web analytics
...
CoronaPolitiek-Elite

”Dit is het beslissende moment!” blijkt uit confronterende Britse documentaire…

“De pepernoten liggen op tafel, Sinterklaas staat voor de deur en we gaan dat natuurlijk vieren met onze kinderen. Kado’s, alle aandacht en liefde voor onze kleintjes want hen mag niets te kort komen, toch? Maar is vrijheid niet het grootste kado wat we hen kunnen geven? Dat ze gewoon mens mogen zijn, zonder te bewijzen dat ze gezond zijn, dat ze niet uitgesloten worden van de voetbalclub, de winkel of school omdat ze niet gevaccineerd zijn, moet ik doorgaan?” opent programmamaker Flavio Pasquino de promo op Youtube tbv de Britse Docu “This Pivotal Moment”, een absolute “must watch” als je meer inzicht wilt krijgen in, waar we staan ​​en een video zoekt die anderen de ogen kunnen openen.

Waar gaat de docu over?

“De informatievoorziening uitrol van Vaccinpaspoorten heeft niets te maken met uw gezondheid. Vaccinpaspoorten zijn een Trojaans paard dat wordt gebruikt om een ​​volledig nieuw type gecontroleerde en bewaakte samenleving te creëren waarin de vrijheid die we vandaag genieten een verre herinnering zal zijn”, stelt de voice over aan het begin van de docu.

Dit cruciale moment

Het project ‘This Pivotal Moment’ doet dit plan zorgvuldig uit de doeken. Elke dag zijn mensen die op zoek gaan naar antwoorden op vragen over de irrationele beslissingen die wereldwijd worden genomen. Het is belangrijk onze komende met deze mensen te blijven en, zo goed als wij kunnen, hun te helpen tijdens de toekomsting van deze angstaanjagende waarheid.

Deel deze video met iedereen die aan vraagt, ‘water er dan wel aan de hand is’.

Ondertiteling is nu beschikbaar in het Braziliaans Portugees, Nederlands, Fins, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Italiaans, Portugees en Spaans.

Lees ook:   Bewaak uw wereld met ClimateViewer 3D!

 

Een kwestie van slimme hackers maken dat soort systemen direct stuk, voor altijd. Dat soort systemen hebben vaak wat mankementen en ”valse” (brak) back-ups

Dus daar moeten we het van hebben tzt… de beste hackers ooit, zodat dit soort dingen nooit doorgang kunnen hebben.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept