web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorGezondheid & Uiterlijk

Hoe drie dagen oude pasta het einde betekende van een gezin van zeven

Een gezin van zeven personen eet op een avond wat restjes op voor het avondeten. Ze hebben wat pastasalade bewaard van een picknick die ze dit weekend hadden. Het ruikt een beetje raar, maar ze denken er niet te veel over na. Ze weten niet dat het eten van restjes snel zou overgaan in aanvallen van braken, moeizame ademhaling en een gevecht om het leven van de kinderen. Maar wat is er zo gevaarlijk aan onopvallende restjes? Laten we erop ingaan!

Beter wat vers kopen en maken, dan dood dankzij een te oude salade… want het kan dus.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥