28 februari 2021

 

RH Negatief bloed en het paranormale … is er een verband?

RH Negatief bloed en het paranormale … is er een verband?

De meeste vrouwen zullen je kunnen vertellen wat het betekent om RH-negatief te zijn. De meeste mensen letten niet erg op hun bloedgroep, maar als u zwanger bent, is een van de eerste dingen die ze testen, om te zien of uw bloed RH-negatief is. Wij als mensen hebben RH-positief of RH-negatief bloed. Negatief zijn betekent dat je geen bepaald eiwit op het oppervlak van je rode bloedcellen hebt. Als zwangere vrouw, als u RH-negatief bent en uw baby RH-positief is, kan dit problemen veroorzaken, aangezien uw lichaam antilichamen kan gaan produceren om het RH-positieve antigeen in het bloed van uw baby aan te vallen. Het kan ze ziek maken. Weet ik het niet! Mijn moeder was RH-negatief en ik ben positief. Ik werd te vroeg geboren en kreeg bij de geboorte een bloedtransfusie toen ik ziek werd omdat haar lichaam onze onverenigbare bloedgroepen aanviel. Tegenwoordig is het niet zozeer een bedreiging dankzij de manier waarop de moderne geneeskunde werkt en wordt tijdens de zwangerschap een eenvoudig antilichaam aan de moeder gegeven en worden ze nauwlettend gevolgd. Afgezien van zwangerschap, is het vrijwel de enige keer dat de RH-negatieve of positieve factor significant is …… of toch?

RH Negatief wordt als zeldzaam beschouwd
Ongeveer 15% van de bevolking wordt als RH-negatief beschouwd. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat zonder het eiwit in de rode bloedcellen dat mensen die RH-positief zijn, het bloed een blauwe kleur heeft. Dit is de reden waarom mensen die RH-negatief zijn, ook het blauwe bloed worden genoemd. *Royal bloods*

Waar komt de RH-negatieve factor vandaan?
Sommige theorieën die er zijn, zijn onder meer dat het RH-negatieve antilichaam eigenlijk afkomstig is van buitenaards DNA en dat ze ofwel met mensen zijn gekruist of ons op de een of andere manier genetisch hebben gemanipuleerd.

Het Boek van Henoch (dat dateert van vóór de Bijbel) heeft het over een type engel genaamd de Nephilim die een waarnemer was die met mensen paren en een soort mens-engel-hybride creëerde. Terwijl ze allemaal waren weggevaagd, werd van sommigen gezegd dat ze het overleefden, en dit is waar de RH Negatieve factor binnenkomt. Sommige mensen noemen het om deze reden het Godgen.

Wetenschappers geloven echter dat het RH-negatieve bloed gewoon een mutatie is die enige tijd tijdens onze evolutie plaatsvond. Er wordt aangenomen dat we zijn geëvolueerd van apen, dit had ergens onderweg kunnen gebeuren. Het was eigenlijk vanwege de Rhesus-makaak, ook wel bekend als de Rhesus Monkey, dat we zelfs weten over deze positieve en negatieve antigenen. Wetenschappers ontdekten dat menselijke antigenen vergelijkbaar waren met die van de resusaap. Apen hebben ook aangetoond dat ze vergelijkbare bloedgroepen hebben. Ze zijn niet identiek aan de A-, B- en O-bloedgroepen die we hebben, maar er zijn overeenkomsten.

Lees ook:   Blauw bloed betekenis. De Heilige graal

Wat heeft dit te maken met het paranormale?

Mensen die ‘blauw bloed’ zijn, hebben meer kans op een lagere lichaamstemperatuur, hoger dan gemiddeld IQ, hogere *of lager* bloeddruk, roodachtig haar volgens studies. Dat is niet het enige waar ze gevoelig voor zijn. Sommige mensen zeggen dat het hebben van bloed dat RH-negatief is, betekent dat ze een verhoogde intuïtie en een sterkere verbinding met spiritualiteit hebben, deels vanwege de verbinding met ‘Het boek van Henoch’. Sommigen zijn zich meer bewust van hun omgeving, terwijl anderen dingen voelen voordat ze gebeuren. Ze voelen een algemene verbinding met het spirituele rijk. Vanwege deze connectie en i’s religieuze connotaties, geloven sommige mensen dat mensen die RH-negatief zijn, demonen*geesten* kunnen voelen en identificeren (als ze bestaan).

Heel wat mensen die RH-negatief zijn, lijken ook een andere eigenschap gemeen te hebben. Ze kunnen hebben last van nachtmerries of slaapverlamming . De wetenschap vertelt ons dat slaapverlamming optreedt wanneer onze hersenen wakker worden voordat ons lichaam dat doet. Sommige mensen interpreteren dit echter als een ontmoeting met een negatieve geest of misschien zelfs iets anders. Anderen legden dit opnieuw neer op een buitenaardse ontmoeting. Mensen die RH-negatief zijn, hebben ook meer kans om ervaringen uit het lichaam op te doen door middel van astrale projectie omdat ze een verbinding voelen met de spirituele wereld en de ruimte.
Veel mensen die ET-ervaringen of ontvoeringsverhalen hebben gehad, lijken een verbindende waarde te hebben. Ze zijn vaak RH-negatief. Misschien komt hier de theorie van Aliens genetisch manipulatiebloed in het spel.
Is het echt waar of toeval?
De enige manier om te bepalen of iets hiervan enige verdienste heeft, is door naar de cijfers te kijken.

Bron

Gerelateerde berichten