web analytics

Waarom verwijderde het Vaticaan 14 boeken uit de bijbel?

Waarom heeft het Vaticaan in 1684 14 geheime boeken uit de Bijbel verwijderd? Vandaag bekijken we waarom het Vaticaan deze 14 boeken in 1684 uit de Bijbel heeft verwijderd. Het Vaticaan is een van de interessantste plekken ter wereld, of je nu religieus bent of niet. Het Vaticaan, een onafhankelijke staat in Rome, Italië, is de thuisbasis van de historische Vaticaanse musea, de Sint-Pietersbasiliek en de residentie van de paus zelf: de Sixtijnse Kapel. Uniek in veel opzichten, het Vaticaan – of Vaticaanstad zoals het officieel wordt genoemd – heeft zelfs een eigen economie, ondersteund door donaties, toegangsprijzen voor musea en zelfs souvenirs uit de verschillende cadeauwinkels

Lees ook:   De verkiezingen funny

Gerelateerde artikelen

Back to top button