web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Oud handtassymbool… Het belang is veel groter dan we ons kunnen voorstellen

Ik was aanvankelijk sceptisch over dit onderwerp, maar wat ik tijdens mijn onderzoek vond, is echt verbazingwekkend. Verschillende Sumerische gravures bevatten afbeeldingen van items in de vorm van een handtas. Maar dit is niet alleen te vinden in Mesopotamië, het is over de hele wereld. In Nieuw-Zeelandse Maori-kunst, Dogon-muurschilderingen, Amerikaanse rotstekeningen, de oude ruïnes van Turkije en zelfs afgelegen eilanden zoals Sumba, komt hetzelfde symbool wijd en zijd voor. Het lijdt geen twijfel… de wereld was ooit lang geleden verbonden met elkaar.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥