web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & UiterlijkMaatschappij & Psyche

Internationale bloedbank voor niet-gevaccineerden is gevormd met leden uit ten minste 16 landen – vraag naar “puur bloed” schiet omhoog

71168467 492034668018812 3772476290989293568 n AnGel-WinGs.nl

Niet-gevaccineerde patiënten die transfusies nodig hebben, hebben nu toegang tot “puur bloed” dankzij een nieuwe dienst genaamd “SafeBlood Donation”, die werd gelanceerd door een Zwitserse natuurgeneeskundige genaamd George Della Pietra.

SafeBlood Donation, dat momenteel leden heeft in minstens 16 landen, heeft als langetermijndoel bloedbanken te openen die haar leden voorzien van niet-gevaccineerd plasma, meldde VICE .

Volgens George Della Pietra is de vraag naar “puur bloed” wereldwijd enorm gestegen.

De Gateway Pundit meldde eerder dat uit een collegiaal getoetste studie in Italië bleek dat 94% van de mensen die bijwerkingen ondervonden na ontvangst van mRNA-vaccins, een maand na vaccinatie abnormaal bloed hadden en vreemde stoffen bevatten.

De chirurgen waren van mening dat de vaccinmakers uitleg moesten geven over wat er in de injecties zit en waarom die componenten aanwezig zijn.

“In onze ervaring als clinici zijn deze mRNA-injecties heel anders dan traditionele” vaccins “en hun fabrikanten moeten, naar onze mening, duidelijk maken wat er in de injecties zit en waarom het daar is,” zeiden ze.

Precies om deze reden weigeren veel mensen bloedtransfusie als de donor een Covid-vaccinatie heeft gekregen.

“Ik krijg honderden e-mails met de vraag ‘Heb je bloed [beschikbaar], want ik moet over drie weken geopereerd worden’,” vertelde Pietra aan VICE World News.

“We willen een platform zijn voor mensen die de vrije keuze van bloeddonoren willen hebben”, zei hij. “Of ze nu denken dat er een echte complottheorie gaande is, dat de Nieuwe Wereld Orde [aan het gebeuren is], of dat ze gewoon zeggen ‘Ik wil het gewoon niet’ om welke reden dan ook’.”

In zijn eigen studies van gevaccineerd bloed beweerde Della Pietra een vreselijke “besmetting” te hebben gevonden in het COVID-vaccin.

‘Ik heb nog nooit zo’n bloed gezien. Dit was, om eerlijk te zijn, de belangrijkste reden waarom ik aan de hele zaak begon, want toen ik dit zag, was ik zo geschokt”, zei hij.

“Het hele vaccinatiegedoe heeft vanuit mijn oogpunt voornamelijk te maken met het controleren van mensen”, voegde hij eraan toe.

Natural News meldde :

Op dit moment heeft SafeBlood Donation leden in ten minste 16 landen waar het doel is om bloedbanken op te richten die niet-gevaccineerd plasma leveren aan hun leden. Het plan is ook om meer ziekenhuizen en gezondheidsautoriteiten onder druk te zetten om “gerichte donaties” van specifiek niet-gevaccineerd bloed in traditionele bloeddonatiecentra toe te staan.

“Medische autoriteiten staan ​​gerichte donaties alleen toe in specifieke situaties waarin het medisch noodzakelijk is, zoals het verkrijgen van een zeldzame bloedgroep, maar weigeren groeiende verzoeken om ‘niet-gevaccineerd’ bloed op ethische en medische gronden”, meldde een media-outlet.

De reden waarom SafeBlood Donation hiermee in de problemen komt, is omdat de “officiële” bronnen, waaronder de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), allemaal volhouden dat er geen verschil is tussen gevaccineerd en niet-gevaccineerd bloed.

De verwachting is dat het huidige systeem niet zal voldoen aan wat SafeBlood Donation en haar leden proberen te doen, dus het onvermijdelijke resultaat hiervan zal de oprichting zijn van een geheel nieuwe bloeddonatie-infrastructuur waar alleen schoon bloed is toegestaan.

The Gateway Pundit meldde eerder dat een arts uit Canada op haar Twitter-volgers deelde dat ze verrast was toen een van haar patiënten weigerde een bloedtransfusie te ontvangen als de donor was ingeënt tegen COVID-19.

Lees ook eens:  Hoe stop je met zorgen voor mensen die je pijn doen

“Dus dit was een primeur voor mij. Een patiënt weigerde een bloedtransfusie als de donor een covid-vaccinatie had gekregen”, schreef ze.

Een andere dokter antwoordde en uitte hetzelfde gevoel: “Helaas hebben we hier een paar patiënten gehad met dezelfde overtuigingen.”

In september vertelde een moeder aan TGP dat haar baby van een maand oud stierf aan een bloedstolsel veroorzaakt door het ontvangen van “COVID-gevaccineerd bloed” tijdens een bloedtransfusie.

“Hij stierf nadat hij een bloedtransfusie van gevaccineerd bloed had gekregen”, beweerde Hertzler. “Hij kreeg meteen een bloedstolsel nadat hij zijn transfusie had gekregen. Een bloedstolsel dat geen enkele bloedverdunner kon oplossen.”

Hertzler beweerde dat haar zoon het bloed had gekregen van de dokter van Sacred Heart in Spokane, Washington, zonder toestemming van haar of haar man.

“De dokter gaf hem een ​​bloedtransfusie omdat zijn hemoglobinegehalte wat laag was. We hadden hier geen toestemming voor gegeven en de dokter wist dat we geen gevaccineerd bloed wilden omdat we ons zorgen maakten over bloedstolsels. De volgende dag na de transfusie ontdekten ze een bloedstolsel,” zei Hertzler.

Volgens het Amerikaanse Rode Kruis bestempelen ze bloedproducten niet als gevaccineerd of niet-gevaccineerd bloed, aangezien het COVID-19-vaccin niet in de bloedbaan terechtkomt en geen veiligheidsrisico’s voor de ontvanger vormt.

“Hoewel de antilichamen die door het gestimuleerde immuunsysteem worden geproduceerd als reactie op vaccinatie, overal in de bloedbaan worden aangetroffen, zijn de eigenlijke vaccincomponenten dat niet”,  zegt  Jessa Merrill, de directeur biomedische communicatie van het Rode Kruis.

 

Bron

‘SafeBlood’-hardliners willen niet-gevaccineerde bloedbanken opzetten

Medici zeggen dat steeds meer mensen vragen om transfusies van niet-gevaccineerd bloed.

Anti-vaxxers proberen een nieuwe wereldwijde infrastructuur te creëren voor de levering van niet-gevaccineerd bloed, gedreven door complottheorieën en pseudowetenschappelijke overtuigingen over de gevaren van mRNA COVID-vaccins.

SafeBlood Donation is opgericht door een Zwitserse natuurgeneeskundige, George Della Pietra, die wereldwijde vaccinatiecampagnes tegen het coronavirus beschouwt als ‘de misdaad van de eeuw’.

Hij en zijn aanhangers geloven ten onrechte dat mRNA-coronavirusvaccins het bloed “besmetten” en het immuunsysteem vernietigen, en dat niet-gevaccineerde mensen schade zullen oplopen als ze transfusies krijgen van bloed dat wordt geleverd door gevaccineerde mensen.

Terwijl traditionele vaccins geïnactiveerde viruseiwitten, antigenen genaamd, gebruiken om het immuunsysteem van het lichaam te stimuleren, vertrouwen mRNA-vaccins, zoals de Pfizer-BioNTech- en Moderna COVID-vaccins, op een nieuwe technologie die de genetische sequentie van het antigeen gebruikt om het lichaam ertoe aan te zetten antilichamen te produceren. .

Het Amerikaanse Rode Kruis en andere grote bloedverzamelaars zeggen dat bloed van mensen die mRNA COVID-vaccins hebben gehad, veilig is voor transfusie, en dat hoewel het vaccin is ontworpen om een ​​immuunrespons op te wekken, de vaccincomponenten zelf niet echt in de bloedbaan worden aangetroffen.

Maar de angst voor de nieuwe mRNA-technologie, beweert Della Pietra, maakt sommige anti-vaxxers op hun hoede voor het krijgen van de noodzakelijke medische behandeling, en heeft een vraag gecreëerd naar een betrouwbare aanvoer van niet-gevaccineerd zogenaamd ‘veilig bloed’.

“Ik krijg honderden e-mails met de vraag ‘Heb je bloed [beschikbaar], want ik moet over drie weken geopereerd worden’,” vertelde hij aan VICE World News.

“We willen een platform zijn voor mensen die de vrije keuze van bloeddonoren willen hebben”, zei hij. “Of ze nu denken dat er een echte complottheorie gaande is, dat de Nieuwe Wereld Orde [aan het gebeuren is], of dat ze gewoon zeggen ‘Ik wil het gewoon niet’ om welke reden dan ook’.”

Lees ook eens:  Meisje belt hulpdiensten terwijl ze wordt verkracht

De campagne van SafeBlood Donation weerspiegelt een wijdverbreid geloof onder anti-vaxxers dat hun biologische producten een ongekende waarde zullen krijgen in een mRNA-gevaccineerde wereld. Op sociale media noemen anti-vax-activisten zichzelf ‘purebloods’, terwijl anderen speculeren dat sperma van niet-gevaccineerde mannen ‘de volgende Bitcoin’ zou kunnen zijn.

(Ineens wordt je steenrijk dankzij geen vaccin lol)

SafeBlood Donation, dat leden heeft in minstens 16 landen, hoopt uiteindelijk bloedbanken te openen die niet-gevaccineerd plasma leveren aan haar leden. Maar het oorspronkelijke doel van de groep is om ziekenhuizen en gezondheidsautoriteiten over de hele wereld onder druk te zetten om zogenaamde “gerichte donaties” van niet-gevaccineerd bloed toe te staan ​​– waarmee ontvangers donoren die geen COVID-vaccinaties hadden gehad, konden aanwijzen om het bloed rechtstreeks voor hun behandeling te leveren.

Medische autoriteiten staan ​​gerichte donaties alleen toe in specifieke situaties waarin het medisch noodzakelijk is, zoals het verkrijgen van een zeldzame bloedgroep, maar weigeren groeiende verzoeken om “niet-gevaccineerd” bloed op ethische en medische gronden. De medische consensus is dat er geen risico op schade bestaat als u wordt getransfundeerd met bloed van mensen die het COVID-vaccin hebben gehad, waarbij autoriteiten zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration zeggen dat er geen bewijs is voor “een verhoogd risico op bijwerkingen”.

Hoe een anti-vaxxer te benaderen

De bredere visie van SafeBlood Donation, als het ooit slaagt in zijn onwaarschijnlijke doel om veranderingen in het bestaande regime rond bloeddonatie af te dwingen, is het creëren van een nieuwe wereldwijde infrastructuur voor het leveren van niet-gevaccineerd bloed. Dit zou betrekking hebben op nationale databases waar mensen donoren kunnen zoeken, aangesloten klinieken waar niet-gevaccineerden bloed kunnen doneren en ontvangen, en fysieke bloedbanken met niet-gevaccineerd bloed.

Della Pietra, de in Zürich gevestigde oprichter van de groep, zei dat het initiatief is opgezet om tegemoet te komen aan de aanzienlijke minderheid van mensen over de hele wereld die tegen het nemen van het mRNA-coronavirusvaccin waren – hetzij omdat ze dachten dat het medisch schadelijk was, hetzij vanwege samenzwering theorieën was het een soort wereldwijd controlemechanisme.

Della Pietra heeft persoonlijk beide standpunten en beweert dat zijn eigen studies van gevaccineerd bloed hadden onthuld dat het COVID-vaccin een gruwelijke ‘besmetting’ bevatte. ‘Ik heb nog nooit zo’n bloed gezien. Dit was, om eerlijk te zijn, de belangrijkste reden waarom ik aan de hele zaak begon, want toen ik dit zag, was ik zo geschokt”, zei hij. Hij beweerde ook dat er een plan gaande was om iedereen op de planeet te vaccineren, waarvan hij geloofde dat het een poging was om de wereldbevolking onder controle te krijgen.

“Het hele vaccinatiegedoe heeft vanuit mijn oogpunt voornamelijk te maken met het controleren van mensen”, zei hij.

In een poging om druk uit te oefenen op de medische autoriteiten om gerichte donaties toe te staan, schrijven leden van SafeBlood Donation de autoriteiten met het verzoek hun beleid te wijzigen. De groep raadt haar leden die een medische behandeling moeten ondergaan waarbij transfusies nodig zijn ook aan om een ​​“levenstestament” op te stellen waarin staat dat ze niet instemmen met het ontvangen van transfusies van bloed uit de algemene voorraad, en in plaats daarvan niet-gevaccineerde personen als directe donoren te benoemen – en dreigen met vervolging ziekenhuizen als ze niet voldoen.

Lees ook eens:  Bert & Ernie zijn gay!

De groep raadt haar leden aan zich niet als anti-vaxxers te identificeren, “want dan ben je meteen ‘de vijand’” van het medische establishment.”

Leden betalen een initiële inschrijfgeld van € 50 (£ 43,62, $ 51,80), gevolgd door € 20 elk volgend jaar, en promoten het initiatief in nationaal georganiseerde SafeBlood-kanalen op Telegram, de berichten-app die populair is in netwerken van anti-vax en COVID-complottheorieën. Della Pietra wil het aantal leden van de groep niet bekendmaken aan VICE World News, maar beweert dat de groep aan kracht wint.

“Als we eenmaal een grote aanwezigheid hebben in de meeste landen, kunnen we niet meer om ons heen – en ik kan je vertellen dat we goed op weg zijn om dat doel te bereiken”, beweert de website van SafeBlood Donation.

Maar medische experts waarmee VICE World News sprak, suggereerden dat die inspanningen waarschijnlijk geen vruchten zouden afwerpen. Ze zeiden dat ze op de hoogte waren van de groeiende vraag naar niet-gevaccineerd bloed van anti-vaxxers in de afgelopen jaren, maar ze wezen dergelijke verzoeken af.

“We hebben een paar verzoeken gekregen om vaccin-negatief bloed en/of gerichte donaties van niet-gevaccineerde personen. We hebben nee gezegd tegen al deze verzoeken”, zei Claudia S. Cohn, directeur van het bloedbanklaboratorium aan de Universiteit van Minnesota in een e-mail.

Michael Busch, president van de International Society of Blood Transfusions, zei dat hij al meer dan een jaar op de hoogte was van dergelijke verzoeken. “Het begon duidelijk toen de mRNA-vaccins uitgerold werden”, zei hij. Maar het was een al lang bestaand beleid van bloedinzamelingsorganisaties over de hele wereld om geen demografische details zoals ras, geslacht of leeftijd van donoren of informatie zoals hun vaccinatiestatus te verstrekken, tenzij dit implicaties had voor de veiligheid van de transfusie. 

In het geval van COVID-vaccins was er geen bewijs dat de passieve infusie van antilichamen in getransfundeerd plasma enige schade veroorzaakte.

“We verstrekken op de etiketten van bloed dat bestemd is voor ziekenhuizen geen details waarmee ze bijvoorbeeld bloed kunnen afgeven van uitsluitend mannelijke of vrouwelijke donoren, of zwarte donoren of witte donoren, of, in dit geval… gevaccineerde of niet- gevaccineerde donoren.”

In het VK zei een woordvoerder van NHS Blood and Transplant dat het niet registreerde of bloed afkomstig was van een niet-gevaccineerde of gevaccineerde donor, en verzoeken om directe donaties van niet-gevaccineerd bloed niet in overweging zou nemen. 

Gerichte donaties werden alleen uitgevoerd om levens te redden in gevallen waarin gematcht bloed niet beschikbaar was voor mensen met uiterst zeldzame bloed- of bloedplaatjesgroepen, niet om te voldoen aan de voorkeur van de patiënt voor niet-gevaccineerd bloed. De woordvoerder van de NHS Blood and Transplant zei dat de organisatie bezig was met het bijwerken van haar algemene beleid om een ​​sectie op te nemen over verzoeken om directe donaties van niet-gevaccineerd bloed en hoe deze moeten worden behandeld.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥