web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheGezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Wij zijn proefkonijnen…

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, mogelijk herkende tekst: DE OPKOMST VAN DE VERVROUWLIJKTE MAN Altrazine is een bestrijdingsmiddel dat geslachtsverandering bij kikkers veroorzaakt. Altrazine wordt bespoten over ons eten en het leidingwater. Net als vele andere chemicaliën. Vanaf de jaren '80 is men gaan vaccineren met cellijnen van embryo's. MRC-5 en RA 27/3. Dit DNA zorgt voor genderverwarring. Er is een bewuste geheime agenda om de mens te transhumaniseren. 1940 1980 2000 2030 ரు undលeng R Prablength Prs e Facod.som

Als de mensheid eens wist welk experiment er op ons uitgevoerd werd, dan zouden we nooit meer ruzie met elkaar hebben, alleen nog een hyperfocus hebben op deze super demonen. De farmaceutische industrie die groot geworden is in NAZI Duitsland, waren bezig met een geheime agenda om de mensheid te veranderen. Het aparte is dat deze bedrijven altijd verder zijn gegaan en de touwtjes in handen hebben van deze planeet. Het is zo godvergeten verschrikkelijk hoe de mensheid al zo lang gemanipuleerd en kapot gemaakt wordt. Ik ga vaak gebukt onder het enorme lijden wat er nog aankomt, en dat de wereld geen f#ck weet wat er speelt.

Na de Corona Bullshit waar we al zo lang voor waarschuwen willen ze een vaccinplicht doordrukken, met een vaccin dat de mensheid nog verder transhumaniseert en uitdunt. Alles waar ze nu mee bezig zijn, is een enorme voorbereiding geweest. Het is een oorlog dat buiten velen hun perceptie zal vallen.

De ontwikkelingen van genetica, informatica, nanotechnologie, robotica, neurochirurgie, synthetische biologie en op het terrein van de artificiële intelligentie gaan zo snel dat talloze mensen het nauwelijks of niet meer (kunnen) volgen. Kant-en-klaarprojecten lagen al jaren op de tekentafel van de genetic engineers en worden nu uitgevoerd. De toekomst van de transhumane mens, een mengeling van mens en super-technologie, komt steeds dichterbij. Er wordt al druk geëxperimenteerd met het samensmelten van mens en machine (cyborg).De robotmens is in de maak, en de technologische goden komen terug op aarde.

Lees ook eens:   The Panama Papers: Victims of Offshore

Wij zullen hun levensspanne kort houden en hun hersencapaciteit zwak terwijl wij het doen voorkomen dat wij het tegenovergestelde nastreven. Wij zullen onze kennis, wetenschap en technieken zo subtiel inzetten dat ze nooit in de gaten krijgen wat er aan de hand is.

Wij zullen zachte metalen gebruiken, verouderingsversnellers en toevoegingen in voedsel en drinken, ook in de lucht. Ze zullen overspoeld worden door gif, overal waar ze gaan of staan.

De zachte metalen zullen hen het verstand doen verliezen. Wij beloven hen geneesmiddelen te vinden maar zullen hen nog meer gif toedienen via de geneesmiddelen. Het gif zal geabsorbeerd worden door hun mond, hun huid, ze zullen hun hersenen vernietigen en reproductieve systemen.

Hun kinderen zullen dood geboren worden en wij zullen de informatie geheim houden. Het gif zal verstopt zitten in hun eten, drinken, de lucht, zelfs hun kleren.

Bij de geboorte van hun kinderen zullen wij ze injecteren met gif, gevuld met metalen dat hun hersenen zal aantasten in de overtuiging dat het goed voor hen is. Wij zullen vroeg beginnen, als de hersenen nog jong zijn.
Wij zullen steeds ons doel verborgen houden maar ons plan gewoon uitvoeren. Ze mogen nooit te weten komen wat wij gedaan hebben want als dit gebeurt zullen wij geen plek om te vluchten meer kunnen vinden want het zal makkelijk zijn ons te herkennen als het doek is gevallen.

Lees ook eens:   Vossen in huis

Lees ook:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1293192324194626&id=100005116122339

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1407026669477857&id=100005116122339

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1302449536602238&id=100005116122339

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1326706090843249&id=100005116122339

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1394727344041123&id=100005116122339

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1398332087013982&id=100005116122339

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥