web analytics
...

Cholesterol komt ontstekingen in je lichaam repareren

Cholesterol is geen gemeen goedje dat je lichaam kapot maakt…het is juist noodzakelijk.

Het is hoog als het lichaam ontstekingen in zich heeft, dus het is juist goed.

Men doet maar wat, als men cholesterol verlaagd, de gevolgen zijn natuurlijk niet oké.
Ik hoor nogal wat mensen die dat krijgen van de arts, dat ze pijnen krijgen in hun spieren en benen mn.
Dan zou ik dat melden overigens bij een arts, want misschien past die medicatie niet bij jou.

Vaak krijg je dan andere medicatie en misschien kun je daar wel tegen en zo niet dan geef je dat weer aan, etc.
Maar goed, waarom geeft men cholesterol verlagers, omdat ze eigenlijk nog niet weten, zeggen ze, waar die ontstekingen zich dan bevinden in het lichaam.
In feite zorgen ze ervoor dat het lichaam minder last zal hebben van een hoger cholesterol, die in feite gewoon zijn werk doet in het lichaam, het lijkt meer op een systeem in het lichaam dat de weerstand opbouwt tegen die ontstekingen.
Dus wat veroorzaakt dan dat cholesterol een” andere fout ” maakt in het lichaam, omdat er al ontstekingen zijn, maar zijn die ontstekingen dan niet eerder de oorzaak?
Nou goed,… een mooi artikel op onderstaande link, vertelt hier meer over:

https://energiekevrouwenacademie.nl/vervolg-het-grote-cholesterol-doolhof-laat-je-niet-misleiden-2/

Geloof het of niet maar sinds de jaren 60 verschijnen er al veel onderzoeksresultaten vanuit allerlei gerenommeerde instanties die aantonen dat cholesterol, juist ook het  zogenaamde ‘slechte’ LDL-cholesterol in feite goed voor ons is.

  • Aan de Texas A&M Universiteit ontdekte men dat LDL-cholesterol juist een belangrijke rol speelt bij het herstel van spiermassa. Onderzoeker Steve Riechman concludeerde dat een hoog niveau van LDL-cholesterol in het bloed fungeert als een waarschuwingssignaal dat er iets mis is in het lichaam.
  • In Boston ontdekten onderzoekers van het Tufts Medical Center in een bijna 20 jaar durend onderzoek, dat mensen die van nature een laag LDL-niveau hebben een hoger risico op kanker hebben. Ook concludeerden zij in een ander onderzoek dat het risico op kanker lager wordt naarmate het LDL-niveau hoger wordt.
  • Dr. Andrew Clark van de Universiteit van Hull kwam na onderzoek tot de conclusie dat een hoog cholesterol mogelijk juist goed voor ons is en het risico op een hartziekte juist kan verlagen. In 1989 ontdekte dr. Bernard Forette dat vrouwen van boven de 60 met een hoog cholesterol het langste in leven bleven van de onderzoeksgroep. De kans om te overlijden was maar liefst vijf keer hoger bij de vrouwen met een laag cholesterol (The Lancet. 1989 Apr 22;1(8643):868-70.)
  • Uit een analyse van 19 onderzoeken met in totaal ca 70.000 sterfgevallen bleek dat de mensen die overleden aan een infectieziekte een heel laag cholesterol hadden.
Lees ook:   De politieke elite is mogelijk al ingeënt tegen het coronavirus

En zo zijn er heel veel publicaties en onderzoeken. Het web staat er vol mee. Een hoog cholesterolgehalte lijkt het lichaam juist te beschermen in plaats van gevaarlijk te zijn. Toch krijgen we massaal cholesterolverlagers.

Psje neem dit ook mee ivm eieren…jaren geleden zei men dat je maar 2 per week mocht…!

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!