Waterman, Ptah, Khnemu, Buzur, Nahash, Hephaestus, Vulcan en soms, Melchzdek, Enki uitgezet als verstrengelde slangen.

Geboren Anu’s eerstgeboren zoon maar geen wettige erfgenaam – dat was Enlil – op Nibiru, verloofde Enki zus Ninmah maar Anu verbood hun huwelijk toen Enlil haar zwanger maakte.

Enki trouwde in plaats daarvan met de dochter van koning Alalu, Damkina.

Damkina en Enki hebben Marduk, de erfgenaam van Alalu, opgevoed. Toen Alalu er niet in slaagde goud veilig te stellen om over Nibiru’s atmosfeer te sprenkelen en te redden, daagde Anu Alalu uit voor een worstelwedstrijd, de winnaar om Nibiru te regeren. Anu won. Hij legde Alalu af, Alalu vluchtte naar de Perzische Golf op aarde, richtte zijn kernbommen op Nibiru en eiste zijn troon terug.

In de Nibiran Capital, Agade, hoorde de raad van koning Anu ‘de uitzending van Alalu in de troonzaal, waar Anu op zijn troon zat, geflankeerd door zijn belangrijkste zoon Enlil aan de rechterkant en zijn eerstgeboren zoon, Enki aan zijn linkerkant. Iedereen die aanwezig was, kon spreken, maar het woord van Anu was definitief. ‘

Juridische erfgenaam Enlil betwistte de gegevens van Alalu; hij en de Raad smeekten Anu: “Weersta Alalu .”

Anu liet Enlil Alalu terugstralen: ‘ Anu, de koning, zend je zijn groeten; van je welzijn om te leren dat hij tevreden is. ” Hij voegde eraan toe: “Bewijs voldoende goud op aarde.” [ZS, Giants : 129]

Enki zei dat hij naar de aarde zou schieten en kijken of het genoeg goud had om mijnwerkers te sturen.

“Als van goudstof van de aarde een schild voor Nibiru zijn atmosfeer redt,” zei Enki, “laat Alalu Earth regeren als Koning. Voor het koningschap op Nibiru, laat hem opnieuw Anu worstelen.

“’Laat mij in een wagen [raket] naar de aarde reizen, een pad door de armband [asteroïden] met water, geen vuur zal ik vormen. Laat mij op aarde uit het water het kostbare goud verkrijgen; naar Nibiru terug zal het worden verzonden. ”

Dus stuurde Anu zoon Enki naar de aarde om Alalu te verzachten. Enki kon bemiddelen tussen Anu en Alalu, omdat Alalu de schoonvader van Enki was.

Anu stuurde met Enki de aarde op, stuurde ook de kleinzoon van Alalu, piloot Anzu (een expert in astro-navigatie), en vijftig mannen. De naam ‘Anzu’ betekent ‘Hij die de hemel kent’ of astronavigator. Anzu zette de koers naar de zon uit.

Toen Enki en de bemanning de ecliptica van de zon binnengingen, troffen ze eerst Mercurius aan en volgden het naar het binnenste zonnestelsel.

Enki had vooruitgelopen op de baan die halfbroer Enlil begeerde. Enlil zag terwijl Enki en Anzu naar de aarde schoten. [Sitchin, J., Website ]

ENKI, MET WATER, GEWONNEN AARDE

Enki leidde water van het koelsysteem van het schip naar een waterkanon. Met het kanon schoot hij rotsen uit zijn loop door de asteroïdengordel.
Enki en asteroïde

Kritiek water is op , ‘waarschuwde Anzu; “ Motoruitval immanent. ”De wateren van Mars kunnen hen redden.

Enki landt op Mars1Enki landt op Mars – meer

Enki en Anzu landden op Mars, dat ook water en lucht had. “Het water was goed om te drinken maar de lucht was onvoldoende om te ademen; ze hadden hun adelaarshelmen nodig om te ademen. ‘ Op Mars trokken ze water uit een meer. ” [Tellinger, Slave Species: 432]

Het water van Rocket vernieuwd, Enki lanceerde voor de aarde, “het lot van zijn gouden Nibiru voor redding of ondergang. ”[ZS, Enki: 71]

‘ ‘ De strijdwagen moet zijn snelheid verminderen of in de dikke atmosfeer van de aarde zal hij vergaan ‘, zei Anzu. Ze cirkelden een paar keer om de planeet en vertraagden voordat ze de atmosfeer binnendrongen en naar de vaste grond snelden. De zwaartekracht trok ze te snel naar beneden voor een droge landing.

“443.000 jaar geleden spatten ze in de Perzische Golf. Alalu leidde hen aan wal. [Tellinger, Slave Species: 443]

ENKI IS UIT DE HEMEL OOK ONZE VADER

Dus zo kwam hij uit de hemel [hemel] . Maar Enki kwam niet alleen uit de hemel, maar hij is ook onze ‘vader’, zoals je zult leren, want hij en zijn team hebben ons geschapen .

“Ze hoorden een spreker. Alalu verwelkomde hen! Hij straalde aanwijzingen van zijn verblijfplaats uit en zij zweefden de wagen als een boot naar hem toe en liepen toen het binnenland in. De oceanen vernauwden zich, aan beide kanten verscheen land. ‘

“Anzu beval de helden hun viskostuums aan te trekken .”
Enki vispak

“Ze openden een luik en daalden af ​​in de moerassen en bevestigden sterke touwen aan de wagen, zodat ze het naar het land konden trekken.” Enki bouwde huizen in Eridu, het hoofd van de Perzische Golf, in de buurt van het moderne Basara.

Uit de wateren van de Golf heeft Enki goud gezeefd. Hij maakte een vliegtuig en testte met zijn persoonlijke piloot Abgal over de hele aarde op meer goud. Anu straalde Enki: ‘ Stuur ons het schip van Alalu met al het goud dat je hebt verzameld .’ De Nibiran-wetenschappers berichtten: “Krijg snel meer goud .”

(De dagen van de schepping van de aarde in Genesis kosmiseren de Nibiran-goudzoekers terwijl ze zes dagen hun kamp opzetten en vervolgens op de zevende rustten.)

ENKI VERBORG DE NUKES VAN ALALU, BRANDENDE PILOT ANZU

Enki en Abgal kwamen de raket van Alalu binnen. Daarin vonden ze zeven nucleaire raketten.

Ze verstopten de kernwapens in een grot in het gebied van de Afrikaanse Grote Meren.

Grot van raketten

Alleen Enki & Pilot ABGAL kenden de locatie van de grot.

Anzu, de interplanetaire piloot en de kleinzoon van Alalu, zag geen raketten toen hij de raket van Alalu gereed maakte om terug te keren naar Nibiru. Anzu vertelde Enki: “De meeste raketten Alalu hebben Anu gestolen. Ik moet terugkomen en sommige moet ik schieten op rotsen in de Belt .”

” Deze raket kun je niet met zo’n houding piloot, straling raketten mogen niet in interplanetaire ruimteafvoer.” Enki zei: ‘Ik vervang je Anzu; blijf op aarde met Alalu. Abgal, die mijn luchtwagen bestuurt, zal de raket van Alalu terugbrengen naar Nibiru. ” [ZS, Enki : 82]

ENKI VERZONDEN ABGAL NIBIRU MET GOUDEN MONSTERS Enki stuurde een terugkeer door de asteroïden en Abgal vloog de raket naar Nibiru met monstergoud.

Wetenschappers verwerkten het monster goud tot ‘het fijnste stof, om het naar de hemel te lanceren werd het weggehaald. Een shar [3.600 jaar] deed de laatste mode, een shar ging door met testen. Met raketten werd het stof hemelwaarts gedragen, door de stralen van kristallen werd het verspreid.

“ [Maar] toen Nibiru nabij de Zon kwam, verstoorde het gouden stof door zijn stralen; de genezing in de atmosfeer nam af, de breuk met grootheid keerde terug. “ [ZS, Enki : 86]

Anu stuurde Abgal naar de aarde voor meer goud en Enki stuurde hem terug naar Nibiru met het magere goud uit de Golf.

Enki en Abgal ‘hebben het goud van de [Perzische Golf] getraceerd naar de dichtstbijzijnde primaire bron – de goudlodders, enorme aderen diep in de rotsen van Abzu [Afrika] .

“Jubilant, Enki kondigde zijn vondst aan Nibiru aan.” [ZS, Giants: 99, 138]

Op Nibiru, Enlil, boos dat Enki Mission Earth leidde, eiste dat Enki enorm, extraheerbaar goud op het land bewees. “Valse hoop Enki gaf al die hoeveelheid goud uit de wateren van de aarde die de atmosfeer van Nibiru kon redden,” zei hij.

Anu gaf toe: “Jij Enlil, mijn rechtsopvolger. Van de aarde de leiding nemen; goud daar beoordelen voor jezelf. ”

Enlil schoot omhoog naar de aarde. Hij voelde zich als Anu’s erfgenaam gemachtigd om de expeditie te leiden als de aarde genoeg goud had.

Enlil landde in de Perzische Golf, zag de gegevens van Enki en testte zijn monsters opnieuw. Enlil straalde terug naar Nibiru dat, ondanks aanvankelijke twijfels, de aarde goud genoeg had om de atmosfeer van Nibiru te redden.

ANU, ENLIL & ENKI DREW VOOR NIBIRU, AARDE, ZEE & MIJNBOUW

Bij Basara betwisten Enki & Enlil het gezag. ‘Vader Anu ‘, Enlil straalde van de aarde naar Nibiru, ‘bevestig de opvolging. Ik, een zoon van je halfzus Antu, rang Enki, hoewel hij, je oudste is. ‘

“Kom,” smeekte Enlil , “naar de Aarde en behandel ook Alalu, die hier en over Nibiru regeert.”

Dus, 416.000 jaar geleden, schoot Anu naar de aarde om commandostructuur te creëren en de bedreigingen van Alalu aan te pakken.

Anu naar de aarde

Op aarde legde Anu drie rietjes in een hand en hield ze voor Enki en Enlil: “Wie van jullie, mijn zonen, trekt het lange rietje, regeert Nibiru. Trek het korte rietje en je beveelt de aarde. Teken het middelgrote rietje en je runt mijnbouw en zeetransport. ‘

Anu Enlil, Enki Draw LotsTekening bijgesneden

“Door hun lot verdeelden de taken ze; Anu naar Nibiru om terug te keren, zijn heerser op de troon om te blijven.

“De Edin [Sumer] aan Enlil was toegewezen, om Lord of Command te zijn, meer nederzettingen te vestigen, van de luchtschepen en hun helden die belast waren te nemen. Van alle landen totdat ze de zeebodem tegenkomen, de leider van de wereld. ‘ Enlil, “Lord of Command” breidde de militaire dictatuur van koning Anu uit naar de aarde. Enlil, die Enki als Anu’s opvolger op Nibiru voorafging, regeerde nu ook Enki op aarde. [ZS, Enki : 92 – 93]

“Om de zeeën en de oceanen te veroveren terwijl zijn domein werd verleend, landt hij voorbij de bar van de wateren door hem te regeren, in de Abzu [Afrika] om de meester te zijn, met vindingrijkheid het goud om te verwerven.” [ZS, Enki : 92 – 93]

Enlil’s eerste optreden als commandant verzachtte Ea. Enlil gaf Enki Eridu, de nederzetting in Basara en de titel En.Ki , Lord van de aarde, voor altijd aan Enki. Voordien werd Enki Ea –He-of-the-Waters genoemd; “Ea” is de wortel van het woord “EA-rth. [ZS, Wars : 81]

Koning Anu stuurde zijn dochter, Ninmah, Enki’s Geliefde, naar de aarde om het Medisch Centrum in Sumer te leiden. Ze verwerpt Enlil nu, zodat ze kon verkennen met de voormalige verloofde Enki. Enki zei tegen haar: ” Kom met me mee in de Abzu [Afrika], je aanbidding van Enlil verlaat.”

In Afrika, in zijn paleis in Groot-Zimbabwe, spraken ‘Enki tot Ninmah woorden van liefdevolle, zoete woorden,’ Je bent nog steeds mijn geliefde ”, zei hij strelend. Hij omhelsde haar, hij kuste haar, ze liet zijn fallus water geven. Enki zijn sperma in de baarmoeder van Ninma uitgegoten.

“‘ Geef me een zoon ,’ riep hij.” Als hij een zoon met Ninmah kon verwekken, zou de jongen “als een rivaal van Enlil en de zonen van Enlil worden beschouwd.”

ENKI & NINMAH GEKOPPELDE MEISJES TOT ZIJ HEM VERLOREN

Maar Ninmah droeg Ninsun, een dochter. Enki copuleerde met Ninsun en verwekte een andere dochter en vroeg dit kind, de dochter van zijn dochter, haar om een ​​zoon met hem te verwekken.

Ninmah ‘was woedend, haar trots gewond. “Ze brouwde een onweerstaanbaar heerlijke en bedwelmende elixer vol dodelijke kruiden. Terwijl Enki dronk, vloekte ze hem. Hij viel op de grond, kop in de hand. Ze wilde dat hij leed. Hij begon te verschrompelen en verouderde snel, zijn huid werd een bedorven geel.

Koning Anu smeekte Nimah om haar vloek te beëindigen en Enki te genezen. Enki smeekte Nimah hem te vergeven. “Om zich te distantiëren van Nimmah’s vulva zwoer Enki met opgeheven arm; van haar vloek was Enki bevrijd. Hoewel ze hem genas, liet ze zichzelf nooit meer mannen vertrouwen. ‘ Bij de Edin keerde Ninma terug. ”[Ferguson, 1995; 32-33; ZS,: Enki : 115-116]

Enki troostte zichzelf; hij vloog Ereshkigal (de dochter van Enlil’s zoon Nannar) naar Cape Agulhas op de tip van Zuid-Afrika. Enlil had Enki gestuurd om kleindochter Erishkigal te nemen om het astronomische, klimaat- en aardmonitoringsstation van de Kaap te leiden.

Enroute Enki verleidde Ereshkigal.

Toen stuurde Enki naar Nibiru voor zijn vrouw Damkina en hun zoon Marduk.

Marduk / Ra

Enki bracht Ereshkigal, zwanger van zijn kind, naar het Agulhas Station in Zuid-Afrika. Daar, de zoon van Enki, Nergal – kaal, mank (sinds de geboorte) – een krachtige Enkiite Prince – was de baas over de mijnen en het energienetwerk dat over Zuidoost-Afrika liep. Nergal dacht dat Ereshkigal, een Enlilite-prinses, hem drukte. Hij viel het station aan om haar te doden, maar trouwde in plaats daarvan met haar.

Ereshkigal droeg al zwanger Ningishzidda en rende het Cape Agulhas Station terwijl Nergal de mijnen en het energienetwerk beheerde. Ze stuurde Ningishzidda om met Enki in Groot-Zimbabwe te wonen.

Damkina en Enki verwekten zijn afkomst – zijn jongens en hun mannelijke nakomelingen. Zijn afstamming begon met de in Nibiran geboren zoon van hem en Damkina, MARDUK, vervolgens hun in de aarde geboren jongens, NERGAL, GIBIL, DUMUZI en NINAGAL. Enki verwekte SHARA met Inanna en Ningishzidda met Ereshkigal. Hij verwekte ook Ninsun met Ninmah.

Marduk breidde het geslacht van Enki uit. Marduk verwekte SETH, NABU en OSIRIS, die HORUS verwekte. Top Masons en de hedendaagse machtselite vereren Osiris.

In Afrika liet Enki mijnen achter aan Foreman Ennugi.

ENKI: ERECTUS-NEANDERTHALE GENEN KUNNEN HET NIBIRAN-GENOME AANPASSEN AAN AARDE

Enki ging naar het noorden, naar de Great Rift Valley (Zuidoost-Afrika) om een ​​intelligente, vuur-gebruikende hominoïde te bestuderen, Homo Erectus , de voorvader van moderne Neanderthalers (aka Sasquash, Bigfoot, Alma) als sleutel tot aanpassingen die Nibirans op aarde zouden moeten gedijen. .

Erectus beredeneerde en bevrijdde dieren van vallen. Hij communiceerde telepathisch in plaats van te spreken. Enki dacht dat Erectus 1) op aarde evolueerde uit genetische bouwstenen die Nibiru de aarde gaf toen de planeet Nibiru het zonnestelsel binnenviel, of 2) lang geleden van Homo Sapien- kolonisten op aarde al lang vóór 450.000 jaar geleden, of 3) evolueerde van mensachtigen die op aarde waren geplant . Erectus, redeneerde Enki, zou binnen een paar miljoen jaar evolueren naar Homo Sapiens.

Enki bouwde een laboratorium in Zimbabwe om te zien of de genen van Erectus konden helpen het Nibiran-genoom aan te passen aan de aarde. [Cremo, verboden archeologie; Devolutie : 9-41; ZS, Genesis : 121; Giants : 16, 153: Pye, L., 2000, Cyclostratigrafie www.coastalvillage.com]

E NKI HEEFT MUTINY MINDER GEBODEN ZODAT HIJ AANGEPASTE MIJN-SLAVEN

De mijnwerkers grepen dat baas Ennugi hen overwerkte.
Mijnbouw voor de Anunnaki2Nibirans mijnbouw

Ennugi zond Enki uit in Zimbabwe, maar Enki koos de kant van de mijnwerkers. Hij berekende met hen om gouden zendingen te verkleinen, Enlil naar de mijnen te lokken en hem in de val te lokken. Enki zou vervolgens Enlil redden en de mijnwerkers ook van Nibiru bevrijden. Alles wat de commandant nodig heeft: laat hem, Ninmah en Ningiszidda mijnwerkers aanpassen die aangepast zijn aan de aarde.

Toen de mijnwerkers goud achterhielden voor Badtibira, stuurde Enlil Ninurta om het te onderzoeken. Mijnwerkers “waren aan het klagen en jammeren, in de opgravingen waren ze aan het mopperen.

” Ondraaglijk is het zwoegen. ‘”

‘Roep Enlil naar de mijnen ,’ zei Enki tegen Ninurta, ‘laat de commandant zien hoe de mijnwerkers lijden.’

Toen Enlil en zijn Vizier, Nusku, arriveerden: ” Laten we Enlil uit elkaar halen ‘ , schreeuwden mijnwerkende helden. ‘ Laat hem ons van het zware werk verlossen. Laten we oorlog verkondigen, met vijandigheden laten we verlichting vinden. ‘ Aan hun werktuigen steken ze in brand, aan hun bijlen steken ze af. ‘ Ze hielden Ennugi gegijzeld en omringden met gereedschap als fakkels het huis dat Enlil bezette.

Enlil straalde Anu om naar de aarde te pendelen en op de leiders van de mijnwerkers en hun aanstichter te schieten (wat Enki impliceert). Maar de mijnwerkers zouden Ninurta niet vertellen wie hen leidde of aanzette, maar Anu voelde voor hen.

Ninurta wilde nieuwe mijnwerkers uit Nibiru. Enlil wilde dat ze als muiters zouden worden geëxecuteerd.

Enki zei in plaats daarvan : “Laten we een Lulu creëren, een primitieve werker, de ontbering om het over te nemen, laat het Zijn de moeite van de Anunnaki op zijn rug dragen. Het wezen dat we nodig hebben, het bestaat al. Het enige dat we hoeven te doen, is er het kenmerk van onze essentie [genen] op te zetten , waardoor een Lulu, een Primitieve Werker, wordt gecreëerd. “ [ZS, Enki : 124 -127; Ontmoetingen : 347- 380]

Enki liet Erectus aan Enlil en Ninurta zien, “Ningishzidda, mijn zoon, hun modieuze essentie [DNA-structuur] heeft getest; verwant aan de onze is het, net als twee slangen, verstrengeld. Wanneer met onze levensessentie zal worden gecombineerd, zal ons merkteken daarop zijn, zal een Primitieve Arbeider worden geschapen. Onze bevelen zullen hij begrijpen. Ons gereedschap zal hij hanteren, het zwoegen in de opgravingen die hij zal uitvoeren, tot de Anunnaki in de Abuzu-opluchting zal komen. “ [ZS, Enki : 130]

ENKI, NINGISHZIDDA & NINMAH GEMAAKTE SLAVEN

Enlil maakte bezwaar. “ Maak geen slaven. Slavernij is van Nibiru al lang afgelopen. Gereedschappen zijn slaven, geen andere wezens. ”

Ninurta zei tegen Enki: ” Maak machines, geen slaven .” [ZS, Wars : 130]

Aardbewoners die we creëren, “zei Enki,” zullen helpers zijn, geen slaven. ”

Enlil schreeuwde: ” Hybride wezens maken is verboden in The Rules Of Planet Journeys.”

Enki antwoordde : “Een nieuwe soort creëren we niet; de Apeman zit in zijn modewereld [genotype] zoals wij van Nibiru zijn. Onze voorvader de Apeman is; in ons evolueert hij. Speed ​​Apeman zullen we, speed hem maar enkele miljoenen jaren naar wat altijd zijn bestemming is geweest. ”

Enki en Enlil straalden Anu en de Raad over Nibiru. Elke broer uitte zijn stem tegen de raad – Enki, pro; Enlil, con-aangepaste mijnslaven.

De koning regeerde en de Raad bekrachtigde het voorstel van Enki. Nibiru zond de aarde: “Goud moet worden verkregen. Laat het wezen worden gevormd ! Laat de regels van planetaire reizen achter, laat Nibiru gered worden. “ [ZS, Wars: 132]

Enki, Ninmah en Ningishzidda experimenteerden; ze splitsten genen in hun genoom. Ze creëerden combinaties van hun eigen genoom en het genoom van Erectus met andere wezens (bijv. Centaur, griffin, cyclops, minotaur).
Genetische experimenten collage

Ninmah (met haar symbool, een navelstreng-mes) en EnkiEnki Ninmah reageerbuizen

Enki en Ningishzidda hielden zich bezig met Erectus-vrouwen, maar slaagden er niet in hen te impregneren. Dus verzamelden ze hun eigen zaad en bemestten in reageerbuizen Erectus-eicellen om zygoten te maken. Daarna plantten ze de zygoten bij Erectus-vrouwen. De eerste baby’s van de Erectus-vrouwen hadden een gebrek aan gezichtsvermogen, handvaardigheid of inwendig functioneren.

Om deze defecten te overwinnen, creëerde Ninmah de volgende zygoot in een vat met koper en Afrikaanse klei in plaats van een reageerbuis.

Maar deze zygote groeide uit tot een kind dat niet kon praten. [ ZS, 12th Planet, 352; Genesis : 164 -165, 201].

Vervolgens “In het kleivat het mengsel dat ze maakten, het ovaal van een vrouwelijke aarde met mannelijke essentie van Anunnaki die ze samenstelden. Het bevruchte ei in de baarmoeder van Ninmah door Enki werd ingebracht. Er was conceptie.

“Aan een mannelijk kind gaf Ninmah de geboorte.
Ninmah geboorte collage

“Enki, het jongenskind in zijn handen, het beeld van perfectie was hij. Hij sloeg de pasgeborene op zijn achterpoten; de pasgeborene maakte de juiste geluiden. Hij gaf de pasgeborene aan Ninma. ‘Mijn handen hebben het gehaald!’ zegevierend schreeuwde ze. ‘
Ninmah houdt ADAM vast

De huid van de jongen was roodbruin, zoals de klei van Afrika; zijn penis droeg een voorhuid, die Anunnaki-mannetjes misten. [ZS, Wars 138 – 139]

Toen Ninmah Adamu eenmaal had, het prototype voor de primitieve werker, zond ze het Med Center in Shurubak uit. Ze zei dat ze zeven artsen nodig had om hun baarmoeder aan te bieden voor de nakomelingen van Adamu. ” ‘Zijn essentie alleen als een schimmel zal zijn!’ ‘Ninmah en de artsen zwoeren dat ze dol zouden zijn en ondersteunen de babes die ze zouden dragen. [ZS, Enki 141]

“In zeven vaten van de klei van Abzu gemaakt, werden Ninmah ovalen [zygoten die Ningishzidda’s en Enki’s sperma bevruchtten] van de tweebenige vrouwtjes geplaatst. De levensessenties van Adamu extraheerde ze beetje bij beetje in de vaten die ze erin stopte. Toen maakte ze in het malepart van Adamu een incisie, een druppel bloed om eruit te laten.

“ Laat dit een teken van leven zijn; die Flesh en Soul hebben gecombineerd, laat het voor altijd verkondigen . ‘ Ze kneep in het malepart voor bloed, één druppel in elk vat aan het mengsel dat ze toevoegde. ‘In het mengsel van deze klei zal Earthling met Anunnaki gebonden zijn. Tot een eenheid zullen de twee essenties, een van de hemel, een van de aarde, samen worden gebracht. ‘ In de baarmoeder van de geboorte-gevende heldinnen werden de bevruchte ovalen ingebracht. ” Ninmah sneed Adamu’s zeven gezonde jongens uit hun baarmoeder. [ZS, Enki 141; 12e planeet : 352]

Ningishizidda stopte eicellen uit Ti-Amat in zeven reageerbuizen. Vervolgens plantte hij de zeven eicellen in dezelfde artsen die de hybride mannen hadden gedragen. Alle draagmoeders droegen vrouwelijke hybriden, die hij operatief verwijderde.

Maar toen hij de artsen vertelde dat hij hun baarmoeders opnieuw nodig had, protesteerde Ninmah: “Want mijn heroïnen zijn te zwaar om meer aardbewoners te ontzien. Te weinig zijn de heldinnen die genoeg aantallen hebben om mijnen te bewerken. ”

Enki bracht Adamu en Ti-Amat naar Edin. Hij liet de zeven vrouwelijke en de acht mannelijke hybriden gemaakt van de gameten van Adamu en Ti-Amat samen in een verblijf in zijn Afrikaanse laboratorium. Ze copuleerden vaak, maar de vrouwtjes werden niet zwanger.

De mijnwerkers bedreigden opnieuw muiterij als Enki en Ningishzidda geen slaven brachten om hen te verlichten. Onder druk in het Med Center in Shurubak vergeleek Ningishzidda Nibiran-genen en genen van Adamu en Ti-Amat. Hij vond de genen voor reproductie. Nibiran-vrouwen hadden een recessief XY-chromosomaal allel in hun genotype, terwijl Ti-Amat slechts XX had.

TI-AMAT, HYBRIDE MEISJE: WIT, BLONDE, BLAUW OOG ALS NIBIRAN MEISJES

Om een ​​vrouw te maken, plantte Ningishzidda een zygote gemaakt met Adamu’s bloed in Damkina. Toen de zygote uitgroeide tot een levensvatbare vrouwelijke foetus, verwijderde Ninmah haar uit Damkina. Ninmah noemde de hybride Ti-Amat (Mother of Life), “een zandblonde.” [Tellinger, Slave Species : 452]

Om de hybriden vruchtbaar te maken, verdoofde Ningishzidda Enki, Ninmah en Ti-Amat. “Uit de rib van Enki de levensessentie die hij extraheerde; in de rib van Adamu de levensessentie die hij invoegde. Uit de rib van Ninma haalde hij de levensessentie; in de rib van Ti-Amat de levensessentie die hij invoegde.

“Hij verklaarde trots: ‘Aan hun levensboom zijn twee takken toegevoegd, met voortplantingskrachten zijn hun levensessenties nu met elkaar verweven .’ ”[ZS, Enki : 148]

Enki, Ninmah en Ningishzidda verborgen de nieuw geïnstalleerde fokbaarheid van Ti-Amat. Ti-Amat en Adamu verbleven in de boomgaard van de Perzische Golf van Enki terwijl haar foetus gebaarde. Ti-Amat maakte bladenschorten voor zichzelf en Adamu.

ENLIL VERZONDEN ADAMU & TI-AMAT VAN IRAK NAAR AFRIKA

Enlil zag Adamu en Ti-Amat schorten droegen en liet Enki het uitleggen. Enki bekende; De foetus van Ti-Amat zou op zijn beurt fokken.

” Het laatste stukje van onze levensessentie aan deze wezens die je hebt gegeven, om te zijn zoals wij in voortplanting wetende, misschien onze [miljoenen jaren] levenscycli op hen te schenken ,” brulde Enlil.

Enki’s team had Enlil’s oké overschreden om mijnslaven te maken in reageerbuizen of met surrogaat Nibiran-moeders

“ENLIL”, NINGISHZIDDA ZEI, ” IK WAS DE HYBRIDEN LIVE-LANGE GENEN.”

“‘Mijn heer Enlil,’ zei Ningishzidda, ‘ wetende dat ze zich voortplantten, de tak van Lang Leven, aan hun essentieboom was dat niet. ‘

“Een langleven gen of genen bekend bij Enki [en Ningishzidda] werd opzettelijk uitgesloten van het menselijk genoom toen het ‘mengen’ van genen plaatsvond.”

‘ Laat ze dan zijn waar ze nodig zijn, ‘ zei Enlil met woede. ‘Laat de Abzu weg van de Edin, worden uitgezet . ‘”[ZS, Enki : 149; Reuzen : 245]

Enlil, wist Enki, zou de kennisoverdracht verbieden die het genetische team voor de aardbewoners had gepland. Dus, verborgen voor de commandant, begon Enki de geheime BROTHERHOOD VAN DE SLANG voor een paar geselecteerde aardingen die hij feiten, technologie en geavanceerd denken onderwees . [Tellinger, Slave Species : 145]

Enki stopte Adamu en Ti-Amat in een omheining in Zimbabwe. Ze droeg een tweeling Kai-in en Abael, en vervolgens anderen die op hun beurt met elkaar en met Nibirans fokten. In een paar duizend jaar ‘verspreidden de aardbewoners zich. Om bij de Anunnaki te zijn, waren ze enthousiast, voor voedselrantsoenen werkten ze goed. Over hitte en stof klaagden ze niet, over terugvallen braken ze niet. Van de ontberingen van het werk waren de Anunnaki opgelucht. ‘

In Zuidoost-Afrika, van Mozambique tot Botswana, Zimbabwe en verder, waar de afstammelingen van Adamu werkten voor de Nibiranen, “besloeg de uitgebreide oude nederzetting een gebied dat veel groter was dan het moderne Johannesburg, meer dan 500.000 vierkante kilometer.” De Nibiranen en aardbewoners bouwden cirkels van steen om goud uit te logen. Ze liepen acht voet brede rijstroken, bekleed met ijzerrijk, magnetisch geladen graniet tussen de uitlogingsputten, werkstations, terrassen, woningen, ceremoniële centra en Enki’s Palace in Zimbabwe . [Tellinger, Slave Species : 125; Tempels: 53-82]

NIIBIRU’S PERIGEE VERMOORD MARS GOUD TRANSHIPMENT BASE

Toen Nibiru kruiste tussen Jupiter en Mars, sprong de zwaartekracht van Nibiru over planeten en verstoorde de atmosfeer van Nibiru. Toen, 300.000 jaar geleden, Nibiru overstak, troffen orkanen en “zwavel” de maan van de aarde. De kruisende geagiteerde atmosfeer ontbrandde vulkanen en maakte machtige aardbevingen op aarde los.

De oversteek van Nibiru had toen ook gehavend. Het r uined de astronaut base, vernietigde de smelten vaste vernielde de overslag magazijnen op Mars. Marduk, de manager van Mars, vroeg Enlil om hem op aarde in dienst te nemen.

Lees ook:   Het boek van Henoch, de beschrijvingen van ruimtevaart en andere hemelse dimensies

Enlil straalde koning Anu op Nibiru: geen gouden overslag van Mars meer. Raketten moesten goud van Sumer naar Nibiru nemen.

ENKI & MARDUK BEZOCHTE MAAN VOOR NIEUWE BASIS

“Houd Marduk als leider van de astronaut en wijs ze opnieuw toe aan een maanbasis,” straalde Enki Nibiru. ” De netpull [zwaartekracht] van de aarde overschrijdt Lahmu’s [Mars ‘] aanzienlijk . Om het te overwinnen zullen onze krachten uitgeput zijn. Laten we een alternatief onderzoeken: dichtbij de aarde, de maan. Kleiner is zijn netpull, beklimming en afdaling waarop weinig inspanning vereist is. Laten we een tussenstation overwegen, laat mij en Marduk daarheen reizen . ‘

” ‘Laat de maan eerst worden onderzocht,’ Anu aan Enki en Enlil de beslissing straalde.” Hoewel hij de Mars-reis voor Enki en Marduk goedkeurde, verkleinde de koning de Enkiitische macht, vooral die van Marduk met Shamgaz en de astronauten. Anu betreurde het dat hij had ingestemd dat Marduk Alalu zou opvolgen als de koning van Nibiru.

Anu vermoedde ook dat Enki, de vader van Marduk, zowel de Igigi-opstand kreeg die Anzu leidde als de muiterij van de mijnwerkers in Afrika. Dus beëindigde Anu de goudoverdracht op Mars en daarmee de taak van Marduk als Operations Boss. Hij gaf Utu, de loyale kleinzoon van Enlil, de heerschappij van de nieuwe ruimtehaven (van waaruit het goud rechtstreeks naar Nibiru zou schieten) in Sippar. Nu beval een Enliliet, Utu, geen Enkiiet, Marduk, de astronauten.

“In een raketschip reisden Enki en Marduk naar de maan. Op een plek met glooiende heuvels zetten ze het raketschip neer. Adelaarshelmen [adelaarvormige helmen] die ze moesten aantrekken; de atmosfeer was om te ademen onvoldoende. In de raket maakten ze hun woning. Eén circuit [baan = één aardjaar] bleven ze . [ZS, Enki : 153-161]

ENKI BELOFTE MARDUK SUPREMACY

Marduk, op de maan met Enki, vertelde hem: ‘Jij, vader, bent Anu’s eerstgeborene; toch is Enlil en niet jij, de erfgenaam. Goud in de stad Ninurta wordt verzameld, om daar naartoe te sturen of in te houden. Het overleven van Nibiru in zijn handen is niet van mij. Moet ik roemen en koningschap gedoemd zijn of opnieuw vernederd worden. ”

Enki omhelsde Marduk. “Op wat mij is beroofd [bevel van de Aarde] zal uw toekomstige lot zijn. Je hemelse tijd zal komen . ‘ Enki verwijst hier naar het “tijdperk van de Ram”, het sterrenbeeld van Marduk, wanneer Marduk, met de kalender die hij (Enki) heeft gemaakt, zou moeten regeren. Enki’s kalender wees twaalf gelijke segmenten toe aan sterrenconstellaties. Het sterrenbeeld waarvoor de zon op 21 juni opkwam, zei hij, toonde aan dat de Anunnaki alles zou regeren, en Marduk’s tijd om opperste te regeren zou komen in de Hemelse Tijd . [ZS, Enki: 160-161]

ENKI BEGAT VERBETERDE HYBRIDEN

Een van de benaderingen van Nibiru verstoorde het klimaat op aarde en verpestte de nieuwe gewassen. Aardbewoners pasten zich aan en voedden verafgelegen maar maakten minder voedsel. Vanaf 27.000 voor Christus verslechterde de levensstandaard van Earthlings en gingen ze weer naar de bush en grotwoning. “Volgende generaties toonden minder geavanceerde normen van het beschaafde leven. Van 27.000 tot 11.000 voor Christus bereikte de achteruitgaande en slinkende bevolking een bijna volledige afwezigheid van bewoning. ” Enlil spoorde Enki aan om ze slim genoeg te maken om beter te boeren en kudden. Enki besloot de Earthling-intelligentie te verhogen en tegelijkertijd te genieten . [ZS, 12 t h Planet: 5 – 6 ]

In zijn Afrikaanse reservaat keek Enki in het moerasgebied rond. Met hem was Ismud, zijn vizier, die geheimen bewaarde. “Op de oever van de rivier merkte hij aardbewegers op; twee vrouwen onder hen waren wild van schoonheid, stevig waren hun borsten. Hun aanblik veroorzaakte de fallus van Enki te water, een brandend verlangen dat hij had.
Enki ziet moeders van Adapa en Titi

‘Een jonge die Enki hem noemde, een boomvrucht die ze hem aanbood. Enki boog zich voorover, de jonge die hij omhelsde, op haar lippen kuste hij haar. Zoet waren haar lippen, stevig en rijp waren haar borsten. In haar baarmoeder nam ze het heilige sperma, door het sperma van de Enki was ze geïmpregneerd. ‘ Enki koppelde vervolgens aan de tweede jonge Earthling . [ZS, Enki : 167 -168]

Een van de meisjes droeg een jongen, ADAPA; de andere, een meisje – TITI. Enki hield zijn vaderschap geheim.

Enki en Damkina hebben Titi & Adapa opgevoed

De vrouw van Enki, Damkina, ‘vond Titi leuk; ze gaf les in allerlei ambachten.

“Aan Adapa, gaf Enki leringen, hoe hij gegevens kon bijhouden die hij hem aan het instrueren was.” Enki pochte: ‘ Een geciviliseerde man die ik heb voortgebracht. Een nieuw soort aardling uit mijn zaad is gecreëerd, naar mijn beeld en naar mijn gelijkenis. Uit zaad zullen ze uit voedsel groeien, uit ooien schapen zullen ze herder worden. Anunnaki en aardbewoners worden voortaan verzadigd. ” [ZS, Encounters : 47 Enki : 168-170]

Enki heeft zijn (zij het clandestiene) zoon Adapa geschoold. Hij liet Adapa vervolgens zijn nakomelingen – de verbeterde aardbewoners – leren boerderijen, kuddes, landgoederen te runnen en hoe ze minder verbeterde aardbewoners konden besturen. Enki bracht meer Earthlings uit Afrika naar Sumer voor Adapa om te trainen voor de huizen en faciliteiten van de expeditiebazen.
ENki-as-Prometheus-and-Adapa1-geopteerd voor facebook

Adapa trainde en hield toezicht op de arbeiders die Anunnaki uit Afrika bracht om de bases in Irak te bewerken. Hij waakte over bakkers, watersysteemarbeiders en vissers en zorgde ervoor dat zij de Anunnaki bevoorraadden en zichzelf voedden. Adapa hield de statistieken bij – hij had de leiding over het aanbod aan Enki.

Elke generatie paren Enki met de mooiste vrouwtjes geboren uit de hybriden; hij vermenigvuldigde de verhouding van Nibiran tot Erectus-genen in onze voorraad.

Enki vertelde hem dat Nibirans ‘The Bread of Life’ aten en ‘The Water of Life’ dronken om honderdduizenden jaren te leven. Zonder die middelen, zei Enki tegen Adapa, zou hij waarschijnlijk over duizend jaar sterven. Dus smeekte Adapa Enki natuurlijk om brood en water, om eeuwig leven. Zou hij koning Anu hem onsterfelijkheid geven?

Anu hoorde ondertussen van het genie Adapa. Enlil had gemeld dat zijn spionnen Adapa een vliegtuig naar het noorden in de Perzische Golf zagen vliegen tegen de heersende wind of dat Enki een soort HAARP-apparaat had om de lokale wind met sonargolven te veranderen. Anu beval dat Adapa hem zou brengen . [ZS, Encounters : 51 -55]

OP NIBIRU, ANU NIXED ADAPA IMMORTALITY

Enlil stuurde koning Anu naar Nibiru: ” Enki veranderde het golfweer om Adapa naar het zuiden te blazen .” De koning stuurde Ilabrat, zijn Vizier, naar de aarde voor Adapa. Enki gaf Ilabrat Adapa. Enki stuurde zijn twee ongehuwde op aarde geboren zonen, Ningishzidda en Dumuzi, met Adapa om grootvader Anu te ontmoeten en misschien Nibiran-vrouwen te vinden.

Op Nibiru, als Anu, om Adapa’s intelligentie te testen, vroeg Adapa waarom Enki de wind naar het zuiden veranderde en hem de Golf afzond, Ningishzidda liet de koning een verzegelde tablet van Enki glijden. Enki zei op de tablet dat hij wilde dat Adapa meer verbeterde Earthlings zou fokken. Enki bekende dat hij Adapa en Titi verbeterde; hij had aangepaste Earthlings geïmpregneerd die afstamden van Adamu en Ti-Amat. Ningishzidda wist al, uit Adapa’s DNA, dat Enki Adapa en Titi verwekte. Enki vroeg Anu om Adapa terug te sturen om meer hybriden te verwekken, om meer ADAPITES-geciviliseerde mensen te verwekken.

De tablet vroeg Anu om Adapa-voedsel of elixer te ontkennen – het brood des levens (waarschijnlijk monoatomisch goud, het ‘Manna uit de hemel’) en het water des levens – dat het leven van Adapa en zijn nakomelingen zou verlengen.

Aardbewoners stammen af ​​van zowel Adam (Adamite hybrides) als Adapa (Adapites), wist Anu, ook van hem. Enki en Ningishzidda – de zoon van Anu en de zoon van de zoon – gaven via hun zaad de genen van Anu door aan de aardbewoners, vermengd met hun DNA met Homo Erectus ‘en creëerden een illegale beschaafde soort. Enki wilde dat Anu de aardbewoners de ogenschijnlijk eeuwige levensduur van Nibirans zou ontzeggen, zodat de illegale soort lang in quarantaine op aarde zou blijven.

ENKI BEGAT NOAH

Enki begeerde naar Batanash echtgenote van Lu-Mach, werkmeester van aardbewoners in Edin.

Enlil beval Lu-Mach om Sumer’s Earthlings harder te werken, ze minder voedsel te geven. Toen Lu-Mach de aardbewoners het vertelde, zeiden ze dat ze hem zouden vermoorden als hij Enlils bevel probeerde af te dwingen. Om Lu-Mach en Batanash te ‘beschermen’, stuurde Enki Lu-Mach naar Marduk in Babylon, waar Marduk hem zou leren steden te bouwen.

Enki stuurde de vrouw van Lu-Mach, Batanash, naar Ninmah in het medische complex van Shurubak, ‘van de boze aardbewoners massaal beschermd en veilig om te zijn. Daarna was Enki, zijn zus Ninmah in Shurubak, snel op bezoek.

“Op het dak van een woning waar Batanash aan het baden was, greep Enki bij haar lendenen, hij kuste haar, zijn sperma in haar baarmoeder goot hij.” Van deze ontmoeting droeg ze Ziusudra (Noah).

Toen Lu-Mach terugkeerde naar Edin, ‘liet hij hem Batanash zien.

‘Wit als de sneeuw zijn huid was. Zoals de hemel zijn ogen waren, schitterden zijn ogen in glans. ‘

Lu-Mach: “Een zoon in tegenstelling tot een aardling van Batanash werd geboren. Is een van de Igigi [astronauten] zijn vader? ‘

Lu-Mach, Noah en Batanash

Batanash: ” Geen van de Igigi heeft de jongen verwekt.”

“Ziusudra ,” voegde Lu-Mach’s vader eraan toe, ” zullen de aardbewoners door de ijstijd leiden. ”[ZS, Enki : 204]

Ninmah hield van Ziusudra en voedde hem op; Enki leerde hem lezen wat Adapa schreef.

Maar “droogte, pest en honger hebben de aardbewoners achtervolgd.

HAVENDERS VAN UITZONDERINGSCRISIS ZIJN verschenen

Gewassen opgedroogd, Aardbewoners uitgehongerd, plagen doodden velen. “Ziekten hebben mensen overwonnen. Maar Ninmah [zei] ‘Laat ons de aardbewoners genezen leren, hoe zichzelf te verhelpen om te leren .’ ”

Enlil weigerde. “‘Laat de aardbewoners door honger en pestilentie omkomen.'” In gedachten was het verblijf van de Anunnaki op aarde bijna ten einde en hij zou liever al het leven wegvagen voordat ze naar Nibiru vertrokken. “Niets groeide en wind, hitte en droogte achtervolgden hen. Tremors en aardbevingen werden normale evenementen. ”

Enki smeekte Enlil: “ Laten we het uitbaggeren van vijvers en kanalen laten zien voor het overleven van droogte en hongersnood.

Maar de commandant antwoordde: ‘ Marduk – je oudste – de Igigi, en de legers die de astronauten fokken met de dochters van Adapa, dagen me uit. Geen vijvers, geen grachten. Voor Marduk geen soldaten meer; laat de Aardbewoners verhongeren, iedereen. Wanneer we, verzadigd met het goud van de aarde, naar Nibiru terugkeren, laten we geen aardbewoners over aan Marduk, geen kracht voor hem, de homeplanet om binnen te vallen . [ZS, Enki : 204-205; Tellinger, Slave Soort : 470]

De aardbewoners in Shurubak (waar Ziusudra woonde) stuurden Ziusudra naar Enki aan de Perzische Golf voor hulp. Enki zei dat hij niet openlijk kon helpen, maar adviseerde heimelijk: ” De politiek van Enlil protesteert, aanbidding van de goden boycot .”

Enki voedde stiekem de aardbewoners uit zijn maïs. Hij liet hen zien hoe ze de zeeën konden bereiken en vissen.
ENki-zeehonden van oracc.museumupen

Toen Enlil zei dat Enki het decreet tartte dat Earthlings verhongeren, zei Enki dat hij niet wist hoe Earthlings zoutwatervissen leerde.

Toen Enki zijn poging om de aardbewoners uit te hongeren verpestte, wachtte Enlil in plaats daarvan op de volgende perigee toen Nibiru’s benadering van de aarde een grote overstroming zou veroorzaken. Vlak daarvoor, Enlil, gepland, zouden Nibirans de Aarde verlaten met al het goud dat ze nodig hadden. Nergal waarschuwde voor een overstroming, een die ons lastige slaven zou doden en het feit zou verbergen dat we ooit bestonden. [ZS, Enki: 206 ; 1978, 12e planeet: 292 -294]

Nergal meldde vanuit het station van Ereshkigal op de tip van Afrika. De Antarctische ijskap, zei hij, gebouwd snelheid terwijl het gleed in de richting van de Zuidzee. Wanneer Nibiru het dichtst bij de aarde komt, glijdt het ijs in de zee en duwt bergachtige golven naar buiten. De golven stuiteren tegen elkaar en landmassa’s en combineren ze op vele manieren. De wateren zullen, zei Nergal, de hele aarde bedekken behalve grote pieken.

Toen koning Anu en de raadsman op Nibiru het rapport van Nergal kregen, straalden ze de aarde: ‘ ‘ Voor de evacuatie van de aarde en Lahmu bereiden zich voor. ‘ In de Abzu sloten de goudmijnen zich; daaruit kwamen de Anunnaki naar de Edin; het smelten en raffineren hield op, al het goud voor Nibiru was loft. Leeg, klaar om te evacueren, keerde een vloot hemelse wagens terug naar de aarde.

GALZU & ENKI THWARTED ENLIL’S EDICT THE FLOOD DODEN ONS ALLEN

“Een ruimteschip dat voor goud kwam en Anunnaki terugkeerde naar de thuisplaneet bracht de mysterieuze witharige Galzu (Great Knower).” Galzu heeft ceremonieel gedeporteerd en een verzegelde boodschap van Anu aan Enki, Enlil en Ninmah gepresenteerd.

“Enlil onderzocht het zegel van Anu; ongebroken en authentiek was het, het codeert betrouwbaar. ‘ Voor Koning en Raad spreekt Galzu. zijn woorden zijn mijn bevelen . ‘ Dat deed de boodschap van Anu ook.

” ‘Ik ben Galzu, gevolmachtigd gevolmachtigde van Koning en Raad, tegen Enlil, ‘” zei de mysterieuze bezoeker. ”

GALZU LIED, GEHOUDEN NIBIRAN LEIDERS OP AARDE VERWACHT KOMENDE DELUGE

Galzu zei tegen Ninmah: ” Van dezelfde school en leeftijd als wij . ‘ Deze Ninmah kon het zich niet herinneren: de afgezant was zo jong als een zoon, zij was als zijn oude moeder. ‘ Galzu vertelde haar dat ze ouder was geworden en dat was hij niet, omdat zij en haar broers zo lang op aarde leefden. Hij zei dat ze zouden sterven als ze terug zouden keren naar Nibiru. Hun lichamen, aangepast aan de aarde, konden de zwaartekracht van Nibiru niet overleven.

Galzu loog: “ Jullie drie op aarde zullen blijven; alleen om te sterven aan Nibiru zul je terugkeren. “

Ninmah en haar broers moeten, zei hij, in raketten rond de aarde draaien wanneer de ijskap golven over de planeet snelt. Wanneer de wateren kalmeerden, om te leven, moeten ze terugkeren naar de aarde. Commandant Enlil las de rest van het bevel Galzu zei dat hij van koning Anu had meegebracht: ‘Aan elk van de andere Anunnaki moet een keuze worden gemaakt om te vertrekken of de rampspoed. De Igigi die Earthlings omhelsde, moet tussen vertrek en echtgenoten kiezen. Geen Earthling, inclusief Sarardit van Marduk, naar Nibiru om te reizen is toegestaan. Voor iedereen die blijft en wat er gebeurt, zie, in hemelse strijdwagens moeten ze veiligheid zoeken. ‘ [ZS, Enki : 209-211]

Enlil riep de Anunnaki Council bijeen – de zonen en kleinkinderen van de Leiders – en de Igigi-commandanten. Hij beval dat de aardbewoners verdronken in de zondvloed.

Enki protesteerde: “‘Een wonderlijk wezen door ons is geschapen, door ons gered moet het zijn ,’ schreeuwde Enki tegen Enlil.”

Enlil brulde terug, ‘ ‘ voor primitieve werknemers die weten dat je begiftigd bent. De krachten van de Schepper van Alles in jouw handen die je hebt genomen. Met ontucht Adapa bedacht je, begripvol aan zijn lijn die je gaf. Zijn nakomelingen naar de hemel die je hebt meegenomen, onze wijsheid met hen die je deelde. Elke regel die u hebt overtreden, beslissingen en opdrachten die u hebt genegeerd. Door jou is een beschaafde aardbewoner broer [Abael] een broer [Ka-in] vermoord. Vanwege Marduk, je zoon, zijn de Igigi net als hij met Earthlings met elkaar getrouwd. ‘”

De aardbewoners, zei Enlil, moeten verdrinken.

Hij eiste Enki en alle Nibirans op aarde zweren dat ze ons niet zouden waarschuwen voor onze komende dood.

Enki weigerde te vloeken. Hij en Marduk stormden uit de raad . [ZS, Enki : 212-214]

Enlil bracht de Raad weer op orde. Astronauten met Adapite vrouwen en kinderen, besloot hij, moeten naar de toppen boven de golven gaan. Hij, Enki, Ninmah, hun zonen, dochters en nakomelingen zouden rond de aarde draaien. Marduk moet schuilen op de basis van Mars en Nannar op de maan. Toen de wateren zich terugtrokken, keerden de leiders en verwanten terug naar de aarde.

Enki en Ninmah begroeven hun platen en computerprogramma’s in dioritische crypten onder het raketplatform in Libanon. Onder de grond maakten ze genetische banken om de wezens van de aarde te redden van de vloed. “Mannelijke en vrouwelijke essenties en levenseieren die ze verzamelden, van elk soort twee voor twee verzamelden ze voor bewaring terwijl ze in het aardcircuit werden genomen, daarna de levende soorten om te combineren.”

Enki droomde dat Galzu sprak: ‘In uw handen neemt het lot, voor de aardbewoners de aarde erven. Roep je zoon Ziusudra op, zonder de eed te verbreken [zweer het niet aan Earthlings te vertellen] dat de komende rampspoed zal onthullen. Een boot die de waterige lawine kan weerstaan, een duikboot, om hem te bouwen vertellen, zoals ik deze op deze tablet laat zien. Laat hem erin zichzelf redden en zijn verwanten en het zaad van alles wat nuttig is, of het nu planten of dieren zijn, neem ook. Dat is de wil van de Schepper van Alles. ‘”

Enki werd wakker en dacht na over zijn droom. Hij stapte uit bed en schopte een echt fysiek computerbestand – een bestand dat hij daar niet had neergezet – naast zijn bed. Het bestand liet zien hoe een onderwatervaartuig kon worden gebouwd waarin Ziusudra en zijn volgelingen de zondvloed konden berijden.

Enki zocht zijn huis en terrein naar Galzu, maar vond hem niet. Niemand behalve Galië (in de droom) had Galzu gezien.

‘Die nacht naar de rieten hut waar Ziusudra sliep, ging Enki heimelijk heen. De eed brak niet, de Heer Enki niet tegen Ziusudra maar tegen de muur van de hut [computerbank] sprak van achter de rietmuur.

Galzu geeft Pgm aan Noah

In de tekening (van een ingeschreven Sumerisch tablet) vertelt Galzu (midden) Enki (links – met zijn slangenpictogram) om Ziusudra (rechts) te waarschuwen. Galzu beoogt de hand van Enki om het bestand naar de muurcomputer van Ziasudra te sturen (zie de schermen en slots). De schijf verlaat Enki’s hand onderweg naar de computer van Ziusudra.

“Toen Ziusudra door de woorden ontwaakte, zei Enki: ‘Een ramp zal stormen, de vernietiging van de mensheid zal zijn. Dit is de beslissing van de vergadering door Enlil bijeengeroepen.

“Verlaat je huis, Ziusudra. Bouw een boot, het ontwerp en de afmetingen ” op het bestand dat u aan uw muur ziet.

“Een bootgids [Ninagal] naar u zal komen. Naar een veilige haven zal de bootgids u navigeren. Door u zal het zaad van de geciviliseerde mens overleven.

“‘Niet tegen jou,’ concludeerde Enki,” niet tegen jou, Ziusudra, heb ik gesproken, maar tegen de muur heb ik gesproken. ‘” [ZS,Enki: 220 -222]

Ziasudra en zijn gemeenschap bouwden de sub.

Ziasudra (zoals Enki had gevraagd) vertelde Enlil dat hij zich wijdde aan Enki (Enlil wist niet dat Enki vader van Ziasudra was). Ziasudra zei dat hij de boot zou afmaken en zijn gemeenschap naar Afrika zou varen, nabij Enki. Enlil, denkend dat Ziasudra en de aardbewoners gewijd aan Enki zouden verdrinken in de komende overstroming, laten de werknemers van Ziasudra blijven bouwen.

Laat Enki’s volgers Sumer verlaten, naar Afrika varen en daar sterven in de vloed, dacht Enlil.

Enki bereidde zich voor op de golven. Voordat ze toesloegen, stuurde hij Ninagal met dozen naar Ziusudra. De dozen bevatten ‘DNA, sperma en eicellen’, de levensessentie en levenseieren van levende wezens die het bevat, verzameld door Lord Enki en Ninmah. Van de toorn van Enlil om te worden verborgen, tot leven dat wordt opgewekt als de aarde wil. ”

Ningishzidda ook voorbereid; hij schreef ‘oude wijsheid op twee grote pilaren en verborg heilige voorwerpen en rollen erin . [Hauck, Emerald Tablet : s; 22]

13.000 jaar geleden, ‘in het Whiteland, op de bodem van de aarde, van zijn fundering, gleed het ijsplaatje van [Antarctica] weg. Door Nibiru’s netto kracht werd het in de Zuidzee getrokken. Een vloedgolf ontstond, zich noordwaarts verspreidend. ‘ “De vloedgolf, enkele honderden meters hoog, bewoog zich vanuit Antarctica met 500 km per uur noordwaarts, als een gigantische cirkel rond de wereld; het vernietigde alle landen lager dan 2.000 meter boven zeeniveau. ”[Tellinger, Slave Species : 472 – 473]

“De boot van Ziusudra hief de vloedgolf van zijn ligplaatsen op en dook toen onder de woedende golven. “Hoewel volledig ondergedompeld, kwam er geen druppel water in. Veertig dagen lang vegen golven en stormen de aarde, waarbij alles op de planeet werd neergehaald, behalve die op bergtoppen en in de boot van Ziusudra. Ninagal dook op, zeilde omhoog en stuurde naar Mt Ararat. ‘ [ZS, Enki : 227]

“De cirkelende Anunnaki onderzocht de resultaten van de overstroming.”

“Enlil de overlevenden zagen, Enki’s zoon Ninagal onder hen. ‘Elke aardbewoner moest ten onder’ , schreeuwde hij met woede. Bij Enki woedde hij uit, om zijn broer met blote handen te doden, was hij gereed. ‘ Ninagal berichtte Ninmah en Ninurta: “Breng je wervelingen snel naar beneden .”

“Hij is niet alleen sterfelijk, mijn zoon is hij “, wijst Enki naar Ziusudra.

“ ` Om een muur, ‘ zei Enki ,’ sprak ik, niet Ziusudra. ‘”

Ninurta en Ninmah hielden de woedende commandant tegen. Enki vertelde hen dat hij Galzu in een droom had gezien en toen hij wakker werd, naast zijn bed een bestand vond dat aantoonde hoe Ziusudra de onderzeeër moest bouwen.

Enki, Ninurta en Nimah hebben samen Enlil overtuigd: ‘Het overleven van de mensheid moet de wil van de Schepper van Alles zijn. ” [ZS, Enki : 228-229].

ANUNNAKI NUKED SINAI SPACEPORT VOORDAT ZIJ AARDE NAAR MARDUK VERLATEN

In 2025 v.Chr. Kondigde Marduk aan: ” Laat in mijn tempelhuis alle goden bijeenkomen, mijn verbond aanvaardt. ‘

“Door zijn oproep voor hun onderwerping waren de Anunnaki-goden verontrust en verontrust. Om een ​​grote vergadering, raad te nemen, Enlil allemaal opgeroepen. In tegenstelling tot Marduk waren ze dat allemaal. ‘ De Anunnaki zouden naar huis naar Nibiru gaan en de aarde naar Marduk verlaten, maar ze zouden hem de Sinaï-ruimtehaven weigeren.

De Anunnaki Council, zelfs Ninmah – maar niet Enki – kwamen overeen nucleaire wapens te gebruiken om Nabu’s opmars door Kanaän naar de ruimtehaven te stoppen [ZS, Enki : 308] .

Enki zei dat hij, “boos en radeloos, de raadskamer verliet, in zijn hart glimlachte: alleen hij wist waar de wapens verborgen waren, dacht Enki ook. Want hij was het, voordat Enlil naar de aarde was gekomen, die met Abgal op een onbekende plaats de wapens verstopten. Dat Abgal, naar de verbannen Enlil, de plaats die werd bekendgemaakt, die aan Enki was onbekend. Het was dus dat, zonder Enki nodig te hebben, Enlil aan de twee helden [Ninurta en Nergal] de schuilplaats openbaarde. ‘ [ZS, Enki : 306 – 307] .

Enlil stuurde koning Anu een berichtje terug op Nibiru: zou hij oké zijn tegen de Spaceport, de verradersteden aan de Zoutzee en Nabu en zijn menselijke legers?

Anu antwoordde dat Enlil Marduk van de Spaceport moet blokkeren, opdat hij en zijn aardbewoners Nibiru niet binnenvallen. Anu wist dat het pact dat hij met Alalu had gesloten, Marduk het geloof gaf dat hij, niet Anu, nu Nibiru zou moeten regeren. Dus vertelde Anu Enlil: “Gebruik de kernwapens om Marduk te stoppen.”

DE ENLILIETEN ONGEVALLEN UITGESTRAALDE ZOMER

“Door het donker worden van de hemel werden de schitteringen gevolgd, toen begon een storm te waaien, somberheid uit de hemel een kwade wind droeg. Vanuit de Bovenzee begon een stormwind te waaien, de donkerbruine wolk oostwaarts richting Shumer de dood werd gedragen. Waar het reikte, leverde het de dood aan allen die genadeloos leven.

“Het alarm dat Enlil en Enki aan de goden van Shumer uitzonden, Escape! Uit hun steden vluchtten de goden.

“De mensen van het land waren door de hand van de kwade stormen geklemd. Degenen die zich achter gesloten deuren verborgen in hun huizen als vliegen werden geveld. Degenen die op straat vluchtten, op straat werden hun lijken opgestapeld. Alles wat leefde ging verloren. ‘

De Anunnaki-heersers ontsnapten in hun skycraft, maar Sumer’s aardbewoners, behalve die van Enki, kwamen om. Enki evacueerde zijn aardbewoners op tijd in Eridu om aan de straling te ontsnappen.

Maar Babylon, “waar Marduk zijn suprematie verklaarde, werd door de Boze Wind gespaard.” [ZS, Enki : 312 – 313].

Na de nucleaire holocaust verzoenden Enki en Enlil zich en verlieten Sumer aan Marduk, en het overwicht van Babylon van Marduk.

Ningishzidda, voordat hij Yucatan in 311 v.Chr. Verliet, beloofde dat hij met Enki terug zou keren naar de aarde op 21 december 2011 CE, om ons te helpen ons te bevrijden van de matrix van gebrek aan respect voor bewustzijn waaraan we al deze millennia zijn onderworpen.
….

* ANUNNAKI, ERFENIS VAN DE GODEN

De Anunnaki, mensen zoals wij, schoten hier jaren geleden 450.000 naar toe om goud naar poeder te sturen voor een luchtschild.

200.000 jaar geleden muitten hun mijnwerkers op aarde. Om ze te vervangen, hebben de Anunnaki ons gemaakt van hun genoom, koper, in klei ingebedde mineralen, koper en genen van de Afrikaanse voorouder van Bigfoot.

De Anunnaki gaven ons wiskunde, architectuur, schrijven, plantkunde, zoölogie, geografie, koningen, belastingen, tempels, priesters, archivering, wetten, bibliotheken, ovens, voertuigen op wielen, verharde wegen, medicijnen, festivals, bier, kunst, muziek, instrumenten, dans en textiel.

Maar ze legden ook hiërarchie, vrouwenhaat, geweld, hebzucht, slavernij, schulden en oorlog op. In 2024 BCE verwoestten ze hun mediterrane steden met nucleaire bommen en fall-out.

De meesten van hen keerden terug naar Nibiru, maar sommigen bleven en hielden ons, met hun hybride verwanten, in het dominatorbewustzijn tegenover elkaar.

Onlangs keerde Anunnaki Royals echter terug naar de aarde, sloot zich aan bij Enki en beloofde het tijdperk van Enki in te luiden.
….

* ANUNNAKI & OUDE ANTHROPOLOGIE BEWIJS, REFERENTIES, TIJDLIJN & WIE IS WIE
Bewijs https://wp.me/p1TVCy-1zg
Referenties http://wp.me/p1TVCy-2cq
Tijdlijn http://wp.me/p1TVCy-1Km
Who’s Who http://wp.me/p1TVCy-1PE
Nieuw Spullen www.enkispeaks.com

Geweldige website over de Anunnaki!
http://enkispeaks.com/enki-lucifer-our-father-who-came-from-heaven-nibiru/

Gerelateerde berichten