web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Geplande genocide: Covid-prikken waren bedoeld om schade aan te richten, waarschuwt farmaceut

gf9b2c0c850cf5a83630899bc85537f01d9112cb0462599a4406bca1d3b5203a89e6a80cd4ea451c2f1543442204bc624 640 covid AnGel-WinGs.nl

Het is niet zo dat covid-zogenaamde “vaccins” toevallig ineffectief en dodelijk blijken te zijn. Ze waren eerder als zodanig ontworpen , volgens Alexandra “Sasha” Latypova, een 25-jarige veteraan uit de farmaceutische industrie die onderzoeker is geworden en zegt dat het ministerie van Defensie (DoD) “zeer duidelijke bedoelingen had om schade toe te brengen” door een “massale genocide van Amerikanen.”

Onder de controle en leiding van de DoD begonnen medicijnfabrikanten zoals Pfizer, Moderna en Janssen met het massaal produceren van de opnames voor Operatie Warp Speed ​​– lang voordat de eerste gevallen van “covid” verschenen, zo blijkt. Deze ‘boegbeeld’-organisaties, benadrukt Latypova, gehoorzaamden gewoon de bevelen van het Ministerie van Defensie.

Dit betekent dat het Amerikaanse leger toezicht hield op de totstandkoming en uitrol van deze ‘covid-tegenmaatregelen’, zoals ze werden geclassificeerd voordat ze ten onrechte werden aangeduid als ‘vaccins’. Daarom noemden ze het Operatie Warp Speed: omdat het een militaire oorlogsoperatie was, geen operatie voor de “volksgezondheid”.

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de Food and Drug Administration (FDA) speelden ook hun rol door versnelde autorisatie voor gebruik in noodgevallen (EUA) voor de dodelijke drugs, gevolgd door officiële goedkeuring voor sommige – en de rest is geschiedenis. (Gerelateerd: wist u dat covid-injecties de ziekte van Parkinson veroorzaken ?)

In december legde Latypova dit allemaal uit in een videocollege, dat je hieronder kunt bekijken:

Covid-prikken trainen het lichaam “om zichzelf te vernietigen”, waarschuwt Latypova redface AnGel-WinGs.nl

De kern van Latypova’s presentatie beweert dat de DoD, Big Pharma en Big Regulation (de FDA en CDC) met elkaar hebben samengespannen “om wereldwijd massamoord te plegen door middel van bioterrorisme en informatieve oorlogsvoering.”

Lees ook:   Omtzigt is FEL m.b.t het BESPIONEREN & CENSUREREN van kritische burgers!

Afbeelding

“Het bewijs is overweldigend dat er een intentie is om mensen schade toe te brengen door de covid-19-injecties, zogenaamde ‘vaccins’ en andere onzinnige covid-responsmaatregelen die door regeringen over de hele wereld in een handomdraai zijn geïmplementeerd”, zei ze.

Nogmaals, het is niet zo dat de vaccins bedoeld waren om mensen te helpen, maar dat ze toevallig gevaarlijk waren. Latypova zegt dat ze met opzet zo zijn ontworpen als een chemisch en / of biologisch wapen tegen de mensen, wat volgens haar wordt onderbouwd door een uitgebreide hoeveelheid literatuur, studies, wetenschappelijke discussies en (en) bewijs dat over deze kwestie is gepubliceerd.

“Er zijn tal van verwondingsmechanismen ingebouwd in de covid-19-injecties”, legde ze verder uit. “De belangrijkste is dat deze injecties zijn ontworpen om je cellen zichzelf te laten aanvallen, je cellen antigenen te laten uitdrukken die giftige spike-eiwitten zijn, en vervolgens antilichamen te maken om de cellen aan te vallen. Het traint dus je lichaam om zichzelf te vernietigen.”

Met andere woorden, er is niets veiligs, laat staan ​​effectiefs aan deze injecties – tenzij het effectieve doel was om de wereld massaal te ontvolken. In dat geval werken de injecties precies zoals bedoeld – en het ergste moet nog komen.

Vanaf het allereerste begin waren de veiligheidssignalen “duidelijk”, zegt Latypova. En toch leek niemand in een machtspositie het op te merken, of misschien negeerden ze opzettelijk deze veiligheidssignalen omdat het doel was om mensen te doden.

“Deze vaccins hebben geen effect”, onthult Latypova. “In feite weten we dat er een negatieve werkzaamheid is, wat betekent dat deze injecties je meer kans geven om ziek te worden en zelfs om te sterven.”

Lees ook:   Chemtrails in animatie filmpjes voor kinderen

Tijdens de productie van de prikken werden goede fabricagepraktijken (GMP) volledig genegeerd, ook blijkbaar door het ontwerp, om verder een dodelijk productresultaat te garanderen. Als de juiste veiligheidsnormen waren gehandhaafd, waren de schoten misschien minder dodelijk geweest, wat tegen de agenda zou zijn ingegaan.

“We ontdekten dat deze producten vuil en besmet zijn en helemaal niet voldoen aan wat er op het etiket staat”, zegt Latypova. “En ze zijn enorm giftig door hun ontwerp.”

“Ze moeten allemaal onmiddellijk worden gestopt en dit moet goed worden onderzocht. En we moeten de verantwoordelijken voor de rechter brengen, ter verantwoording roepen. Zolang dat niet gebeurt, kunnen we hier niet verder mee.”

Als u meer wilt weten over de gevaren en ineffectiviteit van vaccins, ga dan naar Vaccines.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

NatuurlijkNieuws. com

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥