...

02 december 2021

 

Giants Emerging Everywhere – They Can’t Hide This

De Sumerische beschaving vertelt over een ras van reuzen die over de Sumeriërs heersten, en er zijn veel afbeeldingen van. Sumerische verslagen spreken van een gigantische koning met de naam Gilgamesj, die 126 jaar lang regeerde. Hij wordt door wetenschappers in het algemeen gezien als een werkelijke historische figuur, omdat inscripties zijn gevonden die het bestaan ​​van andere met hem verbonden figuren bevestigen. In het oude Egypte zijn er honderden afbeeldingen van reuzen, en de Egyptische archieven beschrijven de oude farao-dynastieën als een ras van lange reuzen, en er werden ook honderden gigantische sarcofagen gevonden, maar de mummies daar waren al lang geplunderd. Het boek Genesis, het eerste boek van de Hebreeuwse Bijbel en het Oude Testament, vertelt ons het verhaal van een oud reusachtig ras dat de Nephilim wordt genoemd. Het verhaal van de Nephilim-reuzen wordt verder uitgewerkt in een ander oud manuscript – The Book of Henoch. Blijkbaar waren de wachters die gevallen engelen waren, inteelt met de vrouwen op aarde, en als gevolg daarvan werden de Nephilim-reuzen geboren.

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Bloedgroepen wees niet geschokt

Gerelateerde berichten