...

19 oktober 2021

 

Ibuprofen duizenden doden per jaar door…

https://leefbewust.nu/dood-door-ibuprofen/

Ik heb dit al eens vaker vermeld op mijn website.
Weet wat je slikt aub.
Veel mensen nemen tegenwoordig een Ibuutje of een roze panter, zoals ze het ook wel stoer noemen, alsof het niets is. Gewoon tegen hoofdpijn bv, of spierpijn, men is ook niets meer gewend, pijn is een signaal, daar moet je dan even doorheen, en duurt het te lang is er iets aan de hand, allemaal signalen dat er iets niet in orde is, stopt ze niet weg en luister ernaar.. enige tip die ik mee wil geven.
Tjah en hierom kreeg ik ooit wat woorden met een nicht, die nogal boos was dat ik een vriendin van haar zei dat IBU niet zo gezond was en waarom ze dat zo aanprees voor mijn nichtje, ik was daar niet zo blij mee.
Nicht niet zo met mij, want vriendin was nog wel een doktersassistente NB… tjah? (Leuke vriendin zo één!)
Ik wilde je alleen maar beschermen…

 

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Voedingsmythes

Gerelateerde berichten