web analytics
...

Ab Osterhaus wie is die vreemde man?

De man is viruswaanzinnige…

Nederlandse topviroloog Ab Osterhaus: “Gooi heel Europa nu meteen op slot”

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210328_95379047

Bezeten man, denkend dat hij alle macht heeft om zoveel mensen en dus zielen even het leven te ontzeggen of te ontnemen zelfs.

Hij heeft een gruwelijk karmisch vooruitzicht…

Osterhaus studeerde van 1967 tot 1974 aan de Universiteit Utrecht, Faculteit Diergeneeskunde, waar hij cum laude afstudeerde als dierenarts. Vervolgens promoveerde hij in 1978 aan diezelfde universiteit op het proefschrift Feline infectious peritonitis: identification, propagation and epidemiology.

Osterhaus werkte 16 jaar bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) te Bilthoven, waar hij verschillende functies bekleedde. Zijn laatste positie was hoofd van het Laboratorium voor Immunobiologie. In die periode werd hij tevens benoemd tot deeltijdhoogleraar in de milieuvirologie aan het Instituut voor Virologie van de Universiteit Utrecht. In 1993 werd hij benoemd tot hoogleraar in de virologie aan de Medische Faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij was in die hoedanigheid tevens hoofd van de Afdeling Virologie van het Erasmus MC tot 2013. Daarna werd hij de oprichter van een nieuw instituut aan de Tierärztliche Hochschule (TiHo) te Hannover waar hij onderzoek verricht naar zoönosen.

Hij was hoofd van een tweetal referentiecentra voor de Wereldgezondheidsorganisatie: het Nationaal Influenza Centrum en het Wereld Referentiecentrum voor Mazelen. Verder is hij lid van een aantal nationale en internationale beraadsgroepen en commissies die zich bezighouden met het voorkomen van infectieziekten bij mens en dier. Osterhaus speelde tevens een belangrijke rol bij de identificatie van het SARS-coronavirus, dat het Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) veroorzaakt. De Wereldgezondheidsorganisatie maakte op 16 april 2003 bekend dat definitief was vastgesteld dat het om een coronavirus ging.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Ab_Osterhaus

(Hoewel de meeste hoogleraren gepromoveerd zijn, gelden er in beginsel geen opleidingseisen. Zelfs een academische opleiding is niet vereist. De universiteit bepaalt wie geschikt is om hoogleraar te zijn, al worden vaak wel “zusterfaculteiten” (dat wil zeggen, onderdelen van andere universiteiten die actief zijn in hetzelfde veld als de aan te stellen hoogleraar) gevraagd om advies met betrekking tot de aanstelling van een specifieke kandidaat. Vooral in praktijkgerichte vakken en academische kunstenaarsopleidingen (bijvoorbeeld de opleiding tot architect) komt het met enige regelmaat voor dat de hoogleraar studenten opleidt tot een diploma dat hoger is dan hij of zij zelf bezit.)

Lees ook:   1600 miljard gebruikt voor banken

Het verleden:

2009

Viroloog Ab Osterhaus houdt aandelen in griepvaccin producent

Ab Osterhaus, de regeringsadviseur die in Nederland al maandenlang paniek zaait over de mogelijk verregaande epidemische en dodelijke gevolgen van Mexicaanse griep, blijkt aandelen te hebben in een bedrijf dat meewerkt aan de ontwikkeling van vaccins tegen die griep. En als het ligt aan zijn andere deeltijdwerkgever, de universiteit van Rotterdam, wordt hij daar schatrijk mee.

https://www.quotenet.nl/zakelijk/a32723/viroloog-ab-osterhaus-houdt-aandelen-in-griepvaccin-producent-32723/

Osterhaus bevestigt miljoenen te verdienen met aandelen in vaccins

https://nooit.nl/osterhaus-bevestigt-miljoenen-te-verdienen-met-aandelen-in-vaccins/

https://www.nu.nl/nuzakelijk-overig/2091056/viroloog-heeft-aandelen-in-maker-griepvaccin.html

https://www.mediacourant.nl/2020/12/tv-viroloog-ab-osterhaus-is-multimiljonair-56-miljoen-euro/

Viroloog Ab Osterhaus, influenzadeskundige en regeringsadviseur over de Mexicaanse griep, heeft aandelen in een bedrijf dat bezig is met de ontwikkeling van vaccins tegen H1N1, zoals het griepvirus officieel heet.

VOORMALIG VRIENDIN VAN VIROLOOG OSTERHAUS ONTHULT: ‘HIJ WORDT GEDREVEN DOOR GELDZUCHT’

https://www.story.nl/artikel/showbizz/voormalig-vriendin-van-viroloog-osterhaus-onthult-hij-wordt-gedreven-door-geldzucht

Mondkapjes

De tv-recensent vindt Osterhaus soms niet te volgen en vergelijkt ‘m met “een cavia in het doolhof van Fred Oster” die “op kleine pootjes over de paadjes slingert, waarbij hij aan het begin nog niet lijkt te weten bij welk poortje hij zal uitkomen“. Ook verwijt hij hem nogal eens te draaien in zijn meningen. Zoals zaterdag, toen hij “een lange, onnavolgbare monoloog” over mondkapjes afstak terwijl hij daar eerst helemaal niets van wilde weten. “Geen mondkapjes, wel mondkapjes, misschien in de supermarkt, maar alleen als er voldoende zijn, maar dat is niet zo, maar anders zou het kunnen helpen, al kan verkeerd gebruik juist een gevaar zijn en er is ook het probleem van schijnveiligheid, maar een bijdrage zouden ze kunnen leveren. Oké“, zucht Fortuin.

Lees ook:   COVID19 wordt zaak van de eeuw

https://www.superguide.nl/nieuws/nrc-haalt-uit-naar-tv-viroloog-ab-osterhaus-tv

 

https://www.ninefornews.nl/kijk-wybren-van-haga-zet-ab-osterhaus-op-zijn-plek/

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!