...

04 december 2021

 

“De Nephilim” RH negatieve bloedlijn en oorsprong

RH Negatieve hybriden

(Ik geloof niet alles wat men zegt over RH negatieven, er zijn verschillende verhalen nml. En sommigen schrijven vanuit een kennis die ze samenvoegen maar die niet helemaal klopt. Maar alle stukken zullen uiteindelijk een waarheid vormen die het verhaal verteld zoals het ooit is gegaan, de keus wat je wel of niet gelooft is aan u zelf. -Vertaald artikel door google, voor de link zie onderaan artikel)

Ze richten zich vooral op mensen die hun Rh-negatieve hybriden zijn en ik denk dat beide aspecten van onze regering, de ‘goede jongens’ en de ‘slechte jongens’, het om een ​​aantal redenen proberen onder controle te houden.

Ik wil geen doelwit zijn van de “Bad Guys” die in de achterdeuren van onze computers kijken en lijsten bij houden van ons allemaal. Dus ik probeer mijn werk te doen HET WOORD KRIJGEN, terwijl ik probeer zo anoniem mogelijk te blijven.

Ik heb medelijden met de slachtoffers die vandaag ontvoerd zijn en denkgeest hebben en ik hoop dat wat ik schrijf sommigen op tijd zal bereiken.

Je kunt dit voor je lezers plaatsen als een verklaring waarom ik wil dat mijn identiteit geheim blijft. Hieronder is een ander artikel dat ik heb geschreven over deze “DONKERE GODS aka BEVOEGDHEDEN EN PRINCIPALITEITEN” waar de mensheid mee te maken heeft van ACHTER GESLOTEN DEUREN.

DONKERE GODEN VAN HET OUDE TESTAMENT – DE KLOK ZET TIJD

Als degenen die zichzelf Christen noemen, HUN HUISWERK ZOUDEN DOEN wat zij zouden vinden, is dat heel anders dan wat de Christelijke Kerk leert.

Onderzoek wijst uit dat de Hebreeuwse Bijbel NIET door Onze hemelse Vader is geschreven, maar feitelijk een sterk herziene combinatie is van ten minste twee volledig afzonderlijke werken. Als mensen HUN HUISWERK DOEN, zouden ze ontdekken dat het boek Genesis de overtuigingen en tradities vertegenwoordigt van twee heel verschillende groepen mensen die in Israël wonen en de slechte priesters en schriftgeleerden die de geschriften hebben geschreven en gemasterd, waaronder de Deuteronomium Revisionists, Orthodoxy , Jerome en zijn “Kopieer Pasters”, enz.

ALS WE ZOUDEN PLAATSVINDEN EN ONS THUISWERK MET BETREKKING TOT DE JODEN EN ISRAELIETEN DOEN, ZOUDEN WE ZOEKEN DAT:

De Israëlieten waren mensen die leefden in Noord-Israël, waar de Joden van Juda een groep mensen waren die in het zuiden van Israël woonden. De samenstellers van de boeken in Genesis sloten zich aan bij de religieuze tradities van deze twee groepen samen in Genesis en bleven het vervolgen met aanvullende herzieningen en invoegsels.

De noordelijke stammen van Israël aanbaden god “El” en de Elohim, die “Flitsen en vlogen” in “Chariots of Fire” en “Whirling Wheels”, waar de Judah-joden Jehova aya Jahweh Ildabaoth de Demiurg, die Jezus Yashua beschreef als een reptilian entiteit met leeuwengezicht. Tegenwoordig noemen we de Elohim de “Nordic Aryan Alien Fallen Watchers” omdat ze er menselijk uitzien en verschijnen als Ariërs die in lengte variëren van 6-8 voet lang. Het Oude Testament vertelt het verhaal van de “Fallen Watchers” die uit de gratie vielen en Satan begonnen te volgen en zijn de vijanden van Yaldabaoth de Demiurge en zijn zonen, waaronder de god van de Joden die Jahweh Ildabaoth de Demiurg was. Deze groepen zijn voortdurend in oorlog met elkaar.

De “E” (de Elohist) gedeelten van Genesis vertegenwoordigen de PRE-JUDAEAN traditie van de noordelijke volkeren die de Allerhoogste God El en de ondergeschikte Elohim, die bekend waren onder verschillende namen, verhieven.

LETERS ZIJN GEVALLEN LETTERS

De oorspronkelijke “Watchers” waren goede entiteiten. Ze zijn vandaag wat we “Guardian Angels” zouden noemen. Zij waren de scheppers van onze driedimensionale wereld en van DE ORIGINELE MENS OP AARDE en namen directe bevelen van Jezus (Yashua), lang voordat hij incarneerde in menselijk vlees. Een groep van deze “Watchers” viel en werd bekend als de “Fallen Watchers” die een kwade entiteit kwamen volgen die bekend staat als Satan.

Deze slechte goden stonden bekend als de “Shining Ones” en zijn dezelfde wezens die de New Age vandaag “Lichtwezens” noemen. De Elohim zouden verschijnen als agenten van god El en kregen de titel van engelen in het Oude Testament. Het woord engel is een meer recente versie van het oorspronkelijke woord, wat AGENT VAN EEN GOD OF DE GODEN betekent.

EVOLVED REPTILIAN MAN – REPTILIAN GODS

Jezus Yashua beschreef Yahweh Ildabaoth de Demiurg als een reptielachtige entiteit met leeuwenhuid in de Nag Hammadi-rollen. Jahweh Ildabaoth de Demiurg heeft de Adam en Eva in Genesis hoofdstuk 2 gekloond met behulp van DNA van menselijk rood bloed dat in het Oude Testament als rode modder wordt beschreven. Toen verkrachtte hij Eva die Cain heeft gebaard, die werd beschreven als hebbend rood haar en een scheve neus. CAINS BLOODLINE IS EEN HYBRIDE BLOEDLIJN MET ZOWEL MENSELIJK, NEANDERTHE ALS REPTILISCH DNA. De foto hierboven geeft ons een voorbeeld van hoe de 6 zonen van Yaldabaoth de Demiurge er misschien uit hebben gezien. Deze entiteit eiste dat er geen afbeeldingen van hem zouden worden gemaakt, maar we hebben archeologische voorbeelden van deze gesneden afbeelding hierboven.

Ik heb een lijst hieronder van hun namen van de ZONNEN VAN YALDABAOTH en welke profeten hen volgden.

Mensen worden vandaag ontvoerd en verkracht door dezelfde reptiliaanse entiteiten. Hun beschrijving varieert in grootte, vorm en kleur, maar hun basisvorm is reptiliaans.

Omdat de Israëlieten eerst deze menswaardige ‘gevallen kijkers’ aanbaden, is het geen verrassing dat de ‘J’- of’ Jehovist’-passages een volledig buitenaards wezen beschrijven, wanneer ze de slechte Jehova (JHWH) beschrijven die bekend staat als Jahweh Ildabaoth de Demiurg. De naam van de reptielgod die door de Judah-joden werd aanbeden, werd uit het boek Genesis gehaald en liet alleen zijn titel over, die de ‘Heer’ was.

In de 5e eeuw voor Christus combineerden Joodse priesters delen van de ‘J’ en ‘E’-documenten, met een beetje eigen handwerk (bekend als de PIOUS FRAUDE) Deze gecombineerde documenten in Genesis worden de’ JE’-documenten genoemd, sinds de goden waar ze naar verwijzen zijn beiden Jehova, god El en de Elohim, hun gecombineerde titel in het Oude Testament is Heer God (Yahweh – El of ELohim).

Jahweh Ildabaoth de Demiurg (Jehovah) beweerde de ENE EN ENIGE GOD te zijn in de Israëlieten aanbaden vele goden die allemaal deZELFDE VORM VEROORDEELDEN.Daarom komen

we in de Bijbel tegenstrijdige en tegenstrijdige beelden tegen van de Allerhoogste God.We vinden Jehovah aka Jahweh Ildabaoth de Demiurg was een stamgod die zich vermomde als de Allerhoogste .

Yaldabaoth de Demiurg creëerde 6 kwaadaardige entiteiten bekend als goden, Jahweh Ildabaoth was een van hen.

De eerste hoofdstukken van Genesis beschrijven een ontzagwekkende strijd tussen twee rivaliserende krachten. Toch begrijpen we vandaag dat er eigenlijk DRIE CONCURRERENDE BEVOEGDHEDEN zijn die onze driedimensionale wereld hebben geïnfiltreerd, die allemaal beweren het te hebben gecreëerd.

1. Er waren de “Wachters” die Jezus Yashua volgden, die door hun eigen gemanifesteerde geest schiepen.

2. Dan was er de Allerhoogste God El en de “Fallen Watchers” die de vrouw ontvoeren en verkrachten, die in het Oude Testament de reuzen heeft geboren, ook bekend als “De Nephilim.”

3. De kwaadwillende Here God, Yaldabaoth de Demiurg, die zes reptielachtige zonen schiep waarvan er één Jehovah was, Jahweh Ildabaoth de Demiurg, die de god van de Judah-Joden was. Jahweh Ildabaoth de Demiurg organiseerde toen fysieke wezens die bekend staan ​​als de Adam en Eva in Genesis hoofdstuk 2 en plaatste ze in een van de illusieve ’tuinen van Eden’ die op verschillende locaties in onze wereld te vinden zijn.

Jehovah is in feite een satanische entiteit, een Schitterende die in opstand tegen zijn vader opstond, bekend als de Allerhoogste God. De Judeeërs noemden hem de Ene God, maar toch kenden de vroege Hebreeën Jahweh Ildabaoth de Demiurg, als slechts een van de vele Elohim. Ze citeerden het Lied van Mozes om onderscheid te maken tussen de Allerhoogste Yaldabaoth de Demiurg en de usurpatiezoon Jehova alias Jahweh Ildabaoth de Demiurg:

Toen de Allerhoogste (El) de naties

hun erfgoed gaf,

toen Hij de mensheid verdeelde, vestigde

Hij de gebieden van de volken

volgens het aantal van de zonen van God;

Maar Jehovah’s (JHWH) aandeel was zijn volk,

Jacob was zijn overgeërfde bezit. [Deuteronomium 32: 8]

Opnieuw heb ik een lijst hieronder van hun namen van de ZONNEN VAN YALDABAOTH en welke profeten hen volgden.

De gnostische christenen van de eerste eeuwen na Christus, die de oorspronkelijke leringen van Jezus bewaard hebben, onderscheiden in de Hebreeuwse Bijbel onderscheid tussen de WARE hemelse Vader en de goden. Jehovah (JHWH) was NIET DE HEMELSE VADER die door Jezus werd geopenbaard. Terwijl de Joodse Bijbel een stamgod onthulde, was de God van Jezus het universele Allerhoogste Wezen van de hele mensheid.

De Hebreeuwse god was een god van angst, terwijl Jezus ‘hemelse Vader een God van liefde was. In feite heeft Jezus nooit naar de hemelse Vader verwezen als Jehovah, Jahweh Ildabaoth de Demiurg. Het gnostische evangelie van Petrus zegt dat de Hebreeën in de waan verkeren dat zij de hemelse Vader kenden, maar dat niet deden. Ze waren onwetend van hem en kenden slechts een valse god, een bedrieger, wiens ware aard hen onbekend was.

De gnostici stelden Jehovah aka Jahweh Ildabaoth de Demiurg en de scheppingsgod Yaldabaoth de Demiurg voor als de scheppende kracht van onze huidige aardse herschepping van de chaotische puinhoop die het achterbleef na de laatste wereldwijde cataclysme. Een van de gnostische leraren vertelde hoe de onbekende Vader de engelen, aartsengelen, krachten en heerschappijen maakte. De wereld waarin we momenteel leven en alles wat erin is, werd REMADE door zeven bepaalde engelen. Deze engelen beschreef hij als opstandige, zwakke handwerkslieden. (Zie de lijst hieronder)

Vandaag de dag geloven de New Age, zij die de ‘Alien Agendas’ volgen en mensen die NIET HUN HUISWERK DOEN, dat de mensheid is gecreëerd door een soort van buitenaardse genetische manipulatie die feitelijk de basis is van de scheppingsverhalen die te vinden zijn in de oude Sumerische verslagen en de later Hebreeuwse geschriften in Genesis Hoofdstuk 2. Dit idee is in detail uiteengezet in het werk van de Israëlische geleerde Zecharia Sitchin, die de Sumerische verslagen gebruikt om te argumenteren dat moderne homo sapiens zijn gemaakt door wezens uit de ruimte genaamd “Nefilim”, die we verwijzen naar als de “Nordic Aryan Alien” Fallen Watchers “vandaag. Hij gelooft dat de Nefilim een ​​hybride groep mensen hebben gecreëerd door homo erectus genetisch te modificeren, vervolgens met hen te paren en ruzie te maken over wat ze ermee moeten doen.

De Soemerische geloofssystemen waar Sitchen naar verwijst, waren de inspiratie van deze slechte goden en moeten daarom NIET WORDEN VERTROUWD.

Het is geen geheim dat deze reptielgoden, die de beschrijving waren van de Soemerische goden waar Zacharia Sitchen naar verwijst, een groep mensen kletterden die de heersende elite van Sumerië Babylon, Egypte, Rome, Europa en nu Amerika werd. Het is geen geheim dat deze REPTILISCHE BLOODLINE Neanderthaler-DNA had, waar het gen van het rode haar vandaan kwam.

Deze hybriden waren echter niet de oorspronkelijke menselijke wezens op aarde, ze waren hybriden met menselijk, reptiliaans en Neanderthaler DNA.

In 1989 schreef William Bramley een boek genaamd “The Gods of Eden”. De ondertitel van het boek vertelde over de samenzwering om de mensheid in boeien te houden. De auteur is een Californische advocaat die langs de nom de plume “William Bramley” gaat. Zijn boek bracht alle belangrijke thema’s samen die te vinden waren in eerdere geschriften over deze kwaadaardige entiteiten die we vandaag TEN ONRECHTE ALS VREZERS VERWIJZEN. Zijn boek spreekt tot de oude kennis van het bestaan ​​van deze zogenaamde ‘oude astronauten’ en voegde ze samen met een unieke ‘samenzwering van de geschiedenis’. Bramley’s proefschrift was schokkend en confronteerde met bijna alle gevestigde populaire overtuigingen, hier is een deel van waar Bramley over schrijft. Hij stelt dat sommige mensen een slavenras lijken te zijn, die zogenaamd gefokt zijn op een geïsoleerde planeet in een klein sterrenstelsel, wat hetzelfde is, vertellen deze kwaadaardige entiteiten onze militaire instellingen en de slachtoffers die ze vandaag ontvoeren. Dat deze menselijke hybriden waren
ooit een bron van arbeid voor een buitenaardse beschaving en nog steeds aanwezig zijn vandaag.

Dat de aarde nog steeds een soort gevangeniskamp is van geestelijk verval, en dat deze kwaadaardige krijgsheren hebben gefotografeerd op het in stand houden van omstandigheden van niet-aflatende fysieke ontberingen tegen al het leven dat op aarde bestaat. Deze situatie bestaat al duizenden jaren en neemt vandaag toe.

Legenden vertellen ons dat de menselijke soort het product is van genetische manipulatie die wordt uitgevoerd door buitenaardse wezens van buiten onze kleine planeet. Dat menselijke wezens zijn overspoeld met valse dogma’s van wetenschap en religie die ons verblind hebben voor de waarheid van onze oorsprong?

De christelijke kerk verkondigt dat een zogenaamd alwetende, almachtige ‘God’ onze eerste ouders heeft geschapen van ‘modder’, in Genesis hoofdstuk 6, op dezelfde manier als een pottenbakker klei vormt. Dat deze gekloonde groep eerst Jahweh Ildabaoth de Schepper volgde en dan begon de regels van hun Schepper te overtreden. Nadat deze regels waren overtreden, werden ze onderworpen aan pijn, ziekte en dood. Door deze boze god ongehoorzaam te zijn, veroordeelden ze hun nakomelingen ook als zondaars. ‘ William Bramley schrijft:

Lees ook:   Boek van H-Enoch 1 t/m 5

“Als we de Bijbel letterlijk interpreteren en deze beschouwen als een onfeilbaar historisch document, maken we kennis met een schepper ‘God’ (Jehova / Jahweh) die, door zijn eigen erkenning, jaloers, toornig en vol wraak is. De angst voor de “Heer” (Jehova) wordt voortdurend benadrukt in het hele Oude Testament. Van hem wordt verwacht dat hij diegenen beloont die hem aanbidden en niet delinquent zijn in het naleven van de rituele wet, door hun wereldse verlangens naar materiële verworvenheden en wereldlijke macht te bevredigen. Men kan het niet helpen, maar merk op dat deze wrede, bloeddorstige en zelfzuchtige ‘God’ een opvallende gelijkenis vertoont met de wispelturige goden van Sumeria.

Deze al te menselijke ‘God’ maakte, volgens Genesis, een wandeling in het ‘koele van de dag’, zich er niet van bewust dat zijn prijsmens zijn schepping had verwend door het eten van de ‘verboden vrucht’. Hierna, nadat hij het eerste menselijke paar uit het Paradijs heeft verjaagd, bedreigt hij hun nakomelingen met zijn toorn tot de dag dat hij de hele wereld verdronk in een vloed.

Deze ‘God’ Jehovah, zoals de historicus Gibbon in De zondeval en de val van het Romeinse Rijk opmerkte, is een ‘vatbaar voor hartstocht en dwaling, wispelturig in zijn voordeel, onverbiddelijk in zijn wrok, in de grond jaloers op zijn bijgelovige aanbidding, en opsluiting zijn gedeeltelijke voorzienigheid voor een enkel volk en voor dit voorbijgaande leven. ‘

Mijn onderzoek geeft aan dat de Hebreeuwse Bijbel, verre van een onfeilbare historische tekst geschreven door een ongrijpbaar Opperwezen, een sterk herziene compilatie is van ten minste twee volledig afzonderlijke werken, die samengesmolten zijn en een deel van de Torah zijn geworden. Later werden er toevoegingen aan gedaan. Naarmate de tijd verstreek, werden er andere geschriften aan toegevoegd en het werd wat bekend stond als de Joodse Bijbel. Het was heel slim en saddistisch toegevoegd aan de orthodoxe rooms-katholieke Canon, die we vandaag de Bijbel noemen.

Saturninus (90-150), die een belangrijke Gnostische gemeenschap in Syrië heeft opgericht, leerde ons dat de Ene Ware God, die Jezus Yashua ONZE HEMELSE VADER noemde, in het hoogste Rijk van het Licht woont en geen deel uitmaakt van de acties van deze slechte ambachtslieden die kwamen worden aanbeden door de Joden en de Israëlieten.

Hij stelt dat tussen dit transcendente Lichtrijk dat christenen de Hemel noemen, en onze driedimensionale wereld, een groot aantal tussenhiërarchieën bestaat van aartsengelen, agenten en spirituele krachten enz., Die de bouwers werden van onze laatste aardse generatie onze landschappen en geschiedenis na de laatste wereldwijde cataclysme. Deze kwaadaardige entiteiten werden de modebewoners van vele hybride rassen die we de mens vandaag noemen, door middel van klonen.

Artistieke vertolkingen van de Noordse Arische Alien “Fallen Watchers”

HOE IS DIT GEBEUREN? HOE IS HET OPGANGEN?
Yaldabaoth de Demiurge (Satanic Being) en de Fallen Angel Account

Op een bepaald moment rebelleerde Satanael in dwaasheid en ijdelheid tegen het rijk van het licht, en dwong hij een gezelschap van prachtige engelenwezens af. Satanael en zijn volgelingen waren bedacht om spirituele wezens in fysieke lichamen te vangen. Saturninus beschrijft hoe de schepperengelen van Satanael besloten om fysieke menselijke lichamen te creëren naar het beeld van spirituele wezens, om hemelse zielen in te sluiten. Toen dit spirituele wezen eenmaal opgesloten was in fysieke lichamen, raakten ze permanent gehecht aan fysieke lichamen en gingen ze op een pad van reïncarnatie.

Opmerking: DEZE SATANISCHE WEZENS KUNNEN GEEN LEVEN ZIJN OMDAT WAT ZE KONEN KONDEN GEEN ZIEL OF GEEST KONDEN MAKEN.

Volgens het Saturninus-verhaal over de schepping, konden de schepperengelen van Satanael alleen een primitieve android vormen. Het was nodig om het te animeren met een geest uit de hogere rijken. Satana lokte daarom in zijn zielloze universum een ​​lichtvonk uit de hemelse gewesten en sloot het op in het materiële lichaam van het oorspronkelijke ras van menselijke wezens op aarde, die sommigen de Adams en Eves noemen. Volgens Apelles, een andere vroege gnostische leraar, werden geestelijke wezens verleid vanuit hun plaats in de hemelse rijken door de mogelijkheid van fysieke ervaring, door de machinaties van Jehovah (Yaldabaoth de Demiurge aka Jahweh), waarna hij hen in lichamen van vlees bond. Generatie is de opvolger van de generatie, omdat de lichtvonken in het menselijke proces geïncarneerd zijn door het proces van reïncarnatie. Al snel raakten deze spirituele wezens zo verdiept in de materiële wereld dat ze alle besef van hun oorsprong in het rijk van het licht verloren. Ze vonden
zelf gevangen genomen in de wereld van de Demiurg en Satan. Menselijke wezens werden slaven van de boosaardige scheppersagent, bekend als engelen, demonische entiteiten en aliens en werden geobsedeerd door de wereldse zaken.

De katholieke kerk, door de Hebreeuwse Bijbel te aanvaarden in zijn letterlijke interpretatie, en door het feit dat de goden die de Joden aanbidden geen satanische wezens waren, bleef het grote publiek misleiden door de stamgod Jehovah – Jahweh Ildabaoth de Demiurg als de Allerhoogste te promoten Wezen.

De kerk ging vervolgens over tot de oprichting van een politiek en religieus rijk gebaseerd op het model van oud Israël voor het leven en vermengd Jahweh Ildabaoth de demiurg in overeenstemming met de leringen van god Mithra enz. Keizer Constantijn en zijn samenhangen in Rome aanbaden vele slechte goden, die zij samen vermengden als een god in de orthodox-Joodse en rooms-katholieke Canon. Alleen de christelijke gnostici stonden hen in de weg. Het waren de gnostische christenen die de leringen van Jezus (Yashua) onderwezen en probeerden de geschriften van zijn volgelingen te bewaren. Deze heldhaftige mensen werden geacht VIJANDEN VAN DE STAAT VAN ROME EN DE NIEUWE JOODSE EN ROMAANSE OFTHODOX RELIGIE. De gnostici werden snel genadeloos aangeklaagd omdat ketters en hun heilige boeken werden verbrand door Romeinse autoriieten.
vroege eeuwen AD.

In het gnostische werk ontdekt in Nag Hammadi genaamd De Apocalyps van Adam, dat een verhelderend relaas is van het scheppingsverhaal van Adam en Eva dateert uit de eerste eeuw, vinden we een verslag van een bewering die door Adam zou zijn gedaan. In dit verslag zegt hij dat zijn schepper een slechte god was en dat de oorspronkelijke schepping van de mens niet door deze slechte agenten plaatsvond maar door hoogst verlichte wezens die de “wachters” wisten en directe bevelen namen van ONZE HEMELSE VADER, die de eeuwige GOD is en Jezus Yashua lang voordat hij incarneerde in zijn fysieke lichaam. Adam beweert dat de mensheid lijkt op de prachtige “Watchers” en niet op de “Fallen Watchers” die we tegenwoordig de Noordse Arische Alien “Fallen Watchers” noemen.

Dit is wat hij zei:

“Toen God mij samen met Eva, je moeder, uit de aarde had geschapen, ging ik met haar mee in een glorie die ze had gezien in de eon waaruit we waren voortgekomen [Rijk van het Licht]. Ze leerde me een woord van kennis van de eeuwige God. En we leken op de grote eeuwige engelen, want we waren hoger dan de god die ons had geschapen en de krachten met hem, die we niet kenden.

Toen deelde God [de Demiurge / Satanael], de heerser der aeonen en de machten, ons in toorn. Toen werden we twee eonen. En de glorie in ons hart verliet ons …. Na die dagen trok de eeuwige kennis van de God van de waarheid [onze hemelse Vader] zich terug van mij en van je moeder Eva. Sinds die tijd hebben we geleerd over dode dingen, zoals mannen. Toen herkenden we de god [Demiurg] die ons had geschapen. Want wij waren geen vreemdelingen voor zijn krachten. En we dienden hem in angst en slavernij. ”

De gnostici begrepen dat er veel verschillende orden van wezens zijn. Hun geschriften verwijzen naar talloze hiërarchieën van spirituele entiteiten, zowel van het Licht als van de Duisternis. Deze wezens bewegen niet alleen in de subtiele frequenties, maar kunnen ook vorm krijgen in de fysieke dimensie.

Jezus Yashua, de Nazareners en de gnostici hebben erkend en onderwezen dat deze kwaadaardige agenten, ook wel “engelen”, in staat zijn zichzelf in het vaste vlees te belichamen. De “Fallen Angels”, ook wel Nordic Aryan Alien “Fallen Watchers” genoemd, werden meestal heersers of Archons genoemd, en de Chief Archon stond bekend onder verschillende namen zoals Satanael, Jehovah, Yaldabaoth, Ildabaoth, Sacklas, Satan, Sammael, etc. slechte agenten bezaten de kracht om lichamen te scheppen en geloofden dat ze ‘goden’ waren. Als gevolg van hun gedegradeerde staat zijn ze vijandig tegenover de mensheid en willen ze voorkomen dat de mensheid tot spirituele bevrijding komt.

Cartoon tekeningen en schilderij van de Noordse Arische Alien “Fallen Watchers.”

Een andere auteur die schrijft over deze kwaadaardige entiteiten die we VANDAAG TEN SLOTEN VREZEN, is John A. Keel. Hij is de auteur van ‘Disneyland of the Gods’ en Our Haunted Planet. John A. Keel betoogt dat de interesse van de late 20ste eeuw voor buitenaardse wezens, aliens en UFO’s slechts een moderne poging is om dezelfde krachten te manipuleren die andere volkeren en culturen ooit hebben aangeduid als “demonen” of “gevallen engelen”:

“De vliegende schotels zijn slechts een ander referentiekader om ons te voorzien van aanvaardbare verklaringen voor sommige van deze groteske gebeurtenissen die de mensheid hebben geplaagd sinds de voorgeschiedenis. Hij beschrijft ze als een onzichtbaar fenomeen dat ons altijd stalkt en onze overtuigingen manipuleert. We zien alleen wat ze kiezen om ons te laten zien, en we reageren meestal. “Deze entiteiten verschijnen in vele vormen, zoals geesten, menselijke ontvoerders, schaduwfiguren etc. Ze zijn de bronnen die paranormaal begaafd zijn voor inspiratie.

Het idee dat het menselijk lichaam het werk is van kwaadwillende schepperengelen, is opmerkelijk vergelijkbaar met het idee dat buitenaardse wezens zich bezighouden met genetische manipulatie om menselijke hybriden te ‘creëren’. Het lijkt erop dat we vandaag precies met hetzelfde fenomeen te maken hebben als we UFO’s in de lucht zien en luisteren naar verhalen over buitenaardse ontvoeringen. Wisten de gnostici de waarheid over de werkelijke oorsprong van de mens en de onzichtbare machten die proberen de mens in dienst te houden van deze kwaadaardige wezens? Zijn zij de kwaadwillige schepperengelen die volgens de gnostici spirituele wezens uit het hemelenrijk stalen en in fysieke lichamen plaatsten. Doen ze hetzelfde als de reptiliaanse buitenaardse scheppende goden van Sumeria? Luister naar wat de moderne Gnostische geleerde, Dr. Stephen Hoeller zegt:

“De sterengelen en andere heersende geesten verschijnen als tirannieke, beperkende instanties in deze gnostische kijk. Het zijn overweldigers die het over de mensheid en schepping heersen om hun eigen eigendunk en glorie te vergroten. Het is de taak van de kenner om dit te realiseren en zich waar mogelijk uit de greep van deze krachten te bevrijden. De existentiële hachelijke situatie van het menselijk leven ligt in de ongemakkelijke dominantie waarop deze mindere godinnen de geesten van de mens onderwerpen en waarvan alleen de ervaringsgerichte realisatie van Gnosis hen kan bevrijden. (Jung en de verloren evangeliën) ”

Het Sophia Pistis-verhaal beschrijft ze als archonten. Ze worden gekenmerkt als vreselijke krachten of krachten van negativiteit en illusie. Zij zijn ONZE kosmische gevangennemers die proberen onze Zielen gebonden te houden aan de Aarde door middel van een proces dat Reïncarnatie wordt genoemd. Wij mensen zijn zo verstrikt in de illusies van het materiële bestaan ​​en het dagelijks leven dat we de waarheid niet kunnen vatten van wie we werkelijk zijn, waar we vandaan komen en die de baas is. Onze gevangenbewaarders hebben ons in de staat van geestelijke blindheid gehouden, terwijl zij onze gevangenenbezetters blijven. Ze liegen erover dat ze mensen hebben geschapen en de wereld waarin we leven en de New Age en degenen die de “Alien Agenda’s” FALL IN LINE promoten.

DENK ERAAN WAT JEZUS (YASHUA) en de gnostici hebben geleerd wanneer je de versie van de waarheid van de ‘Alien Agenda’ hoort. Jezus (Yashua) leerde dat Man’s Ware Wezen niet zijn lichaam is, en de materiële wereld is beslist niet waar onze ziel en geest vandaan kwamen, dat binnen ons fysieke lichaam de ECHTE MAN is. Wij zijn geestelijk en leven in het fysieke lichaam. Het is onze taak om ONS HUISWERK TE DOEN EN TE LEREN WIE DE SLECHTE JONGENS ZIJN ZODAT ZE NIET VANDAAG DOOR HEN WORDEN GESCHEURD. ALLE VAN ONS ZIJN BESTEMD OM TERUG TE GAAN NAAR DE MANIER VAN HET LICHT WAAR WE UIT KWAMEN. Het is heel goed mogelijk dat onze wereld spoedig zal worden veranderd, dit is waar het bij de “Battle of Armageddon” om gaat. Het is een tijd waarin de “KRACHTEN VAN GOEDE ZULLEN DE KRACHTEN VAN KWAAD SLAGEN.” DE MEEK ZAL DAN DE AARDE SLECHTS SLECHTS KUNNEN ZULLEN EEN WERELD ZIJN MET UITERST KWAAD EN GERECHTIGD DOOR JESUS ​​(YASHUA).

Vertaald door google

 

https://nazarenebloodline7777.blogspot.com/2009/03/rh-negative-hybrids.html

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten