...

19 oktober 2021

 

Mensen met RH negatief bloed hebben buitenaardse genen

Mensen met RH negatief bloed hebben buitenaardse genen

SOME QUESTIONS ABOUT THE Rh-NEGATIVE BLOODTYPE WHERE DO WE COME FROM? Are certain abilities given to Rh-negative individuals as a condition of their blood factor? Do people with the Rh-negative blo…

Je hebt misschien gehoord van theorieën dat degenen met Rh-negatief bloed eigenlijk  buitenaards DNA hebben. Deze theorieën bestaan ​​omdat het heel moeilijk te verklaren is waarom ongeveer 15% van de bevolking dit type bloed heeft. Een factor die het overwegen waard is, is dat apen – hoewel we blijkbaar van dezelfde voorouder kwamen – geen Rh-negatief bloed hebben. Alle apen zijn Rh-positief, wat betekent dat apen geen buitenaardse wezens zijn, en mogelijk dat we toch geen familie van hen zijn? Als dat zo was, zouden ze dan niet dezelfde bloedgroep heben als wij? Het hoogste percentage  mensen met Rh-negatief bloed leeft in het Baskische gebied van Spanje en ongeveer 30% van deze populatie is Rh-negatief.

Een vrouw met Rh-negatief kan geen Rh-positieve baby krijgen – zonder medische hulp
Het vreemde  is dat als een vrouw die Rh-negatief is, zwanger is van een baby die Rh-positief is, haar lichaam dit kind als een vreemd wezen zal herkennen en antilichamen kan ontwikkelen om het aan te vallen omdat Rh-positief en negatief bloed niet kunnen mengen. Gelukkig is er met de hulp van de moderne geneeskunde een behandeling die de moeders kunnen hebben om dit te voorkomen.
In vroeger tijden toen die hulp er nog niet was, bleef een eerste kind in het gezin in leven maar de baby’s die erna geboren werden overleden korte tijd na de geboorte, omdat ze de rhesus ziekte hadden.

Degenen met Rh-negatief bloed hebben mogelijk ook het vermogen bepaalde ziektes niet te krijgen ​​of te weerstaan, in het bijzonder  een parasiet genaamd Toxoplasma. Die kan het lichaam binnendringen en de hersenen beschadigen, vooral bij baby’s. Ze schijnen immuun te zijn voor deze parasiet.

Waar komt het buitenaardse idee vandaan?

De meest waarschijnlijke reden voor dit idee komt van het feit dat het zo’n klein percentage van de bevolking is en dat de Rh-negatieve vrouw met haar eigen bloed de zwangerschap van een Rh-positieve baby zou kunnen beëindigen. Misschien is het niet de bedoeling dat deze mens zich met het andere type mens voortplant? Ditzelfde komt voort bij een kruising van een ezel met een paard. De muilezel of het muildier, deze kruising zorgt voor een oneven aantal chromosomen en deze dieren kunnen zich dan ook niet voortplanten.
Uit hun geslachtscellen kan geen embryo ontstaan.
Uitzonderlijke situaties ontstaan wel eens en een vrouwelijk muildier kan eventueel een jong voortbrengen.

Rh negatives and presidents

Een theorie gepresenteerd over Ancient-Origins suggereert dat het Rh-negatieve gen een volledig aparte tak van de mensheid vertegenwoordigt,  die zich kruist met de ‘originele’ tak bewoners van de aarde die uit Afrika kwam. Deze theorie suggereert ook dat degenen met het Rh-negatieve bloed afstammelingen zijn van het Hyperborean-ras, waarvan wordt gedacht dat het het echte, oorspronkelijke menselijke ras is. Degenen die dit idee geloven, geloven soms ook dat dit ras blond en blauwogig was – ja, dit is vergelijkbaar met het geloof van Hitler die geloofde dat het Arische ras, ook blond en blauwogig, het superieure menselijke ras was. Sommige aanhangers van deze theorie geloven ook dat dit ras de meeste spirituele leraren omvat, waaronder de redelijk bekende, Jezus Christus. Maar roodharigen en bruinharigen en blauwe en groene ogen behoren ook hiertoe. Mensen met sproeten, mannen met de weduwen V haargrens, puntige oren, grotere ogen, ook tekenen dat dit mensen zijn van dat ras.

blood type o negative - Google Search

Sommige andere theorieën  suggereren dat deze kenmerken voortkomt vanuit buitenaardse wezens die ofwel kruisten met mensen of mensen creëren door genetische manipulatie van meerdere soorten. In die tijd waren ze al veel verder, dan wij nu in onze tijd en deze geschiedenis is dan ook enorm oud. De oude Indiase geschiedenis wijst daar op,  in die tijd hadden ze vliegmachines e.d en de verhalen over eenhoorns, centaurs (mens met paardenlichaam), reuzen en misschien ook wel elfen, en allerlei vreemde soorten wezens werden in die tijd gemaakt via dna technieken, ze bestonden dus ooit wel op de aarde. Men zegt ook wel dat deze verhalen er niet zomaar zijn gekomen.

Lees ook:   De echte aardse geschiedenis! Sumerische kleitabletten tablet 4

Ja, deze theorieën zijn redelijk bizar, maar er is zoveel ontbrekende informatie als het gaat om de ware oorsprong van onze soort in de eerste plaats, dus waarom zou je niet het idee koesteren van wat mogelijk is? Voor zover we weten, kunnen we allemaal van een andere planeet komen. De waarheid is, we weten niet veel nog, dus we kunnen net zo goed een open mind houden. Je weet dat het moment waarop je denkt dat je alles hebt bedacht precies het moment is waarop je een stapje terug moet doen en beseft dat je in feite helemaal niets weet.

Het lijkt bijna alsof er iets diepzinnigs en niet-menselijk gecodeerd is in ons DNA dat positief en negatief ziet als acuut verschillend van elkaar en nooit bedoeld voor eenwording. Dat is misschien wel precies het geval.

Als  vandaag – en vooral de Rh-negatieven – het product zijn van buitenaardse manipulatie, wie waren dan precies de wezens die besloten om god te spelen met de vroegste vormen van het menselijke ras? Waarom waren ze  van plan nieuwe en radicaal verschillende soorten mensen te creëren? Waar komen ze vandaan? Zijn ze nog steeds onder ons?

Gevleugelde God

gevleugelde god

Het zijn vragen die ons leiden naar een legendarisch, krachtig lichaam van wezens die bekend zijn geworden als de Anunnaki. Het zijn ook vragen die ons meenemen naar het hart van de oude Sumerische culturen, die te vinden zijn in wat vandaag het zuiden van Irak is en dat, volgens historici en archeologen, voor het eerst ergens tussen 5.500 en 4.000 v.Chr. werd beslecht.

Volgens de Sumerische overlevering, meer dan 400.000 jaar voordat een enorme vloed de aarde verwoestte en miljoenen doodde, (Zondvloed) kwam dit machtige ras van legendarische mensen vanuit de hemel boven ons naar onze planeet. (de Fallen Angels) Gedurende hun tijd hier brachten ze enige vorm van stabiliteit, en zelfs de maatschappij, naar wat oorspronkelijk extreem primitieve menselijke stammen waren, waarvan sommige uiteindelijk de Cro-Magnons werden. Dat was echter niet de oorspronkelijke agenda van de Anunnaki.

Het primaire doel van de Anunnaki was om primitieve mensen genetisch te veranderen om een ​​robuuste en sterke entiteit te creëren wat feitelijk neerkwam op niets minder dan een slavenras, één die ontworpen was om werk van hun buitenaardse meesters mogelijk te maken – inclusief het ontginnen van de aarde, voor de levering  van kostbaar en onbetaalbaar goud. Toen de Anunnaki eindelijk de aarde verlieten, lieten ze een verbluffende erfenis achter: een nieuwe vorm van een mens, een radicaal anders dan de rest: de Rh-negatieven. En ze leven nog steeds vandaag.

Image result for famous people with rh negative blood type

De negatieve RH-stam loopt door tot in bv de Britse koninklijke familie, iets dat controversiële beweringen heeft opgeroepen dat de Royals niet alles zijn wat ze lijken te zijn. Er bestaat een hele subcultuur die suggereert dat de Royals rechtstreeks afstammen van een oude orde van menselijke extraterrestrials die de ware, geheime heersers van onze planeet zijn. (Daarom zien zij zichzelf als hoger en wijzer en zien ze de mensheid als minderwaardig en simpel en vinden zij dat zij over hen mogen heersen, de oorspronkelijke mensen soort had ergens ook een leider nodig om hen te leiden. Vandaar kerken e.d)

Is er iets in de genetische samenstelling van de Rh-negatieven dat hen tot geboren leiders maakt, krachtige figuren, en misschien niet anders dan de legendarische ‘helden vanouds’ en de ‘mannen van naam’, zoals beschreven in de bladzijden van de Bijbel ( en vrijwel zeker ook Rh-negatieven).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten