web analytics

Psychische afscherming tegen aanvallen van negatieve energie

b1ac82b4d78fb76d4d871f0eca30ab36 via Angel-WingsDit is een onderwerp dat ik als vredesliefhebber had willen vermijden. Ik heb altijd geloofd in de Wet van Aantrekking. Ik verspreid Liefde en Licht naar het universum en hoop dat terug te krijgen. Helaas zullen er altijd mensen zijn die je slechte energie sturen, daarom is psychische afscherming belangrijk.

Ik heb altijd conflicten vermeden en “heksenoorlogen” gehaat, maar helaas ben ik in verschillende gevallen. De meest recente paranormale strijd was onderdeel van een tv-project waar ik aan werk.

Dus eerst, hoe weet u dat u bent aangevallen of dat iemand u tegenwerkt? Voelt u zich ongewoon niet op uw gemak? Worden je dromen overspoeld door beelden die je verontrusten en aanvallen? Komen tranen zonder reden? Heeft u vreemde pijnen en lichamelijke symptomen die niet overeenkomen met uw huidige gezondheidstoestand? Bent u uw vermogen om te zien vanuit uw derde oog kwijt? Dit zijn slechts een paar manieren waarop je een aanval van negatieve energie kunt voelen en weet dat psychische afscherming nodig is. Afgezien van het voor de hand liggende dat je gewoon weet dat iemand je een aanval heeft gestuurd.

Ik gebruik kristallen en stenen in mijn praktijk voor genezing, psychische afscherming en bescherming. De aanvallen op mij resulteerden in het kraken van twee van mijn magische ringen. Ik dacht eerst dat het toeval was, maar raadpleegde een ander in het veld en een psychische aanval was de conclusie. De steen kreeg de klap, dus ik werd niet fysiek aangetast.

Ik werd ook beïnvloed door een Zwarte Magiër die negatieve energie uitzond om mijn derde oog te verblinden om mijn vermogen om verder te kijken dan de sluier te verwijderen. Ik heb ook de werking van een helderziende en heks gevoeld die betoverde dat niemand anders klanten kon zien in de winkel die dicht bij waar ze werkte. Toen ik daar mijn eerste klant had, had ik het gevoel dat ik in brand was gestoken. Ik voelde vlammen langs mijn enkels likken en zich een weg naar boven langs mijn lichaam baanden. Ik rende de winkel uit en maakte mijn energie leeg. Toen ik me hergroepeerde, confronteerde ik de winkeleigenaar en ze vertelde me dat een bepaalde heks was gekomen om een ​​zegen te brengen over haar winkel en blij was dat anderen daar zouden lezen. Ik vertelde de winkeleigenaar dat ze gedupeerd was; dit was een spreuk, en er zou nog erger komen. De winkel is inmiddels gesloten en de eigenaar liep veel persoonlijke trauma’s op en nam een ​​jaar vrij.

Lees ook:   Tweelingziel verjaardagen het lot speelt mee

Bescherming en psychische afscherming kan op vele manieren. De eenvoudigste manier om negatieve energie te verwijderen, is door smudging en kaarsen te gebruiken. Een grote psychische aanval, of een vloek, spreuk of andere negatieve namen voor aanval, vereist het oproepen van goden, engelen en een ritueel. Mijn eerste verdedigingslinie zijn mijn stenen en kristallen. Ik draag verschillende hangers en talismannen die zijn belast met bescherming. Ik gebruik zwarte onyx als een steen die me helpt beschermen tegen de negatieve energie die willekeurig wordt afgevoerd door mensen om me heen. Als empaat is het heel gemakkelijk om willekeurige negativiteit op te pikken.

ab22253bbdaef68022a539ba34172328 via Angel-Wings

Smeren met witte salie om je ruimte en je persoon te reinigen, is de manier om te beginnen. Ik noem het een psychische douche. Maak schoon en ga dan verder. Als je erachter kunt komen wie de aanval heeft gestuurd, zal dat helpen, want je kunt hun naam gebruiken terwijl je werkt om te wissen, wat de energie terugstuurt.

Ik gebruik een mix van Dragons Blood Resin, Frankincense, White Sage en Rose Petals om een ​​ruimte op te ruimen die doordrongen is van negatieve energie. Dit zal geesten oversteken die ook problemen veroorzaken.

Hier is een eenvoudig paranormaal afschermingsritueel om je te helpen beschermen terwijl je rust en droomt en dat je de hele dag kunt dragen: Maak een cirkel rond je bed met wit krijt of zout. Roep de engelen van de vier richtingen in terwijl je deze cirkel werpt. Als je niet met engelen werkt, roep dan je Goden/Godinnen op voor de aanwijzingen. Ik specificeer niet omdat deze techniek in elk Pantheon of geascendeerd rijk zal werken. Wanneer je ze hebt opgeroepen, zeg dan dat je bent aangevallen en wens hun bescherming terwijl je slaapt. Steek een witte kaars aan en laat deze branden. Gebruik voor grote problemen een kaars van 7 dagen en laat deze branden totdat deze vanzelf uitgaat. Roep ’s morgens, als je opstaat, de energie van bescherming op en vertel je helpers dat je die cirkel met je meedraagt ​​en dat de bescherming doorgaat.

Lees ook:   AUTISME

U zult merken dat de slaapverstoring zal afnemen en de dagen zullen verbeteren. Er zijn veel andere manieren, maar ik deel deze omdat het helpt bij de aanvallen van verschillende machtige mensen die ervoor kiezen om negatief te werken.

Waarom doen mensen dit? Jaloezie, hebzucht, controle en al die negatieve emoties die eigenlijk geen deel van ons leven hoeven te zijn. Mijn werk met mensen is om deze gebroken delen in hun leven te helpen helen. Innerlijke vrede is de weg naar wereldvrede. Werp alleen positieve energie uit. Wat je uitzendt, komt minstens drievoudig naar je terug.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button