...

18 juni 2021

 

Zecheria Sitchin – al zijn boeken gratis!

Geweldige website met allemaal PDF files van zijn boeken! Een echte aanrader dus.

Zecharia Sitchin

Zecharia Sitchin (1920 juli 11 [3] – 9 oktober 2010 [4]) vertaalde oude spijkerschriftteksten die door de Sumeriër op kleitabletten werden geschreven in het Engels

Download ze via deze link: https://ancientmistery.weebly.com/zecharia-sitchin–pdf.html

Bv deze:

Invoering. En het geschiedde. En het geschiedde, Toen de mensen zich begonnen te vermenigvuldigen op het oppervlak van de aarde en dochters tot hen werden geboren, zagen de zonen van God de dochters van de mensen dat zij eerlijk waren en namen zij vrouwen van alles wat zij kozen. Er waren reuzen op aarde in die dagen en ook daarna, toen de zonen van God binnenkwamen bij de dochters der mensen en zij kinderen voor hen baarden dezelfde Machtige Mannen van weleer, Mannen van Beroemdheid. De lezer, indien bekend met de Engelse versie van KingJames van de Bijbel, zal deze verzen in hoofdstuk 6 van Genesis herkennen als de inleiding op het verhaal van de zondvloed, de grote vloed waarin Noach, ineengedoken in een ark, werd gered om de bevolking opnieuw te bevolken. Aarde. De lezer zal, indien bekend met mijn geschriften, deze verzen ook herkennen als de reden waarom vele decennia geleden,

https://www.balderexlibris.com/index.php?post/Sitchin-Zecharia-There-were-giants-upon-the-Earth

Lees ook:   Negatieve bloedgroep en Ancient Aliëns

Gerelateerde berichten