web analytics
11:11 Dubbele getallen

De VERBORGEN waarheid van de Bijbel is eindelijk onthuld!

De bijbel spreekt duidelijk over geavanceerde technologieen
zoals vliegende machines en krachtige wapens…maar ook over genetische manipulatie.

In deze video gaan we dieper in op de baanbrekende ideeën van Mauro Biglino over de Elohim, Anunnaki en bijbelverhalen. Biglino daagt traditionele theologische interpretaties uit en suggereert dat de wezens die in de Bijbel worden genoemd van buitenaardse oorsprong kunnen zijn. Ga met ons mee in deze diepgaande analyse van Biglino’s interviews en ontdek hoe deze perspectieven ons begrip van de menselijke geschiedenis en religie kunnen veranderen…

Mauro Biglino vertaalde de Bijbel opnieuw, woord voor woord, letterlijk, vanuit de oudste Hebreeuwse geschriften. Met kennis van de alternatieve theorieën over het ontstaan van aarde en mensheid, legde hij vervolgens een relatie tussen deze theorie en wat er in de Bijbel staat over het ontstaan van aarde en mens. Zijn boek, ‘Zo heb je de Bijbel nog nooit gelezen’, sloeg in als een bom in de Italiaanse boekenwereld. Het was de sensatie van het jaar. Het eerste deel van dit boek is een samenvatting van de alternatieve theorie. In het tweede deel volgen een aantal passages uit het Oude Testament, waarbij Biglino de letterlijke vertaling en betekenis aanbiedt: de mens is gecreëerd door het toepassen van genetische technologieën door buitenaardsen! Hij vertelt over de tien geboden en de visioenen van UFO’s gezien door de profeten, beschreven in hun eigen bewoordingen. En gaat God ook dood zoals alle mensen? ‘Zo heb je de Bijbel nog nooit gelezen’ is echt een boek voor mensen die buiten de box willen denken en meer willen weten over oudtestamentische verhalen, allemaal voortgekomen uit geschriften van anderen, zoals de Soemeriërs!

Lees ook:   Ancient Mayan Statue Has QR Code On Face

https://www.bruna.nl/boeken/zo-heb-je-de-bijbel-nog-nooit-gelezen-9789461538642

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button