web analytics

Recordhoeveelheid fentanyl, meth in beslag genomen in AZ, TX; Biden stimuleert biotech om te concurreren met China

Recordhoeveelheid fentanyl, meth in beslag genomen in AZ, TX; Biden stimuleert biotech om te concurreren met China

 

– De VS#FentanylCrisiswordt geholpen door een Chinese stad. President Joe Biden ondertekende een uitvoerend bevel om te stimuleren#Biotechnologie. Het is een poging om te concurreren met China, maar Peking onderneemt ook actie. Californië verbiedt buitenlandse regeringen en bedrijven om VS te kopen#landbouwgrond. Boeken over schapen en wolven zetten een groep logopedisten achter de tralies. De autoriteiten van Hongkong bestempelen de kinderboeken als een samenzwering tegen de regering. Is voor Peking de controle over de eigen burgers belangrijker dan de nationale verdediging? We onderzoeken de groeiende kloof tussen de stabiliteitsfinanciering en de militaire uitgaven.

 

Lees ook:   Deze regering ontwricht gezinnen, kweekt haat, tweedracht en afgunst in de maatschappij

Gerelateerde artikelen

Back to top button