web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisPolitiek-Elite

Waarom verwijderde het Vaticaan 14 boeken uit de bijbel?

Waarom heeft het Vaticaan in 1684 14 geheime boeken uit de Bijbel verwijderd? Vandaag bekijken we waarom het Vaticaan deze 14 boeken in 1684 uit de Bijbel heeft verwijderd. Het Vaticaan is een van de interessantste plekken ter wereld, of je nu religieus bent of niet. Het Vaticaan, een onafhankelijke staat in Rome, Italië, is de thuisbasis van de historische Vaticaanse musea, de Sint-Pietersbasiliek en de residentie van de paus zelf: de Sixtijnse Kapel. Uniek in veel opzichten, het Vaticaan – of Vaticaanstad zoals het officieel wordt genoemd – heeft zelfs een eigen economie, ondersteund door donaties, toegangsprijzen voor musea en zelfs souvenirs uit de verschillende cadeauwinkels

Lees ook:   Reeks terreurincidenten in Europa om controlemaatschappij versneld in te voeren
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien