web analytics

Euro viert verjaardag hahahaha

https://www.telegraaf.nl/financieel/2971057/euro-viert-officieel-20e-verjaardag

In 2002 kwam de euro pas hoor?

2018 minus 2 =?

16de verjaardag…helaas!!!!!!!!!!!!!!!!!
Menigeen vervloekt de dag dat de euro entree maakte!
Niks leuks

 In Brussel wordt de munt gezien als één van de grootste Europese succesverhalen ooit

Ja daar wel!
Flink veel in eigen zak gestoken!
Mormels

Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, herinnert zich het lange proces vooraf nog goed. Als minister van Financiën van Luxemburg was hij er in 1992 al bij toen het verdrag van Maastricht getekend werd. „Ik ben ervan overtuigd dat dit de meest belangrijke handtekening was die ik ooit heb gezet”, zegt hij.

Moge de duivel zijn slechte ziel halen…wat een karma, hij snapt het nog niet he?

Hahaha -Volgens Mario Draghi, de president van de Europese Centrale Bank (ECB), moet de komst van de euro vooral worden gezien als logisch en noodzakelijk gevolg van de gemeenschappelijke Europese markt. Hij somt ook meteen wat voordelen op: „Het maakt het gemakkelijker om binnen het eurogebied en daarbuiten te reizen, te handelen en transacties uit te voeren.”-

 

Tuurlijk heel fijn al die mensen die reizen…de gotspe… schei toch uit..alsof even wisselen erger is, dan armoede een jaar lang…of jaren?

-Onderzoek uit Brussel wijst uit dat ongeveer drie kwart (????? die bang zijn gemaakt voor exits? Hahahaha) van de burgers in de eurolanden er inmiddels van overtuigd is dat de euro goed is voor de economie. Maar de laatste jaren is er tevens veel scepsis over de euro, ook in Nederland-

Laatste jaren we waren meteen al tegen, en met recht!!!!!!!!

Lees ook:   Russisch vliegtuig

-Bij het protest van de ’gele hesjes’ klonk onlangs onder meer de kritiek dat veel producten hier sinds de komst van de euro veel duurder zijn geworden. De PVV van Geert Wilders is de Europese munt ook al jaren liever kwijt dan rijk.-

PVV stemmen dus!

Man wat een shit die euro!
En Brussel zegt dan; oh goed he?
Nou niet…nee,…. helemaal niet!
Hoe haal je het in je botte brein om dat goed te noemen zelfs…!!!!!
OMG…in welk slecht mandela effect zitten wij in vredesnaam???????
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Als simpelen in de regering zitten en de boel mogen bestieren, ben je slecht af…dat blijkt…simpeler dan dit is er bijna niet…!

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button