web analytics
...

Decoratieve wapens of een elektrisch wapen?

DECORATIEVE WAPENS OF… ELEKTRISCH WAPEN?

Decoratieve wapens of een elektrisch wapen? 49-rrb10

Zwaarden die een belangrijk onderdeel vormen van de regalia van de Ashanti-koningen en hofbeambten van Ghana. Ashanti.

Dit zijn Vivaldi-antennes – een soort sleufantenne. De energie voor het functioneren van dergelijke apparaten wordt blijkbaar rechtstreeks uit de ether gehaald. Kijk naar het lange deel van deze apparaten, hoe is het? Ja, dit is nog steeds hetzelfde rooster, bestaande uit elementen – NANO-resonatoren! En nano-grids hebben de neiging om constant op een bepaalde frequentie te trillen!

Dus gratis etherische energie (trillingen) staat altijd tot onze dienst! En dan werkt de antenne al – een metalen plaat. Aan de ene kant van de divergente gleuf is er een positieve potentiaal en aan de andere kant een negatieve. Er verschijnen veldlijnen tussen. Stel je voor dat er onzichtbare touwtjes aan de binnenkant gespannen zijn. In het smalle gedeelte worden de snaren nog steeds vastgehouden, en dan breken ze weg van de randen, verspreidend als golven op het water…

Interessante figuren zijn op de antenneplaten gesneden! Bij het bewegen in een elektromagnetisch veld ontstonden plasmapatronen, vurige salamanders!

Dergelijke apparaten, zoals te zien op de foto, waren hoogstwaarschijnlijk bedoeld voor plasma-effecten. Maar dergelijke antennes kunnen ook een wapen zijn dat als een verdovingsgeweer fungeerde.

#ether #atmosferische_elektriciteit #antenne #ConnectionPointWorlds

Lees ook:   3 ‘Modern’ Inventions That Existed Millions of Years Ago

Gerelateerde artikelen

Back to top button