web analytics

Anunnaki Enki en Enlil, wie was Satan?

Lucifer- Satan – Prince of Darkness- Fallen One – bekend als de duivel met de drietand

367cd7df1e27466d986520149dcec765 AnGel-WinGs.nl
– Anunnaki- Atlantis- #atlantis Zoon van ENKI – die zijn leiderschap voor de aarde als almachtige heerser en zijn bloedlijn voor Rulership of the Planet en United Planetary Federation betwistte

– De versie van vandaag als MARDUK (ook bekend als – RA van Egypte – Leider van de IGGi – jongere Anunnaki – Elohim die de Nephilim op aarde creëerde – was ANUNNAKI Commandant en leider van zijn leger gebaseerd op #Mars

– #anunnakihistory #dollieindigostar ze zijn allemaal gelijk – het probleem is dat mensen altijd een slechterik en een goede persoon willen om de wereld te redden – wakker worden – Enlil was zeer medelevend en liefdevol voor de schepping na een beetje overreding en inbreng in het bestuur – hij was degene die zijn vader vertelde over de co-creatie van zijn broer en zussen –

ANU de vader – keek met belangstelling toe, samen met de andere Anunnaki Assembled het was in Genesis dat ze zelfs zeiden dat de mensheid was gevestigd in het land Havillah, het land van goud …

De Torah is de code voor To (Marduk) Rah Genesis is de code voor Genes of Isis, ook bekend als Ninmah / Ninharsag, en daarom is het allemaal Anunnaki-aanbidding

De afbeelding van Marduk heeft HOORNS – STERSYSTEEM – STIER – OS – hij heeft ook de slang -DRACONIAN – #Arayan

– ORIONS Hij houdt ook de drietand vast  – 5-puntige ster  wat zich ook vertaalt naar Light Body Vehicle – wat vlucht zou vertegenwoordigen – De 7 symbolen zijn sleutels –

Zijn broer was Ningshizzada – THOTH – Aka – die de piramide bouwde die bekend staat als GIZA –

en Sphinx had zijn GEZICHT totdat zijn broers werden vervangen – ZONEN VAN ENKI – dezelfde rivaliteit als hijzelf en zijn eigen broer aan het begin van de schepping – HISTORISCH herhaalt zich voor heerschappij- dat diende voor mijnbouw – materialen –

Lees ook:   Indianen met opzet gesteriliseerd

De geheimen zijn millennia lang verborgen gehouden –

We leren nu alleen een nieuw verleden in ons verborgen geheime scheppingsverhaal wetende dat we deel uitmaakten van iets groters –

ENKI is Heer van NIBIRU … zodra we ons ervan bewust zijn is NIBIRU (thuiswereld) een uitbreiding van alles … Onze scheppers in hun beeld … AARDE is niet gemaakt in deze 3 dimensionale frequentie … Hetzelfde als 440 htz is niet het ritme van de natuur … Menselijke tussenkomst gedurende millennia van incarnaties heeft ons tot controle en slavernij gebracht …

We zien allemaal wat er gebeurt op AARDE … de resonantie is verschoven … Ons zonnestelsel wordt ooit een deel van de schepping opnieuw … De REGEL VAN MARDUK. is voorbij … Waterman het tijdperk van WIJSHEID … waterman … De hunter … De beschermer … De leraar … geregeerd door de SCHEPPER ENKI … het zijn broers … MARDUK …. Ningishzidda … een rechterhand een linker hand …. Beide zonen van ENKI …. ze veranderen het heerserschip met elke precisie, maar hoe kan iemand weten wie vandaag de dag over Nibiru regeert, tenzij je daar woont, alle zonnestelsels en hemelse zonen en god zelf en mensen zijn allemaal scheppingswezens.

De Anunnaki schrijven zichzelf graag toe aan alles wat ze kunnen om dominantie te verbinden ENKI keerde direct na de zondvloed terug naar Nibiru … Hij redde de mensheid en ging toen weg … Hij houdt eigenlijk van iedereen … We hebben allemaal een deel van hem … ZIJN ADEM ……. Na zondvloed ENLIL werd Heer van de aarde …

De Annunaki waren buitenaardse bezoekers die naar de aarde kwamen en mensen schiepen door hun DNA te combineren met het DNA van apen op aarde.

Lees ook:   Google Earth toont overblijfselen van een mysterieuze basis op Antarctica

De Sumeriërs waar de mens geen Anunnaki was. En als je het verhaal van de geboorte van Noach leest … vader Lamech was niet blij om te zien, zijn zoon had licht haar en blauwe ogen. Maar Lamechs vader Methusalah zei tegen hem dat alles in orde is en dat Noach een zoon van God is. De vrouw van Lamech heeft hem niet verraden.

 

Enlil de tiran die wilde dat mensen niets anders waren dan primaten, die nadat Enki de mensheid de ziel het licht van binnen gaf, rebelleerde, en wilde dat de mens werd vernietigd in een vloed, is DE KWADE!

Enlil is een kwaadaardige tiran, Marduk bouwde Bab-el, het was geen toren om de hemel te bereiken, het was een goddelijke plaats van verbinding, waar de gesproken taal de goddelijke frequentie was die de aarde met de bron van de schepping verbond, en de mensheid hielp bij het reamin puur van alle kwaad en demonische invloed, het was een plaats van genezing, onvoorwaardelijke liefde en spirituele groei door verbinding .. er was geen dood en ziekte .. Maar Enlil de tiran, wilde dat niet, en net zoals hij Eden vernietigde nadat Enki de mensheid had geschonkenhet licht binnenin”, het licht van onsterfelijkheid en spirituele genezing”, vernietigde hij Bab-El en verwarde de taal en verdeelde het menselijk ras, omdat verenigd in alle goddelijkheid, de mensheid een bedreiging vormde voor zijn kwaadaardige koninklijke heerschappij over zowel ‘de hemelen’ als de aarde .. 

De Here God en Satan zijn functietitels zoals president en premier. De Here God is de leider op aarde en wordt door veel entiteiten vastgehouden, evenals Satan, die de leider is als de oppositie. Enki is zonder twijfel de vriendelijke, liefdevolle, barmhartige God in de bijbel en zijn broer Enlil is zonder twijfel de wrede, genadeloze, straffende God in de bijbel.

Lees ook:   Worden de Halls of Records ontdekt?

Lucifer is niet de zoon van Enki, de enige die de titel gebruikte van Lucifer was Enki zelf! Zijn broer Enlil gebruikte de titel Dev.El., ”the Devil”, en minstens 5 verschillende Anunnaki gebruikten de titel Satan, waaronder Nannar / Allah, Marduk / Ra, en Marduk’s zoon Seth.

MARDUK en ENLIL werkten samen met TROEPEN – ENLIL was commandant van de lucht – Marduk was een meesterbouwer die ook verantwoordelijk was voor vele irrigatie- en watersystemen, tempelfunderingen en ontwikkeling van landbouwproductie – hij kende wetenschappelijke alchemie en werkte met verbindingen – explosieve – laser – machines – hij was een zeer mannelijke man  en er werd gezegd dat hij erg knap was in zijn tijd

Enki is de man die ons DNA creëerde via een beetje van zijn DNA vermengd met primaten en Ninshurg als surrogaatmoeder,  die samen de mensheid hebben gemaakt.

Ninhursag aka Ninmah aka Ninti is Anu’s dochter en halfzus van Enlil en Enki. Ze is een dokter en de verantwoordelijke dokter voor de schepping van de mens. Ze droeg persoonlijk de eerste mens in haar baarmoeder. Er is een Anunnaki-vrouw op aarde uit beide familieclans. Ninmah staat elke keer neutraal tussen hen en gaf elke keer vrede in het conflict. Ze is de oorspronkelijke moedergodin. Ashera is geen Ninmah. Dit is een naam voor Enlil’s vrouw Sud, ook bekend als Ninlil. Ze was de vrouw van Yaweh. De oorspronkelijke Isis was een dochter van Marduk / Ra, getrouwd met Osiris, die haar halfbroer was. Later, nadat de Enlilieten Egypte hadden ingehaald, kreeg Inanna / Ishtar de naam Isis en ook de functie van de moedergodin, hoewel ze nooit iets heeft gedaan bij de schepping van de mens.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button