05 maart 2021

 

Geesten en de wetten van Einstein

Geesten en Einstein’s wetten

Amerikaanse psycholoog John Kachuba, auteur van “Ghostbusters”, zei:. In feite, de wetten van Einstein bewezen dat de energie van het menselijk lichaam niet na zijn dood verdwijnt.

Volgens de relativiteitstheorie legendarische Duitse natuurkundige, geen energie in het heelal is constant ,  het is altijd aanwezig en kan niet vernietigd worden door iets.

Het blijkt dat na de dood van een persoon, een soort energie-materie,  niet kan worden vernietigd door hun fysische eigenschappen. Einstein stelde dat alle ruimte is gevuld met een onzichtbare stof, die hij “ether” noemde.

Amerikaanse psycholoog  gesuggereerde ook dat de ‘ether’ –  energie is die vrijkomt uit het lichaam na de dood. “Wanneer we eten, zullen we de opgeslagen planten of dieren van thermische energie om – zetten in onze eigen energie, in een soort van biologische elektriciteit. Dat maakt dat de hartslag, de longen -. Om te ademen, werken, zodat we kunnen bewegen en leven en wanneer de fysieke dood optreedt, wordt deze elektriciteit vrijgegeven.

Het is niet alleen versmelten.. in de lucht en het is verbonden met een zaak die deze ruimte vult,  het is niet leeg “- stelde een nieuwe interpretatie van de relativiteitstheorie Kachuba voor. Maar hij benadrukte dat dit niet het bestaan ​​van  doorzichtige geesten bewijst: vrouwen in het wit, rammelende ketenen van de verloren en jammerende geesten, enz. Zijn theorie is uitsluitend wetenschappelijk, gebaseerd op de wetten van de fysica.

“Ik zou niet willen om me voor te doen voor een of andere andere onder zoeker van paranormale activiteit, deze horror verhalen interesseren me niet,” – zei hij.

Lees ook:   15 tekens dat het spookt

Maar Neil Johnson, een psycholoog aan de Universiteit van Chicago, is van mening dat geesten zijn enkel denkbeeldig zijn. “Het is allemaal verbeelding en een kwestie van mind games. Als we echt iets willen zien, we denken het, en dan beginnen te geloven dat we inderdaad getuige zijn van het onverklaarbare.

Ieder van ons kan zicht vast tenminste 3  verhalen herinneren waarin paranormale waarneming optrad.
Een man in de gang bv.  Onze verbeelding speelt zich vooral af op momenten van vermoeidheid en uitputting, “- legde hij uit.
(misschien is men dan wel veel gevoeliger voor de andere wereld?)
Een Amerikaanse psycholoog adviseert om altijd op zoek te gaan naar een rationele verklaring van de gebeurtenissen. Meestal doen mensen dit ook, alleen soms is het echt onverklaarbaar te noemen wat men ziet.

Verkeerde bedrading (Voltpercentage, 240 wat) kan bv leiden tot een gloeilamp welke plotseling uitvalt. De oude vloerplanken of het lawaai van buren kan vaak worden verward met de aanwezigheid van geesten.

En de dingen die plotseling verschijnen en weer verdwijnen, dit is niets als een eenvoudige vergeetachtigheid.

(Zelfs als je 100 x dezelfde plek bekeek?) Veel mensen nemen foto’s van lege kamers door lage kwaliteit camera’s, en dan krijg  je bv afbeeldingen met transparante gebieden. Johnson wijst in dit verband aan dat we moeten op zijn minst af en toe  de lens schoonmaken.

Gerelateerde berichten