web analytics
11:11 Dubbele getallen

Binnen de luchthaven van Donetsk na 8 jaar oorlog – Patrick Lancaster

Vandaag is het 8 jaar geleden dat de oorlog begon op de luchthaven van Donetsk. Kom met me mee naar de luchthaven van Donetsk na 8 jaar oorlog. #RuslandOekraïneoorlog #Rusland #Oekraïne Verslag van Patrick Lancaster Veteraan van de Amerikaanse marine en onafhankelijke, door crowdfunding gefinancierde journalist. Gedurende de 8 jaar van de Oekraïnse oorlog maakte ik meer videoreportages in anti-Oekraïense regering gecontroleerd gebied dan enige andere westerse journalist. Allemaal hebben ze de Armeense Azerbeidzjaanse oorlog die meer dan 8 miljoen bereikte op zijn YouTube-kanaal met zijn rapporten daar laten zien wat de westerse media je niet laten zien. Reageer en laat ons weten wat je ervan vindt. U kunt ons werk ook helpen ondersteunen door slechts $ 5 te doneren aan https://www.buymeacoffee.com/PLnewstoday

Lees ook:   Heftige vaccinatieschade in beeld: Arlette Adriani op bezoek bij slachtoffer van corona-prik
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button