web analytics

5G zwaar ongezond straling

https://handjecontantje.org/2017/08/24/de-bank-de-overheid-en-5g-door-norbert-pols/

Keus is aan jou…

O.a. de Toermalijn zou iets kunnen helpen tegen straling in huis…

Bescherming elektromagnetische smog – meterkast
Zwarte toermalijn beschermt tegen elektromagnetische smog en straling. Door een tot zijn volledige potentie geopende en geactiveerde zwarte toermalijn op de meterkast te leggen, neemt de negatieve elektromagnetische uitstraling van veel elektrische apparaten in huis aanzienlijk af.

Ook voor de computer, televisie en (mobiele) telefoon zijn zwarte toermalijnen bij het Elohim Centre verkrijgbaar. Tevens zijn zwarte toermalijn knuffelsteen (voor in de broekzak) en/of hangersteen een goede ondersteuning voor de aarding.

De zwarte toermalijn is o.a. voor het afvoeren van negatieve energie, elektromagnetische straling, evenwichtsstoornissen, spanningen, boosheid, stress, zenuwen.

Veel mensen plakken in de 4 hoekjes van hun computer of televisie een Toermalijntje zodat ze niet zo hangerig en minder geconcentreerd worden door de straling. Deels kun je je hier ook tegen beschermen door dan een zwarte toermalijn tezamen met een kristalbuisje om te hangen.
https://www.kristallen.nl/81_aardstraling-zuivering-huis-en-aura

Lees ook:   Jeugdzorg geldtekorten dramatiek...?

Gerelateerde artikelen

Back to top button