web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Werden mensen 12.000 jaar geleden genetisch gemodificeerd in het oude India?

Een oude tempel in Thirumayyam in Zuid-India verbergt een aantal waanzinnige gravures over geavanceerde medische wetenschap. Laten deze gravures ons eigenlijk een uitvergrote versie van DNA en eiwit zien? Wat is de betekenis van de lingam in deze dubbele spiraalvormige strengen? Waarom hebben oude bouwers het gedrag van dieren nauwkeurig vastgelegd? Het belangrijkste is: zijn wij mensen, natuurlijke wezens? Of zijn we genetisch gemanipuleerd?

0:00– Verborgen betekenis
0:21– Oude genetische manipulatie
2:08– Spermacellen gesneden
2:38– Oudste DNA-manipulatie
4:25– Vreemd houtsnijwerk
5:08– Dierlijk gedrag uitgehouwen
6:35– Externe anatomie van een kalf
7:17– Wat is de verbinding?
9:05– DNA-gemanipuleerde hybriden
11:47– Gravures van DNA en eiwitten
13:15– Conclusie Hey jongens, hier kunnen we een 1200 jaar oud beeldhouwwerk zien.

In het midden zie je een lingam, die wordt omringd door 2 met elkaar verweven Naga’s. Wat is de werkelijke betekenis hiervan? Wat is het verband tussen de lingam en deze dubbele helixstrengen? In dezelfde tempel kun je dit snijwerk zien.

Een man met een rare hoed, zijn oren zijn gigantisch en zijn neus is ook ongewoon groot. Je denkt misschien dat hij gewoon Namaste doet, maar dat is niet zo. Hij toont eigenlijk een cilindrisch object tussen zijn handen. Het ding tussen zijn handen is lang genoeg, dat hij niet in staat is om beide handen samen te voegen. Hij doet zeker belangrijk werk, want kijk naar deze benen, hij draagt ​​hele dikke schoenen.

Kijk naar zijn schouder, hij heeft geen ontbloot bovenlijf, hij draagt ​​een strak pak. En waarom hebben oude bouwers dat ding specifiek benadrukt?

Wat is deze dunne cilinder tussen zijn handen, die ons griezelig doet denken aan een reageerbuis of een glazen flesje? Wat zit hierin? Misschien is het antwoord direct boven het snijwerk zelf te vinden. Is dit een enkele cel, met een kern erin? Ik zal specifieker zijn, is het een menselijke eicel of een eicel? Als je dit snijwerk vergelijkt met een menselijke eicel, dan is de overeenkomst treffend.

Lees ook eens:  De Zeevolkeren & The Late Bronstijd ineenstorting

Is het mogelijk dat ze in de oudheid genetische manipulatie uitvoerden? Maar misschien is dit slechts een vreemd snijwerk dat hier toevallig is uitgehouwen, toch? Nee, de tempel staat vol met dergelijke gravures, die vreemd genoeg op eicellen lijken. Zodra we zorgvuldig beginnen te observeren, zijn deze gravures overal te vinden. En we weten dat we in veel oude hindoetempels gravures van sperma kunnen zien. Soms is duidelijk te zien dat de zaadcellen naar de eicel zwemmen en deze bevruchten. In andere gravures kunnen we zelfs een groep sperma zien zwemmen, tegen elkaar racen.

Of al deze dingen, louter toevalligheden of hebben oude bouwers genetische modificatie echt begrepen? Misschien ligt het antwoord in deze tempel zelf. Er is een specifieke hoek in deze tempel, de Naga-hoek. Deze is opgedragen aan de Naga’s, de goden van de vruchtbaarheid.

Als je nonchalant kijkt, ziet het eruit als een willekeurige reeks beelden, maar als je goed kijkt, zie je op de achterste rij verstrengelde slangen, sterk lijkend op de dubbele helixstructuur van DNA, en aan de voorkant zie je mensachtige figuren ontstaan ​​uit deze zogenaamde slangen. Hoe kunnen mensen uit echte slangen tevoorschijn komen?

Vertellen oude bouwers ons over mensen en hun DNA?

Waarom heeft deze oude tempel in Thirumayyam in Zuid-India deze vreemde gravures? Natuurlijk moeten we teruggaan naar de allereerste vraag: wat is het verband tussen DNA en lingam? In een eerdere video over dezelfde tempel liet ik je het mysterie van het Kosmische ei zien, en hoe Lord Shiva hier is geland met deze lingam als peul. Is het mogelijk dat Shiva deze geavanceerde technologie van DNA-manipulatie en genetische manipulatie naar onze planeet heeft gebracht?

Lees ook eens:  Vingerafdrukken van de Goden

Toen oude teksten vermelden dat goden vele soorten planten en dieren hebben geschapen, hadden ze het dan eigenlijk over het veranderen van het DNA van verschillende soorten? wat is het verband tussen DNA en lingam? In een eerdere video over dezelfde tempel liet ik je het mysterie van het Kosmische ei zien, en hoe Lord Shiva hier is geland met deze lingam als peul. Is het mogelijk dat Shiva deze geavanceerde technologie van DNA-manipulatie en genetische manipulatie naar onze planeet heeft gebracht? Toen oude teksten vermelden dat goden vele soorten planten en dieren hebben geschapen, hadden ze het dan eigenlijk over het veranderen van het DNA van verschillende soorten? wat is het verband tussen DNA en lingam?

In een eerdere video over dezelfde tempel liet ik je het mysterie van het Kosmische ei zien, en hoe Lord Shiva hier is geland met deze lingam als peul. Is het mogelijk dat Shiva deze geavanceerde technologie van DNA-manipulatie en genetische manipulatie naar onze planeet heeft gebracht? Toen oude teksten vermelden dat goden vele soorten planten en dieren hebben geschapen, hadden ze het dan eigenlijk over het veranderen van het DNA van verschillende soorten? deze geavanceerde technologie van DNA-manipulatie en genetische manipulatie naar onze planeet hebben gebracht?

Toen oude teksten vermelden dat goden vele soorten planten en dieren hebben geschapen, hadden ze het dan eigenlijk over het veranderen van het DNA van verschillende soorten? deze geavanceerde technologie van DNA-manipulatie en genetische manipulatie naar onze planeet hebben gebracht? Toen oude teksten vermelden dat goden vele soorten planten en dieren hebben geschapen, hadden ze het dan eigenlijk over het veranderen van het DNA van verschillende soorten?

Lees ook eens:  Sarcophagus with the body of ENKI, Rodamir 12,000 year old.

We noemen ze ook wel de Anunnaki…
En de namen die hij noemt zoals de vrouwelijke Godin Shiva is dan de zus van Enki en Enlil…
Dus al die verhalen ooit over goden en godinnen, ook in het Grieks bv komen allen neer op hetzelfde.

Men zou al die informatie bij elkaar moeten gooien en uitzoeken wie wat is in alle verhalen.
Het mooie in India zijn de mensen die dus de Anunnaki oftewel de rhesus negatieve bloedgroep mensen zijn, die van een andere planeet kwamen (Waarschijnlijk Mars – de rode planeet) dat ze die mensen blauw kleurden.
Blauwe bloede, blue bloods, royal blood!
Koninklijk bloed…dus je snapt nu waarom men die mensen van adel noemde…
Dat zijn de nazaten van deze Goden oftewel de Annunaki van Mars.
Blauw bloedigen…
Blauwe huid in India…aantonen dat ze van Blauwe bloede waren en de engelen waren geen engelen in die zin, ze hadden vleugels omdat ze van buiten de aarde waren komen aanvliegen met hun vliegmachines..
Om aan te tonen dat zij vleugels hadden gelijk vogels…dat ze dus konden vliegen…dus al die wezens die konden vliegen waren niet Goddelijk in die zin… ze konden gewoon zich verplaatsen met hun vliegmachines of ufo’s…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥