web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Als vaccins geen autisme veroorzaken, hoe verklaar je dan al dit bewijsmateriaal?

Hier is mijn favoriete korte lijst met bewijzen die niet verklaard kunnen worden als vaccins geen autisme veroorzaken. Denkt iemand dat ik ongelijk heb en de lijst kan uitleggen?
Merk op dat ik alleen beweer dat vaccins een belangrijke oorzaak zijn, niet de enige oorzaak. Er zijn andere dingen die bijdragen. Maar als we maar één ding zouden kunnen veranderen, is het elimineren van het gebruik van alle vaccins de beste manier om het aantal gevallen van autisme in de VS te verminderen.

De lijst (in willekeurige volgorde)

Hier is een lijst met enkele van de meest overtuigende bewijzen die ik ben tegengekomen.
Als er een hypothese is die beter past bij dit bewijs dan dat vaccins autisme veroorzaken, dan hoor ik dat graag.

 • Gebrek aan een enkel geval waarin een kind ‘van de ene op de andere dag autistisch’ werd vóór een vaccinatieafspraak: er zijn duizenden ouders die melden dat hun kind ‘van de ene op de andere dag autistisch’ werd binnen 24 uur na een vaccinatie. Ik ken persoonlijk tientallen van deze ouders. Dus als vaccins geen autisme veroorzaken, moeten er binnen 24 uur voor een vaccinatieafspraak evenveel ouders zijn die dit hebben opgemerkt. Toch heeft niemand ooit gehoord van een enkel kind dat ‘van de ene op de andere dag autistisch’ werd, zelfs niet binnen 2 weken voor een vaccinatieafspraak! Alle verhalen over ‘autisme van de ene op de andere dag’ zijn allemaal na een vaccinatieafspraak, meestal binnen een periode van 2 weken. Hier is een voorbeeld van autisme van de ene op de andere dag. Merk op dat in het algemeen de afwezigheid van bewijs geen bewijs van afwezigheid is, maar in dit geval wel. Als er zo’n verhaal was,iemand zou het gehoord hebbenDus belde ik Mark Blaxill en JB Handley om er zeker van te zijn dat ik niets miste. Ze hadden ook nog nooit van zo’n geval gehoord en ze doen dit al veel langer dan ik. Niemand heeft het gehoord, want het bestaat niet. Merk op dat ik ook op Twitter om een ​​tegenvoorbeeld vroeg, en ook daar had niemand er een. Hier is nog een vraag om uitzonderingen. Als vaccins niet van de ene op de andere dag autisme zouden veroorzaken, zouden de anekdotes van deze pre-vaccinatie afspraak net zo gemakkelijk te vinden zijn als de anekdotes van de post-vaccinatie afspraak. Kort gezegd: als je een kritische denker bent, heb je echt niets meer nodig dan dit ene punt om causaliteit te bewijzen. Werden gedaan.
 • De McDowell-drieling werd allemaal op dezelfde dag binnen enkele uren na elkaar autistisch. Hoe is dat mogelijk? Eenvoudig. Ze werden allemaal op exact hetzelfde moment gevaccineerd tijdens dezelfde kinderartsafspraak met slechts één vaccinschot: het pneumokokkenvaccin! Het meisje (Clair) sloot zich slechts 2 uur na de injectie volledig af. De eerste jongen, Richie, stopte 4 uur na de injectie. Zie ook dit artikel. Ze waren toen allemaal 9 maanden oud zonder problemen. De geraadpleegde geneticus vertelde de McDowell’s dat het door GENETICA ONMOGELIJK is dat dit gebeurt. Het is onmogelijk dat drie verschillende broers en zussen op dezelfde dag genetisch autisme krijgen. Dat is juist. Het is een statistische onmogelijkheid. Het artikel zegt: “We horen over kinderen die ALTIJD autisme krijgen na hun vaccinaties.”
 • Er zijn blijkbaar geen gevallen bekend van een niet-gevaccineerd kind dat al zijn mijlpalen bereikte en vervolgens na 12 maanden of ouder plotseling terugviel in ernstig autisme. Merk op dat ernstig autisme 1 op de 4 kinderen met ASS treft. Zie deze tweet voor details en de referenties.
 • Madsen-studie:Zelfs in deze zeer gebrekkige studie toonden de ruwe gegevens een sterk verhoogd risico op autisme. Ze toonden dus nooit de ruwe data odds ratio (wist u dat het percentage autisme 45% hoger was in de gevaccineerde groep dan in de niet-gevaccineerde groep?) en de krant toonde alleen de aangepaste cijfers! Dat is onethisch. U kunt de tekortkomingen lezen in deze studie die veelvuldig werd aangehaald om te bewijzen dat er hier geen verband was. Meer dan 1.000 wetenschappers zagen niets mis met de studie! Het is echt verbluffend hoe gemakkelijk slechte wetenschap zich verspreidt naar de mainstream. Merk op dat dit de enige beste studie is die wordt aangehaald om te bewijzen dat vaccins geen autisme veroorzaken en het is zeer gebrekkig. De auteurs wilden de onderliggende gegevens niet verstrekken en weigerden vragen te beantwoorden. Is dat de manier waarop wetenschap werkt? Er is ook de Hviid 2019-studie die hier door Brian Hooker werd ontkracht.
 • Hun bewijs aan hun kant is allemaal erg wankel: zie deze analyse van Jerry Hammond getiteld: “Why the Claim ‘Vaccins Don’t Cause Autism’ Is Disinformation” en dit artikel dat de 16 meest geciteerde artikelen van hun kant ontkracht: 2: Vaccins en autisme – Wat vertellen epidemiologische studies ons echt? .
 • 214 papers in de collegiaal getoetste literatuur die vaccins en autisme met elkaar in verband brengen Hier is de lijst als een enkele download. Hier is een korte lijst (30 belangrijke papers). Er zijn ook 400 papers die laten zien hoe gevaarlijk de vaccins in het algemeen zijn. Zie Miller’s Review of Critical Vaccine Studies: 400 belangrijke wetenschappelijke artikelen samengevat voor ouders en onderzoekers.
 • Wakefield 1998 paper: Wakefield’s ingetrokken paper rapporteerde dat “We een opeenvolgende reeks kinderen onderzochten … Het begin van gedragssymptomen werd door de ouders in verband gebracht met vaccinatie tegen mazelen, bof en rubella bij acht van de 12 kinderen , met mazeleninfectie bij één kind , en otitis media in een ander. Dus 66% van de gevallen was geassocieerd met het BMR-vaccin.
 • De Marokko-studie uit 2022 : 70% van de 90 ondervraagde ouders bevestigde dat de eerste autistische kenmerken opdoken na vaccinatie met het BMR-vaccin. De percentages zijn bijna identiek aan het percentage van 66% in de Wakefield-studie.
 • DeStefano papieren bewijsvernietiging: CDC-wetenschapper William Thompson kreeg van zijn bazen bij de CDC de opdracht ALLEEN het bewijsmateriaal te vernietigen dat vaccins en autisme met elkaar in verband brengt. Bovendien werd de analyse van de subgroep van het ras die de link aantoonde, weggelaten uit de paper, wat ook onethisch is. Toen congreslid Bill Posey probeerde Thompson zover te krijgen dat hij in het Congres zou getuigen, sloten ze hem af, zodat er geen getuigenis was. Deze doofpotaffaire overtuigde Wakefield ervan dat hij gelijk had: vaccins veroorzaken autisme. Meer over de DeStefano-paper in dit artikel.
 • Simpsonwood-bijeenkomst: CDC-wetenschapper Thomas Verstraeten deed in 1999 een studie die thimerosal in verband bracht met autisme. Ze probeerden het autismesignaal te laten verdwijnen. Dat konden ze niet. Het originele signaal was een RR=7.6 wat een enorm signaal is. Zie mijn artikel voor details en een link naar de originele Verstraeten-studie.
 • Paul Offit loog tegen RFK Jr. over thimerosal: RFK Jr vertelde me het verhaal persoonlijk, maar nu staat het op de Joe Rogan podcast Episode #1999. Begin met luisteren om 23:00 uur. De clou is om 28:33. Kortom, het ethylkwik in de thimerosal zorgt ervoor dat uw bloed in een rechte lijn komt en zich in uw hersenen afzet (in tegenstelling tot het methylkwik in vissen dat het moeilijker heeft om uw hersenen binnen te dringen, zodat het langer in uw bloed blijft). Offit probeerde RFK ervan te overtuigen dat het kwik wordt uitgescheiden door te verwijzen naar een krant. Toen RFK de Burbacher-studie ter sprake bracht, was er een doodse stilte aan de lijn omdat Offit wist dat hij op bedrog was betrapt. Kortom, thimerosal kan de hersenen van mensen ernstig beschadigen. Vaccins mogen de BBB niet passeren. Dit creëert biologische plausibiliteit die nodig is voor causaliteit.
Lees ook eens:  Treinen met Romeins afval mogelijk bron van Blauwtongvirus type 3 in Nederland!

De CDC-studie die laat zien hoe het mazelenvaccin permanente hersenbeschadiging veroorzaakte

Het meest opmerkelijke artikel dat aantoont dat het MMR-vaccin permanente hersenbeschadiging en dood veroorzaakt, is dit artikel uit 1998 Acute encefalopathie gevolgd door permanent hersenletsel of overlijden geassocieerd met verdere verzwakte mazelenvaccins: een overzicht van claims ingediend bij het National Vaccine Injury Compensation Program. Het is geschreven door CDC-auteurs en is niet in twijfel getrokken of ingetrokken en geciteerd door 90 kranten.
[…]
Ander bewijs

 1. De Amish: We konden geen Amish-kind met autisme vinden dat niet was gevaccineerd of geadopteerd. Wat dit geloofwaardig maakt, is dat andere klinieken die niet vaccineerden dezelfde resultaten rapporteerden .

[…]
Via https://stevekirsch.substack.com/p/if-vaccines-dont-cause-autism-then?r=b9xiw

Bron

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥