web analytics

Rutte slecht voor portemonnee


https://www.ninefornews.nl/vvd-kiezers-arm-npo-dom-baudet/
Ik heb bijna geen woorden meer voor Rutte…
Alleen negatieve…dus ja… wat moet men daar nu mee…
Niets, dat weten ze zelf al wel.
😉
Psje
https://forumvoordemocratie.nl/

Tijdens het dividenddebat maakt Thierry Baudet op basis van keiharde feiten het track record op van 8 jaar Rutte.

1. De Rutte-coëfficiënt

Uit de uitgelekte dividend memo’s (die volgens Rutte eerst ‘niet bestonden’ en toen wel bleken te bestaan) blijkt dat de belasting – en premiedruk onder de Kabinetten Rutte is gestegen van 35% in 2010 (start van Rutte I) naar 38% in 2019…en dat deze belasting en premiedruk verder zal doorstijgen naar 40% in 2021.

2. De Rutte-ratio

Als je de lasten verhoogt zoals Rutte heeft gedaan, dan is het natuurlijk ook niet gek dat het aandeel van de overheid in het nationaal inkomen nu op een “All Time High” is beland. Wat het kabinet Den Uyl met z’n “leuke dingen voor linkse mensen” in de jaren ‘70 niet voor elkaar kreeg is Joop Rutte wel gelukt.

39% van het nationaal inkomen belandt nu bij de overheid. De VVD, je zal er maar op gestemd hebben… je zal maar gedacht hebben dat je dan een kleinere overheid kreeg en meer ruimte voor ondernemers…

3. Het Rutte-effect

Deze ontwikkelingen resulteren in het Rutte-effect. Nederland blijft door het beleid van Rutte structureel achter, in vergelijking met andere ontwikkelde landen performt onze economie duidelijk veel slechter. Dit is geen toeval, maar het gevolg van beleidsfouten van de kabinetten Rutte.

Hoe manage je de Nederlandse economie helemaal de vernieling in? Nou, zo dus. Met het economische onbenul Rutte aan het roer raakte Nederland helemaal uit koers. De kabinetten Rutte hebben structurele ingrijpende schade aangericht aan onze economie waardoor we nu ver achter blijven bij de rest van de Westerse wereld. Nederlanders hebben in 2018 nog altijd minder te besteden dan in 2010 toen Rutte begon met z’n eerste kabinet.

Lees ook:   BREAKING: De PCR Test van de baan!

https://forumvoordemocratie.nl/actueel/track-record-8-jaar-rutte

Gerelateerde artikelen

Back to top button