web analytics
11:11 Dubbele getallen
EgypteGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Wetenschappers die het DNA van een 2500 jaar oude mummie hebben gesequenced, zijn geschokt door de resultaten

Wetenschappers die het DNA van een 2500 jaar oude mummie hebben gesequenced, zijn geschokt door de resultaten Je zou kunnen denken dat je goed thuis bent in Egyptische mummies nadat je de vertolking van Hollywood in films als The Mummy hebt gezien of zelfs de Egyptische piramides afgelopen Kerstmis hebt bezocht.

Recente onthullingen van wetenschappers over een 2500 jaar oude mummie zouden deze overtuigingen echter in twijfel kunnen trekken. De weergave in Hollywood komt mogelijk niet overeen met de realiteit van de oude Egyptische praktijken.

Sta versteld terwijl we de echte verhalen achter deze oude artefacten onderzoeken en de mysteries die ze herbergen in hun bewaarde overblijfselen. Ga met ons mee terwijl we ons verdiepen in de waarheid achter Egyptische mummies en geheimen blootleggen die Hollywood nooit durfde te laten zien.

In de herfst van 2020 vertelde het Egyptische Ministerie van Toerisme en Oudheden een belachelijk verhaal dat als lachwekkend werd beschouwd. Iedereen dacht dat het een grap was, zelfs de experts, totdat ze iets tevoorschijn haalden dat hen naar adem deed happen van ontzag en vervolgens van onvoorstelbare opwinding.

Het ging niet om wat ze vonden. Het was het onmogelijke mysterie van waar ze het vonden. Ze hadden 59 houten doodskisten ontdekt die netjes in grafputten in het archeologische gebied van Sakkara waren geplaatst. Met een kist wilde niemand rommelen, maar deze houten constructies waren anders.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥