web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

800 miljoen jaar oude sarcofaag in Siberië … Tissul-prinses

In 1969 vond in het Siberische dorp Rzhavchik in de Sovjet-Unie een opmerkelijke gebeurtenis plaats. Diep onder de oppervlakte ontdekte een mijnwerker genaamd Ivan Karnaechov een 800 miljoen jaar oude sarcofaag met daarin een vrouw. De schoonheid die in de sarcofaag lag, werd al snel bekend als de Tisul-prinses, waarbij Tisul de naam was van het district waar het dorp Rzhavchik lag. Uiteindelijk arriveerden de hoge Sovjetfunctionarissen uit het district.

0de66d970349329567c3c10a72e6b450 AnGel-WinGs.nl

Zij werden vergezeld door KGB-agenten. Slechts zes maanden nadat de KGB de sarcofaag in beslag had genomen, overspoelde een golf van tegenslagen het dorp Rzhavchik. De tragedie sloeg meedogenloos toe, te beginnen met Ivan Karnaechov, de man die de sarcofaag van de Tissul-prinses ontdekte.

806809e44d2d5d0323df33fd1570a140 AnGel-WinGs.nl

Zijn leven werd afgebroken door een schrijnend ongeval. Een maand na zijn dood stierf een mijnwerker door verdrinking. De enige overlevende van deze onheilspellende gebeurtenissen was geoloog Vladimir Podreshetnikov, die onthulde dat de ontdekking van de Tisul-prinses niet de enige in zijn soort was. Valery Malevanny, een gepensioneerde KGB-agent, verklaarde dat in 1973 nog meer sarcofagen werden blootgelegd. Deze sarcofagen werden naar Moskou vervoerd en waren naar schatting ongeveer 200 miljoen jaar oud.

 

Een soort Sleeping Beauty, ”de schone slaapster”, of een sneeuwwitje, maar dan anders.
Sprookjes zijn misschien ooit echt gebeurd.
Dat dit ooit is gebeurd, lang, heel erg lang geleden, geloof ik wel.

Lees ook eens:  Verborgen berichten in de bijbel

De buitenaardsen die ooit de aarde bezochten, de Anunnaki, de mensen met een lichte huid, grote mensen, hebben op aarde enkelen van hun overleden mensen achtergelaten op verborgen plaatsen, in een zwaar afgesloten sarcofaag. In een vloeistof die wij zelfs nu nog niet kennen.
Zo ver waren zij al ontwikkeld.
Natuurlijk zeer interessant dit soort informatie.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥